.close to me. Публикувано на Март 9 Report Share Публикувано на Март 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Липсва и нещо на тая песен, няма го заряда... клипа е приятен, макар и да не е кой знае какво. Яки мацки са, са но им трябва силна песен тип "Оцко" (от това, което правеше в Пайнер), нещо със заряд и темпо. Има хляб в тях, гласовити и красиви са, а и са единственото трио, за жалост са в неправилната компания , с която половината автори и не работят. Другия фактор са и финансите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Готин припев, песента не е никак зле. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Текста куца и това, че тези трите я изпълняват. Иначе егати хита щеше да е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Много ме зариби Куплетите най-много ми харесват.. Припева не чак толкова, а клипа е приятен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Готина е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.