Danger. Публикувано на Март 21 Report Share Публикувано на Март 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Очаквах повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Клипчето ми хареса, има интересни фрази, интересна музика, но не го виждам като голям хит Липсва зарибяващият, избухващият елемент на предните й песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Слабо е като за Емилия. Не го виждам като хит. Участието на Цеци е излишно и ненужно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Ама това "Напусни, напусни" как се набива в главата и то с изпяването на Емилия, и вокалите са интересни - може и да се получи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Нещо не ме кефи...текстът е много странен, изобщо не ми се вписва ок в мелодията... и като цяло е слабо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 От години е нямала толкова слаба песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Клипът доколкото гледах има яки филтри, но песента не ми харесва. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Много нахъсано и готино пее, както винаги. На мен много ми хареса, но "Калифорния" си остава по-добрата. Напомня ми за "Забрави" на Гергана и Жоро Рапа, но тук вокалите и пеенето на Емилия правят песента брутална. Клипчето е хубаво и все пак далече от "Калифорния"..... но за завръщане на сцената е много добро! Браво! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Много слабо начало на 2017! Да пуска следваща! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 21 Author Report Share Публикувано Март 21 Очаквах повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 И аз очаквах повече .. Очаквах БУМ от нея .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Нищо,ама нищо впечатляващо?! Вокалите ми харесват,текста е слаб,видеото става. Наркомана е излишен. Много слабо,много! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Аз пък не очаквах нищо и ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 "Замълчи, не моли, не се мъчи, не лъжи на колене"... Много са ми сходни като ритъм в припева. Иначе... на мен лично ми харесва. Интересна е, различна е. Не знам какво недоволствате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Слабо. Цитирай Report Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Музиката е десятка, наистина, но с текста са могли да се постараят повече, пак не е зле, но на места римите не са ok. Видеото е готино, можеше и без Цеци. Но заради нахъсаното изпяване, което е трепач и музиката има шанс за хит. Edit: Бе заради това изпяване и как пее "напусни, напусни" така зарибява още втория път, та си има всички шансове! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 21 Author Report Share Публикувано Март 21 След няколко слушания зарибява Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Страхотно е всичко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 И видеото и песента ми харесват повече от Калифорния, и да текста можеше да е по-добре склопен с песента но този проблем не го забелязваме само в тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не ми хареса особено. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Много ми хареса,Ема сцепва :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Видеото е по-добро от песента. Най-накрая почнаха да правят нощни кадри на София. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitepav Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 На мен много ми харесва, но не мисля, че ще стане голям хит. Клипът е много як, обожавам нощни кадри на София. Успех на проекта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Мога да кажа, че ми хареса песента. На първо слушане наистина има нещо което не е ок и по-точно текста звучи странно с тази музика. Можело е да се поработи още малко върху него, но пък припева е добре и изпяването на Емилия го прави доста зарибяващ. Видеото е много хубаво, браво - семпло е, но и ефектно направено, супер е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.