pechenko Публикувано на Март 6 Report Share Публикувано на Март 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Страхотнааа! С "Его" даде малко назад, но с тази песен отново разцепва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Има ли някакви нови кадри в клипа? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Тъпичка песен с нищо отличаващо се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Аранжиментът е много слаб за Пашев, изненадан съм. Като цяло не е зле, но с първите три проекта беше тръгнала много по-добре. Ако иска да е сред големите, да си премисля по-внимателно стъпките, не знам как от албанска песен и клип на Люси, изведнъж реши да изкара Его-песен и клип за 2 лева, а сега дори да няма клип. Нека количеството да не е за сметка на качеството. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Супер тъп текст. Склапън с тая мелодийка безхарактерна. По-добре е от последната, ама нещо не ме впечатли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Има нови кадри, смесени са със старите. Според мен не е лоша идея - първо е пестене на средства, второ - тези клипове, ако не беше това от няма и къде въртене на по 3 4 месеца щяха да си изживеят живота - "Диамант" е хубав клип, има хора, които още не са го гледали, няма лошо да се използват тези кадри. Аз също бих го направил и подкрепям идеята. А и има и нови кадри, малко на Хоанг ми мяза в тях, но и двете са красиви, така, че... Песента е готина, Цветина има страхотен глас, към края вокала е страхотен. Кефи ме, това е готин проект Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Кефи ме, да не е като Диамант и Дъ бест, но е добра песента. Изпяването ми харесва, самата Цветина е доста атрактивна и прави песните си готини и слушаеми. На мен ми харесва Его, не знам кАкво не и харесвате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Хубава е песента, но "Диамант" си остава най-доброто от нея. "Дъ бест" и "Его" също са по-яки, като на втората не знам какво толкова не й харесвате, интересна беше. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Брутална, но тази жена, каквото й да изпее ме зарибява страшно. Цветина, Лорена и Зоя са някакъв странен случай, не съм слушал толкова пъти на никой друг песните от по-новите изпълнители, а реално не са кой знае какво... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Много яка, в това момиче има много хляб! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Тъпичка песен с нищо отличаващо се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Не мога да я спра, страхотна мелодия, изпяване, текст - всъщност всички песни на Цветина досега ми харесват страшно много. Да продължава да си прави музика за собствен кеф, защото й се получава и се забелязва - 'The Best' е минала 4 милиона вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Няма никакъв смисъл от стари кадри, а заедно с новите става някакво пълно визуално извращение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Не мога да я спра, страхотна мелодия, изпяване, текст - всъщност всички песни на Цветина досега ми харесват страшно много. Да продължава да си прави музика за собствен кеф, защото й се получава и се забелязва - 'The Best' е минала 4 милиона вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Приятна песничка, може да се наложи. Но трябваше да направи пълноценно видео. Доста редовно пуска песни Цветина, браво. Лека-полека се налага като име, но все си мисля, че трябва да отиде в Пайнер, за да получи финалния тласък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 По-добре е от последната, ама нещо не ме впечатли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Не мога да я спра, страхотна мелодия, изпяване, текст - всъщност всички песни на Цветина досега ми харесват страшно много. Да продължава да си прави музика за собствен кеф, защото й се получава и се забелязва - 'The Best' е минала 4 милиона вече. Абсолютно! Малката уцели с тази песен, откакто е излязла не съм я спрял и само нея слуша от новите чалга песни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Това е песента, казвам ви! Не съм я спрял откакто е излязла... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Нека кадрите и си изживеят живота докрай, както казах вече - подкрепям слайдшоуто (слайдове видео , така да го кажем), пък има и нови кадри. Песента я слушам от както е излязла - може и веднъж да я пусна през деня, но ще я пусна. Цветина има такъв глас, че прави всяка песен приятна, има една много яка атака в гласа, едни много приятни високи, които са точно по мярка, както е при Емануела. Цветина е дебюта на 2016 категорично. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Много добра песен от Цветина отново! :1000 (33): Видеото също става, кадрите са напаснати добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.