Charlie Публикувано на Март 10 Report Share Публикувано на Март 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 10 Author Report Share Публикувано Март 10 Невероятнаааааааааааа! Клипа е страхотен, песента също. Дано препратката в края да е към друго нейно видео. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Брутален хит! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Втора силна песен, обещаваща Дара.Има места в песента, на които произношението дразни ..не разбирам има говорен дефект или? Клипа е интересен, нямаше нужда обаче да я правят като болна овца в първата визия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Lady Gaga - Born this way? Песента дори няма да си я пусна, първата беше ужасна и не вярвам и тази да не е. Не разбирам как тая трътла миндилеста пача я сравняват с Гери-Никол... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Lady Gaga - Born this way? Песента дори няма да си я пусна, първата беше ужасна и не вярвам и тази да не е. Не разбирам как тая трътла миндилеста пача я сравняват с Гери-Никол... С разликата, че "Кво не чу" в момента си прави по 60 000 гледания на ден, а е от лятото а "Яката дупара" от зимата, се срина на 25-30. Яка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Мнооооооооооооооого яка песен - отново! Дарина ми беше фаворит още в музикалния формат и си знаех, че ще прави яки неща. Евала! И втората й песен е брутална, видеото е супер. И този път нямам забележка! Даже не мога да кажа коя повече ми допада, но така се прави. Успех! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Слаба ми е, не ми харесва, не ме грабва. Дарина дрънка нещо, но я няма зарибявката. Клипчето е приятно, но не е нещо особено.Въобще всичко бледнее пред дори най-малко изпипаният проект на Гери Никол. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Харесва ми повече от "Кво не чу", но няма нейният хитов потенциал. Ще се слуша, текстът има зарибяващи фразички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Слаба ми е, не ми харесва, не ме грабва. Дарина дрънка нещо, но я няма зарибявката. Клипчето е приятно, но не е нещо особено.Въобще всичко бледнее пред дори най-малко изпипаният проект на Гери Никол. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Класи над "К'во не чу", класи казах! "И какво да направя, че съм родена такава" ще се превърне в топ фразата следващите дни във фейса П.С. много ама много ме кефи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 314 208-24часа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Уникалнаааа! Не съм я спрял. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Дарина определено изкара голям хит този път Песента гърми отвсякъде! Евала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 на Криско ли е ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 на Криско ли е ? Павел от (Pavell & Venci Venc') и Х. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Брутална е. В началото не ми хареса и се чудех какво толкова ви харесва в тази песен, но след няколко слушания ме зариби много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Много не ме кефи самата Дара по принцип, но песента е готина и ме радва. Видеото се е получило също много добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Колабирах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Не ме кефи особено предната ми е по на сърце😊 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.