Chris Публикувано на Март 3 Report Share Публикувано на Март 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Пак прилича на последните му 20 песни. То е хубаво да имаш собствен стил, но на мен вече ми става банално. И текстовете уж се опитва да ги прави оригинални, но накрая става манджа с грозде, наблъскани са думите и незапеваеми. Последната му хубава песен е Drama queen .. между нея и тази май имаше още 1-2, които също не ми харесаха и не станаха хитове, щом даже не им помня имената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Малко си е чопнал от стила на един не го знам какъв е, просто има добри песни и случайно ми излизаше в тубата: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.