Jump to content

Online: Ванеса - Още

Препоръчани коментари

Веднага се сетих за "Още" на Елена. Никаква база за сравнение като песен разбира се, това няма шанс да е и на половина хит като нея, но самата музика е приятна и доста хубава. Като текст отново лековато, поведение пред камера също - типично за нея, а иначе я харесвах в началото, пък и има страшни песни, но можеше и повече. Поне клипът е хубав и тя изглежда добре на някои места, а на други отново си губи индивидуалността. Успех на проекта все пак.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Ванеса почти няма песен, която да не харесвам. Изключително специфичен глас има това момиче. И най-голямия комерс да изпее, му придава изключителна индивидуалност, което мисля и е най-силното качество на фона на еднообразието в поп-фолка и липсата на нови лица. Определено ще има голямо бъдеще пък и от Ара виждаме, че залагат много на нея. Поредно интересно предложение от нея и смятам, че ще има успех!

Сподели в други сайтове

Страхотна, поредна хубава песен. Може би трява да ползва Алисия за още малко реклама, защото на толкова добри песни гледанията са малко. Във Ванеса иначе има много хляб.

Сподели в други сайтове

Страхотна, поредна хубава песен. Може би трява да ползва Алисия за още малко реклама, защото на толкова добри песни гледанията са малко. Във Ванеса иначе има много хляб.

Абсолютно!Трябва и още един дует от типа на "Малката",който си беше голям хит, и една убийствена песен от Оцко :ar:

Сподели в други сайтове

• 5 weeks later...

Изобщо не бях я отразил тая песен,просто ми тръгна на авто и взе че ми хареса.Ванеса има много як глас и за това ми допадна песента от първият път,въпреки,че харесвам само 1 нейна песен "Говори бившата",а това и е най-големият ХИТ.Адски много ми прилича на Ани Хоанг с черната коса

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...