Danger. Публикувано на Март 17 Report Share Публикувано на Март 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Аман от гивендий. Чух само първия куплет и припева, не бих си я пуснал пак! Много шум за нищо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Ужасна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Потресаваща какофония. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Незапеваемо. Иначе, визиите са готини. Яка е. Има спонсор. Обаче се преекспонира с тея фитнеси, преси и тъпотии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 МАЛЕ, СМАЗА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Тъпо, скучно, ужасно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Пълна тъпня. Не издържах да я изслушам дори до края. Тоти както имаше известен прогрес, така и започна да се връща на дъното, където е мястото й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Боза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Доста зле е положението! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Ужасно изпяване. Скучен проект като цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 2:40 :roll1: Песента става, клипа - аматьорски Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Ааааааааааааааууууууууууууууууу! Много яка! Изкефи ме адски пак тая Татяна! Супер яко изглежда, както винаги, но и песента пак си я бива! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Пръдня. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Много зле, тва е неслушаема какафония. По-тъп и неритмичен текст не бях чувал никога, то дори няма рима на повечето места, как може да се хареса това от някого не знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Песента наистина е много зле. Татяна ми изглежда променена в лице, все едно има нескопосано поставен ботокс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Песента наистина е много зле. Татяна ми изглежда променена в лице, все едно има нескопосано поставен ботокс. Мислех, че само на мен така ми се струва. Определено има нещо, да е и в такъв кратък срок. Не ми харесва песента, предишната повече ми допадаше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Не ми хареса. Много обработен глас и безинтересен текст. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Два пъти я чух, но не ми хареса. Музиката е опит за Оцко и В.Д. в едно - не се е получило. Тоти спонсор ли е хванала ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 :1000 (10): Диария! "Етикет Единствена" е класи над това нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Уоу Брутална песен ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Доста зле е положението! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Слабооо. Тоя Асенов е доста зле, парчетата са му пълен буламач. Ясно, че е евтин и за това работят с него, но все пак. Иначе на места в припев не е зле, но пак имитира - Гери Никол в припева с това - да,да,да. Но на нея сме и свикнали на копирането от родни колежки (по-успели от нея). Клипа- евтинее от където и да го гледаме - Скерлев, фитнес и миндила Дилена. Не и ли писна да я снима във всеки клип? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 ГРАФИКИ - ЦЪК Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Само на мен ли неочаквано...много ми хареса? Песента не е дори фолк, отсвен отсвира, самото звучене си е RNB, добре изпята, добре направена , клипа е много добър - радвам се, че има и спонсор, т.е. има кой да помогне, в днешно време и "спонсор" и "поп-фолк" са трудно поставяеми в едно изречение. Браво Не съм очаквал да ми хареса, но.. като ми харесва, си ми харесва. И не се хващайте за това "да,да,да", , не е от Гери Никол, още преди 2-3 години имаше някаква рапърска песен на F.O. и Hoodini или нещо подобно, точно така се казваше, имаше и още една, нещо от типа на на "тя казва само да, да, да", Николче хич не е открила топлопровода. Виждам,че се старае и това е хубаво. А Татяна е подоходяща за рекламно лице на фитнес - катетогично. На годините и тялото и е желязна. Пак казвам, учудвам се, но факт - харесва ми клипово и като песен. Само Дилена ми е излишна, и това е по други причини. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.