Guest Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Супер яката песен- музика, текст, клип, стайлинг, танци- всичко е 6. Браво, каква изненада, направо гръмна. Значи Райна, когато може, може. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 Харесва ми. Браво на Райна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Тая мърша верно ли си направи ПР с умрялото и куче седмица преди премиерата на песента? Признавам я за най-тъпото парче евър. Песента е пълен боклук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Яка дупара вади. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Тая мърша верно ли си направи ПР с умрялото и куче седмица преди премиерата на песента? Признавам я за най-тъпото парче евър. Песента е пълен боклук. Ама разбира се, тя знаеше кога ще й умре кучето, за да пусне нова песен! Много сте зле, сериозно! Клипа е сниман още Януари и трябваше да излезе, докато тя беше в Куба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Тази песен може да стане хит по дискотеките ако ди джеите й дадат шанс. На мен лично повече ми допадат баладите на Райна, но и това парче може да ме зариби с времето. Безчувствено е да се говори, че си била правила ПР с кучето. Струва ми се, че това ще е най-силната премиера на Райна някога- сигурно ще стигне 80K за първото денонощие, този път може и да вземе да направи хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Харесва ми, Райна е много красива в клипа.. Успех на парчето! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Скандална песен, много кефи! :1000 (33): Видеото е свежо. Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 На мен страшно много ми харесва, браво! Има потенциала за голям хит. Преди това баладата беше жестока, сега това. Надявам се да й датат шанс в клубовете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Не мога да я спра! Досега най-силната премиера на Райна имаше малко над 40к - тази направи 80. Дано продължава с комерса и успее да се завърне както подобава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Брутална е, много настроение носи. Днес не съм я спрял. Райно, бързо се връщай в редиците и само такива потенциални хитове оттук нататък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Хайде щя си я пусна и трети път в чест на последните два коментара, Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Приятна музика, хубава Райна, но дотам. Идва ми като комерс от '05-'06. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Поредно силно попадение от Райна, но този път се е съобразила със звученето на фолка в момента и предлага комерсиално парче. Напълно логичен ход след прекрасните, но недооценени песни от 2016, с изключение на "Нахално хубава". Закачлив и нахакан текст, който обаче можеше да се доизпипа още малко. Адмирации за решението на остави Скерлев и да разнообрази с Люси, чиито последен клип за нея беше "Нежна полиция" и положителния резултат е на лице. Изключително провокативна, но отново всичко е примерено, без вулгарности. Смятам, че след "Принцеса", Райна ще осъзнае какво всъщност очаква публиката от нея и оттук насетне ще залага главно на песни с хитов потенциал като тази. Над 160.000 за 2 дни за нея си е пълен рекорд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Тази песен обаче няма спиране! Супер е! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Защо се трият коментари ?? Вчера имаше над 300 а сега гледам, че има само 104. Също така като напишеш Raina изобщо не излиза или raina princesa - да си оправят таговете. 200 хиляди за три дни и нещо. Не е зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Защо се трият коментари ?? Вчера имаше над 300 а сега гледам, че има само 104. Също така като напишеш Raina изобщо не излиза или raina princesa - да си оправят таговете. 200 хиляди за три дни и нещо. Не е зле. И аз забелязах това с коментарите. Да не би да е бъг? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 https://www.instagram.com/p/BRuzWeHhr5u/?ta...=raynaterziyska Вече и по дискотеките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Не знам... Райна е адски анти. Много, много, много анти като образ. Песента е сравнително приятна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Готина е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 И аз забелязах това с коментарите. Да не би да е бъг? Не знам. Сега са 250. Сигурно утре ще се върнат на +300. https://www.instagram.com/p/BRuzWeHhr5u/?ta...=raynaterziyska Вече и по дискотеките. Дай боже хит! Гледанията леко секнаха, но може и да се стабилизира уикенда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Когато Райна изкара хит и е единствената за тази година до Галена и Яница, която може да се похвали с това... Другите не знам каква я вършат, но не е розово положението. Чакам Емилия и ако тя разочарова, всички вкупом да отиват на съвещания с лидерката (разбирай Галена), че да ги учи как се правят хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 кви са тия мизерни гледания ? направо песента си е мегахит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Зарибява, Райна да продължава в тази насока. Нищо чудно скоро да види хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.