Andrew Cunanan. Публикувано на Февруари 17 Report Share Публикувано на Февруари 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Брутална песен! Гласовете на Анелия и Софи са прекрасни. Клипа бива като за тази песен. ТОВА НЕЩО ЗАЩО И ТОЙ Е В ПЕСЕНТА?! САМО Я РАЗВАЛЯ! НЕ МОГА ДА Й СЕ НАСЛАДЯ ОТ ТОЯ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Анелия какви песни пееше едно време.... Сега е пълно дъно откъм качество. Тая циганско-анадолска повърня за какво й беше? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ето ви линк до като Scandau не го е копирал от фейса ! http://dox.abv.bg/files/listtree Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Анелия яко се циганизира и смъкна нивото, жалко. Иначе песента не е толкова лоша, но мутрата Гринго много дразни, ако ще и 100 клипа за месец да пусне. Между другото Пайнера нещо напоследък често ги пуска да се въртят само по "Фен". Първо Илиян, а сега и топ-певица като Анелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ето ви линк до като Scandau не го е копирал от фейса ! http://dox.abv.bg/files/listtree Язък, ще те изпревари. Линкът не работи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 И двете пеят доста добре партиите си, но всичко друго в този проект е много нелепо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ще повърна. Това бездарно нещо "Гринго" разваля цялата песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Много слабо, Анче. ;( Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ужас. Какво се случва с тази музика??? Къде отидоха качествените и хубави песни? Какъв е този Гринго??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Тоя дебил разваля всичко. Софка не спря да го бута. Ако песента беше само на нея и Анелия, щеше да цепи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ужас. Какво се случва с тази музика??? Къде отидоха качествените и хубави песни? Какъв е този Гринго??? Съседната тема, Галена. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Не е лоша песента, ама тоя Гринго грам не може да пее и разваля всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Прилича ми на някоя турска песен, но не мога да се сетя коя. Хареса ми иначе доста, много богат аранжимент, държи те до края. Дори Гринго тоя път е поносим. Анелия като поведение и в лице малко ми напомня Демет Акалън. Съвсем се е докарала като турска певица Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Хубава е песента. Анелия и Софи правят готиното тук, но иначе не е моята песен. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Потрес ! След турската версия на Дай ми още, мислех че няма накъде да ме потресе с турския си афинитет, но тук направо сцепи. Абсолютна шитня, все едно слушам саундтрак от някой техен сериал. Мисля,че Анелия си е хванала някой турчин, иначе нямам обяснение за решенията й , през последната година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Потрес ! След турската версия на Дай ми още, мислех че няма накъде да ме потресе с турския си афинитет, но тук направо сцепи. Абсолютна шитня, все едно слушам саундтрак от някой техен сериал. Мисля,че Анелия си е хванала някой турчин, иначе нямам обяснение за решенията й , през последната година. И аз си мисля същото! Явно има приятел турчин.......Няма как да съм ОК с това, предвид как турците така и никога не ни прощават, че сме се освободили от тях..........да има приятел англичанин, французин (еха!), немец или сърбин нямаше да е така дразнещо.......... Ужас, а каква певица беше някога.......Тотално избяга от себе си. Като знам турските мъже какви са..........дори не и завиждам, съжалявам я, не знае в какво се забърква. Дано да се опази да не му роди дете.........Че после ще има драми, като се освести........... Иначе преди като не си показваше гърдите, изглеждаше по - добре. Сега взе да гледа на себе си като на стока. Ако реши да се мъкне в Турция, се надявам Коко да и вземе Ивон. Тая жена може да си мисли, че е влюбена, но здравата ще си обърка живота. Дано не обърка само този на Ивон. Че от фанатиците мюсюлмани няма спасение. Аз знам, че Турция не е тази Турция, която рекламират по сериалите.......... Боже Господи, докъде стигна, Ани! Толкова ли нямаше някой стойностен българин за теб? От красива и талантлива певица с уникални и стойностни проекти да стигнеш до.......... дъното.......... Жалко за Анелия! Вече я отписвам от топ имената........ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Анелия е полудяла, Софка 2 пъти... Ами този дует едно време би бил нещо велико с техните гласове, но сега с този господин... Потрес! Винаги ще си прецака инерцията от големия хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.