Fast Публикувано на Февруари 14 Report Share Публикувано на Февруари 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Клипът също толкова тъп като на българската версия. Иначе поздравявам Анелия, че най-после е намерила пазар за вълчото си виене и извивки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 И в тоя вариант ме кефи много. Отива и тоя език на гласа и много добре произнася думите. Кралица! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 ужас............ точно на турски ли.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Правете гледания! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 И в тоя вариант ме кефи много. Отива и тоя език на гласа и много добре произнася думите. Кралица! леле много яко пееее !!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Турската певица на годината Очакваме някой сериал да се озвучи с този шедьовър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Супер си пее жената! То като се замисля, това е единствения поп-фолк хит за Зима 2017. Дано има успех и в Турция. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Как може в такъв ден да излезе тази песен! Дано бъде свалена от ефир! Срам и погнуса! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 И в тоя вариант ме кефи много. Отива и тоя език на гласа и много добре произнася думите. Кралица! +1 Песента на зимата Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Няма ли да излезе официално в някой канал в нета? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Потрес Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 ужас............ точно на турски ли.... Чудя й се на акъла - не, че някога го е имала, но все пак. Dislike Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Като почнете да се правите на патриоти... нерви ме ловят... и какво лошо има, че е направила песен на турски? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Всъщност доста добре й се получава ... вече може да си вие на спокойствие, езика позволява. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Като почнете да се правите на патриоти... нерви ме ловят... и какво лошо има, че е направила песен на турски? Самият език ми е неприятен, руският примерно също ме дразни. Но патриотични укорителни коментари непременно ще има - това е ясно дори на самите Пайнерци и Анелия, сигурен съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Този турски, сериалите и всичко останало, не го ли преживяхте най-накрая? Решила е, направила го е, това е музика, не предава родината си с такава песен... Иначе българската версия ми е твърде любима, за да възприема тази. Тя за мен си е най-големия хит от началото на зимата и до този момент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Пак ли малоумни коментари бе, ей така ми е писнало... влязох само да чета, ама се дразня вече... Турския език е език като Германски, Френски, Италиански и т.н. това е език, просто един език! Ако беше я направили на Патагонски, Френски, Китайски нямаше да има такива коментари, но понеже е на Турски, и давай... Това е език, на него се говори и пее, има писменост, това е официално признат език. Същото е и с Германски, Френски и т.н. всеки има правото да пее на какъвто си език иска! Харесва и езика - пее на него. При това доста правилно, поздравления за което. На мен ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 Ще съм много благодарен ако някой преведе текста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Много якооо звучи Анелийка, ще разбие турските класации Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Нищо изненадващо. Фолкшафрантиите са днешните еничарки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Като почнете да се правите на патриоти... нерви ме ловят... и какво лошо има, че е направила песен на турски? Когато някоя туркиня реши да направи песен на БГ ми се обади. Плюс това на нея и е платено да пее на турски, защото и спонсорират клипа. Да не мислиш,че сама е поела инициативата. И да - 5 века са ни Спряли от развитие, отделно България се пълни с турци и мангали- ежедневно. И на фона на това и певиците да почнат да правят песни на турски, ми идва в повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Няма лошо да пробва да пробие на чужд пазар, дано се забележи. Има шанс за стабилен хит, всичко зависи от рекламата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.