Jump to content

Online: Диляна - Клюки пускай

Препоръчани коментари

Ама Diapason няма ли да фалира вече?

Какво е това нескопосано малоумно нещо, смеска м/у "Аз и ти" на Анелия, изпяването бие на "Моето слабо място" (и двете електронни песни), само, че в толкова евтин и смотан вариант, тая гримьора и да се самоубие веднага и на момента , и така и не се разбира девойчето може ли да пее или не.

Иначе мисля, че би била по-симпатична ако гримьора не си прави проби в/у нея, освен ако и сама не се е гримирала де. Дори не разбирам кой професионалист ще я довърши така. Разбирам ефекта с изпъкването м/у бяло и тъмно , но в случая ефекта е вампир...

И поне да бяха се опитали да направят веждите еднакви - защото едната хвърчи, а другата е по-овална също не ми е ясно.

И най-вече не ми е ясно защо това незнайно девойче първо е в Diapason, където освен Стораро друг никой не работи, и после - какво си мисли, че прави с продукт като това? Същото, което и Ашли, Николета и остатъка евтини миндили там...

Няма лошо, ваши си средства пък, те Касъмови трътки като тая чакат...

И някой да изкопа отнякъде инфо и да ми пише на ЛС кой е гримьора, че ми стана интересно...

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...