Chris Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Хареса ми. След няколко слушания така ми се наби, че ме зариби. Очевадно е и от къде наш Галин черпи идеи за поведение пред камера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Слаба ми се струва като за Криско. Песните му миналата година бяха много по-добри, поне за мен. По-скоро очаквам лятната му песен, надявам се да е по-добра от тази. То на Галин песните звучат повече рап от тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
soldier_dj Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Зарибява, но като цяло си е еднодневка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Пълнаа бозаа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.