Slavi Публикувано на Март 5 Report Share Публикувано на Март 5 Попаднах случайно на тази песен. Беше влязла в Попнейбъла. Много яка и добре оценена за непознато име Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Мхм... последната седмица има 200к и се намира на #28. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Не е непознато име, всички мангали го знаят - син на Борил Илиев. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Мммм, хареса ми, на фона на Оцковият биит и този на Боби Павлов - това е глътка свеж въздух. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Всеки ден ново 20. Не ми харесва. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Супер хитачка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Ха! И мен ме изненада приятно! Много хубава песничка. Браво, Слави. Къде я откри? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 Ха! И мен ме изненада приятно! Много хубава песничка. Браво, Слави. Къде я откри? Забелязах я в попнейБъла и на първо слушане ми хареса. Тва до месец ще тръгне и по клубовете. Реших, че заслужава темичка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Има ли MP3 ??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Тоталеееен хиит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.