heartless Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Уау, жестока песен и клип! Много ми харесва, страхотно е всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Не я спирам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Защо да е злоба? Изказвам мнение, обективно! Тук явно ако не величаеш и не припадаш по всичко, е "злоба"... Галенови не могат търпят критика към тяхната, но не им пречи да плюят другите певици. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 НАЙ-ЖЕСТОКАТА ПЕСЕН! Вече гърми отвсякъде.... Изключително оригинален клип - отново на световно ниво и тоя път това е постигнато без голям бюджет. Винаги съм се гордял с вкуса си и няма да се уморя да повтарям, че Галена е най-хубавото и най-стойностното "нещо" в поп фолка. Казах ли, колко обожавам песента.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 След този проект Галена тотално ми се издигна в очите! Песен, клип, текст, визии - всичко изпипано до последният детайл, нещо което другите изпълнители в момента не могат да направят. Яни милата, сигурно полудява 2 месеца ни кара да чакаме и накрая Галена пусна песен ден след нея Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Страхотна идея да пусне проект в деня на раждането на детето си. Но дотам... песента звучи като пълнеж, в албумите си има 10 пъти по-готини неклипирани песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Кога в гръцка песен ще се пее на български? Българите са жалки хорица. Неслучайно няма да го има този народ след 100 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Комбинация - евтин клип + скучна песен. Ами дано стигне Да ти олекне. Бахти хейтъра дето си станал. Нямам думи. Плюе Камелия, плюе Галена, има ли нещо, което да харесваш. Аз пък ти гарантирам,че до месец ще е поне 3 млн. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Мега хит ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Страхотна е песента! Много емоция носи песента, на припева настръхнах направо! Браво на Галена и нека да й е живо и здраво детенцето! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Страхотен проект! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Уникална песен и уникална Галена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Песента е хубава! Хареса ми. Припева можеше да е и на български, но и така е добре. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Зариби ме! Виждам я като един от най-големите хитове на Галена! Успех! И още веднъж честито за бебето, да е живо и здраво и да мачка Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 За има-няма 9 часа 114,978 views Мачкай Галче, както само ти го можеш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 За има-няма 9 часа 114,978 views Мачкай Галче, както само ти го можеш! Преси за 5 имаше 100,000 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Преси за 5 имаше 100,000 Преси в момента е на поне грам Кока Кола от мъка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Жестока песен....не съм я спрял!Изпипан проект от А до Я! Браво!Да й е живо и здраво бебето! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Аз пък се радвам, че навремето Деси, Ани и Емилия не си позволиха да правят нещо толкова лично и свято като бременността, циркаджийство. В клиповете "Завинаги", "Обичай ме" и "Сълза" въобще не са си позволили да парадират с бременността си, браво за което. Галена - същинска Бионсе, копира любимката си, изобщо не е оригинална. Да не говорим колко грозно е парадирането с бременността. Още малко и ще превърнат това в "нещо секси". Това вече не е "Планета ТВ", това е "MTV България". Очаквам скоро да започнат предаване на български "Майка на 16" и колко е гот да си бременна. Децата не са играчки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Преси в момента е на поне грам Кока Кола от мъка От "Кока - Кола" не можеш да се напиеш, това е безалкохолна напитка! И Петя не е толкова тъпа и проста, няма да тръгне да реве и да се тръшка като малка глезла на "Водка с утеха", споко! Много преиравате, драматизирате и се филмирате, Галеневи! Имате ли изобщо чувство за реалност или живеете във света на фантазиите си? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 От "Кока - Кола" не можеш да се напиеш, това е безалкохолна напитка! И Петя не е толкова тъпа и проста, няма да тръгне да реве и да се тръшка като малка глезла на "Водка с утеха", споко! Много преиравате, драматизирате и се филмирате, Галеневи! Имате ли изобщо чувство за реалност или живеете във света на фантазиите си? :roll1: :roll1: Кити, коментирай факта, че плюеш и мразиш всичко американско, а същевременно се наливаш като луда с Кока-Кола, която е именно такава! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Аз пък се радвам, че навремето Деси, Ани и Емилия не си позволиха да правят нещо толкова лично и свято като бременността, циркаджийство. В клиповете "Завинаги", "Обичай ме" и "Сълза" въобще не са си позволили да парадират с бременността си, браво за което. Галена - същинска Бионсе, копира любимката си, изобщо не е оригинална. Да не говорим колко грозно е парадирането с бременността. Още малко и ще превърнат това в "нещо секси". Това вече не е "Планета ТВ", това е "MTV България". Очаквам скоро да започнат предаване на български "Майка на 16" и колко е гот да си бременна. Децата не са играчки. Нали се сещаш, че в това е твоите очи. За някои бременните жени са нещо хубаво и свято, защо Галена да не заснеме такъв момент и то на песен, посветена на дете, мъж и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Кити, коментирай факта, че плюеш и мразиш всичко американско, а същевременно се наливаш като луда с Кока-Кола, която е именно такава! Дребси, "Кока - Кола" я имаше и през социализма, ако не вярваш, питай чичко Гугъл. Все пак това е безалкохолна напитка. Освен това не е като да не признавам малкото истински американски постижения като "Кока - Кола", творчеството на "Дисни", някои добри филми и сериали (но не на превзетия Холивуд) и някои добри автори като Хариет Бичър Стоу, Марк Твен, Луиза Мей Олкът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Чао :roll1: :roll1: Много тъжно. Клипа е 1 път. Пореден пример от Галена за това как без пари се прави хубаво видео, което да гледаш с интерес.Кара хейтърите да издишат, че при нея всичко е с пари. Музиката на песента е супер! Емоцията, която поредава е невероятна. При първото слушане се надявах да чуя и припев на български, но.. няма пълно щастие. Пореден проект, правен по учебник. Вярно, че съм пристрастен, но тая жена работи с такъв хъс, че просто няма стигане. Да е живо и здраво бебето и да им донесе много щастие, а тя самата да продължава да радва и нас. Невероятна жена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Аз пък се радвам, че навремето Деси, Ани и Емилия не си позволиха да правят нещо толкова лично и свято като бременността, циркаджийство. В клиповете "Завинаги", "Обичай ме" и "Сълза" въобще не са си позволили да парадират с бременността си, браво за което. Галена - същинска Бионсе, копира любимката си, изобщо не е оригинална. Да не говорим колко грозно е парадирането с бременността. Още малко и ще превърнат това в "нещо секси". Това вече не е "Планета ТВ", това е "MTV България". Очаквам скоро да започнат предаване на български "Майка на 16" и колко е гот да си бременна. Децата не са играчки. Ама ти, по дяволите, защо говориш за бременността като за нещо гнусно, ужасно и отвратително едва ли не?! Грозно било, ама чакай, да си бременна, това не е болест, не е срамно и позорно в никакъв случай, а тя ми анатемосва Галена направо, че видиш ли, парадирала с бременността си, сякаш е прокажена :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.