Fast Публикувано на Март 8 Report Share Публикувано на Март 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Ебаси яката музика има тая песен! Ама тоя вече стана досаден. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Ави просто няма визията да бъде успешен певец. По-добре да прави песни за други. А тая песен ми е тъпа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 На мен не ми отваря клипа... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Много е досаден Ави, да спре вече с тие опити. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Отказвай се ве, чиче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Този няма ли да се откаже? И като композитор е същия миндил... Вън бе...!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Песните му са приятни и то доста, но тази вече скандализира с текста на испански и заглавието. Сам ли ги е мислил думите на испански и изразите... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Гергана - До утре? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.