Brian Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 "Чурката му е малка ...." ли чух? Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Анелия прекалява с това бълване. Образът и вече втръсна на хората, но по някаква случайност успява да вади по един голям и запомнящ се хит на година, наред с другите бози. А Ваня щеше да е по-добре, ако си бе стояла в Ара. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Много смотана песен. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Интересно е, че все пак всички са доволни от това нещо, даже са го и клипирали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Боклук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Интересно е, че все пак всички са доволни от това нещо, даже са го и клипирали. То пък един клип - тая черна рокля тип потник-туника се срастна с Анелия, в "Гот ми е" я снима, после в "Колеги", сега пак. Иначе бардакът не е мръднал, същите силиконови недоразумение, същият умопомрачително тъп текст, същата цигания. Явно на хАнелия не й писна да рови из блатото, а Ваня - човек като види деградацията от "Калашник" досега - да му призлее, все по-обикновена и безидейна става горката, а сцепваше с песни в Пайнер и Ара. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 Каква е тази какофония Тази година Анелия е слаба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 "Чурката му е малка ...." ли чух? Бибитката му чула, че не била малка. Много неадекватна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Бибитката му чула, че не била малка. Много неадекватна песен. Точно "неадекватна" е думата! Хич не ми хареса. Анелия взе много да сваля нивото в последните 2 години. Късмет има,че попада в годината на 1 стабилна и хубава песен. Ванчето има глас,хубавичка е..обаче няма харизма. В Ара се забелязваше много повече и вадеше добри неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Започна да ме кефи. П.с Гледам бая се споделя в фейса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Страшно много ми прилича на нещо, което съм слушала, но не мога да се сетя. Иначе ще се пуска в дискотеките, запомнящ се хит не очаквам да стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Ми познато ви се струва, защото е - кавър е на кючек на ромски оркестър, но не се сещам за името. По сватбите доста го свирят. Клипа е същия бардак - Мартина и компания, плеймейтки. Ваня и Анелия гласово нямат нищо общо, а и на Ваня са и дръпнали банална обработка на гласа, от която няма и нужда- тя попринцип може да пее. Не ми харесва. Ваня няма да случи скоро на хит, не и се получава... А как са се съгласявали, може да се досетите - Дамянчо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Ми познато ви се струва, защото е - кавър е на кючек на ромски оркестър, но не се сещам за името. По сватбите доста го свирят. Клипа е същия бардак - Мартина и компания, плеймейтки. Ваня и Анелия гласово нямат нищо общо, а и на Ваня са и дръпнали банална обработка на гласа, от която няма и нужда- тя попринцип може да пее. Не ми харесва. Ваня няма да случи скоро на хит, не и се получава... А как са се съгласявали, може да се досетите - Дамянчо... Барселона е голям хит по клубовете, не знам защо толкова хейтите Ваня. И Все ти го отнасяш много се въртеше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Какво против Ваня имате? Жената има доста качествени неща, нормално да и връзват, тя и Дамян са уважавани в тея среди. Все пак той въртеше дискотеки, а и е дж. Песента не е лоша, сигурно ще се наложи, Анелия мачка с хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Анелия не спря да прави ужас след ужас.От 2016 до сега нито 1 песен на Анелия не ми харесва само тази с Кристали,а Анелия преди я чаках с нетърпение да видя какво ще пусне.Беше машина просто!Тази песен грам не ми харесва и на дали ще си я пусна пак Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Ще разбие дискотеките тази песен! Цитирай Report Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Пято, пято... Анелио, винаги го правиш след големия хит. Като за Ваня е добре, има готини фрази, обаче припевът е ужасен. Видеото е абсолютно чалга, палец надолу засега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Куплетите и включването на Анелия ме изкефиха, музиката и текста на припева не ми харесват. Има шанс за хит, още повече, че и Анелия е вътре.. но Ваня е доста закъсала, в Пайнера потъна здраво. "Чурката му е малка ...." ли чух? Колко трябва да ти е акъла да си помислиш, че може да пеят подобно нещо в песен? Гладна кокошка просо сънува. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Анелия се превърна в една от най-отблъскващите певици за мен. Прекали отдавна с циганиите, но стремглаво продължава да дълбае дъното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Пято, пято... Анелио, винаги го правиш след големия хит. Като за Ваня е добре, има готини фрази, обаче припевът е ужасен. Видеото е абсолютно чалга, палец надолу засега. Скандалното е, че докато "Дай ми още" вече четвърти месец властва, тая малоумница пусна още 3 долни лайна. Не знам толкова ли пък грам акъл няма, ама е направо плашещо при нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Анелия стана новата Андреа, жалко! Беше талантлива и способна, правеше качествени неща, но парите и мъжете и размътиха главата, освен това явно е и почитателка на мулти-култи движението. Батик - вещиците в Швеция ще и станат големи фенки, там са върли феминистки. Анелия отдавна не е това, което беше. Очаквам в следващия клип да се въргаля с плюшено меме или да проповядка междурасова любов! Не съм расист, но на фона на заплахата от тероризъм и ислямизация, трябва да се пазим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 И това не ми харесва... Вече почнах да си мисля, че само при мен е така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Анелия стана новата Андреа, жалко! Беше талантлива и способна, правеше качествени неща, но парите и мъжете и размътиха главата, освен това явно е и почитателка на мулти-култи движението. Батик - вещиците в Швеция ще и станат големи фенки, там са върли феминистки. Анелия отдавна не е това, което беше. Очаквам в следващия клип да се въргаля с плюшено меме или да проповядка междурасова любов! Не съм расист, но на фона на заплахата от тероризъм и ислямизация, трябва да се пазим. ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА, МА!!! С Риск от бан или каквото и да е там, какво общо има тероризъма и ислиямизацията с кючека на Анелия и Ваня , дето хит не е видяла от Ара ма? Ти Ужа,с като видя пост с червени букви и знам, че ще има ислиямзации, ГЕРБ, тероисти, расисти и т.н. ХОДИ НА ПСИХИАТЪР! НЕ СЕ ШЕГУВАМ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.