hrsata Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Уникална песен <3 Никаква забележка нямам,обаче песента ми прилича много на Алисия и Борис Солтарийски - В кого да се влюбя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Харесва ми много, зарибяващата е. Сега да й направят и една денс-версия и ще е супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Днес също я слушах няколко пъти с цел да ми хареса поне малко, но не стана. С нищо не ме грабва песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Взе да зарибява. Защо така малко гледания? Вокала '' Абу даааби'' остава единственият минус... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Мен пък ми харесва много Приятна песничка, със сигурност не е някакъв провал, макар и да не е нещо уауу. Нещо по средата бих казала. Обаче и на мен в припева толкова да ми прилича на "Не лъжи на колене", че просто спокойна мога да си я запея с нейния текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 77 043 показвания за 24 часа след актуализациите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Гледанията продължават да се актуализират. В момента: 161 400 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Ехааа, гледанията се актуализираха и се оказа, че никак не са малко. Иначе на мен вече ми е любимата песен, с тоя глас няма как да не те зариби, брутална жена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Само мен ли не ме впечатли изпяването? Напоследък гласът на Емилия ми звучи страшно изхабен и на живо, и на запис. Жалко, защото винаги съм я смятал за една от най-силните вокалистки в попфолка. Особено в тази песен е много фрапантно - една дрезгавина, никакво смесване на вибрато и нормалния регистър... Не знам, дано да греша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Те повече "извивки" / вибрато се удължават на гласна и се губят (изпряване на гласна) след обработката - реално записа е много по-разпят. Повечето песни са такива, че реално не може да се изпеят така вярно и право, без да има вибрато - но това прави обработката. Истинското изпяване е по-разпяване и с повече "вибрато". Това се прави за да се запеваема песента, и да е достъпна за хората, да си я пеят, така се прави и в световен мащаб. Иначе се натоварва самата песен и от там слушателя, който не е певец си пее песента, но той няма това вибрато и от там разминаването. Затова и масовия слушател и да иска не си припява фолклорна песен, например - защото не може дори да я "припее". Иначе самото изпяване си е супер добро и това няма как да не се очаква от Емилия - високите (може и след барането) ми бият на Алисия, то в цялата песен се усеща леко тази на Алисия и Солтарийски (виждам, че не съм и единствения). Както и да е, това за мен е тотален хит и страхотен клип - няма слабо място. Цеци не е излишен изобщо, както го пишат някои - напротив, точно на мястото си е . Текста, включванията, вокалите, цялостната обстановка песен + текст + клип са на едно много високо ниво, замисъл и реализация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Абсурд, при нея пеенето с годините така задобря, ако не си ходил скоро на нейно участие, отиди. Просто опитва да е различна, че то тази песен без това изпяване нямаше да е кой знае какво. Малко сме свикнали и ние с нейния маниер на пеене, нормално е да разнообразява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Абсурд, при нея пеенето с годините така задобря, ако не си ходил скоро на нейно участие, отиди. Просто опитва да е различна, че то тази песен без това изпяване нямаше да е кой знае какво. Малко сме свикнали и ние с нейния маниер на пеене, нормално е да разнообразява. Аз точно по клипчета от участия съдя - винаги гласът ѝ ми звучи един такъв груб и креслив, но го отдавам на преумората, късния час и т.н. Обаче притеснителното е, че вече и на запис, и по концерти звучи така, което не е добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Много яка! :1000 (33): Всички очаквахме нещо по-комерсиално, но всъщност зарибява, така че може и да успее да направи хит от тази по-различна песен. Клипът е много красив също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Все още не успява да ме зариби! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Само мен ли не ме впечатли изпяването? Напоследък гласът на Емилия ми звучи страшно изхабен и на живо, и на запис. Жалко, защото винаги съм я смятал за една от най-силните вокалистки в попфолка. Особено в тази песен е много фрапантно - една дрезгавина, никакво смесване на вибрато и нормалния регистър... Не знам, дано да греша. И аз съм забелязал промяната в гласа й. И наистина се усеща и на студиен запис. Дано не е от антидепресантите, дето ги пи половин година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Страхотна песен!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Жестока песен! Вокалите и припева са супер зарибяващи. Една от най-добрите за тази година и много по-добра от ''Специално за всяка'', която всъщност е брутална! Евала правя на Емилия! От няколко години си мачка стабилно и не взима участие във всеки втори проект като една друга нейна колежка. Клипа също много ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Тъпо е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgafenche Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Никак не ми е зарибяваща песента, като за завръщане въобще не става. Ще мине и ще замине, всеки път хит не може да се получи. Освен това, явно не съм единственият, който си запя "Не лъжи на колене" на припева, а и на Теодора имаше една: "Само в дваааааа, през нощтаааааа" - та и на нея ми заприлича малко... Клипът не е лош, Емилия изглежда добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Жестока песен! Емилия е брутална Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Кога е успяла да направи милион и половина гледания, значи и с различни песни се получавало... А готви още толкова много нови, нова балада... Нямам търпение да ги убие всички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 провал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Много критики, ама на мен ми хареса песента. Зарибяваща е, добре изпята, видеото също е готино. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Абсолютно, а и като гледания e ok за песен, която изобщо не се вписва нито като текст, нито като музика в модерната линия сега. Тя си има тези интересни песни тип "Без въпроси", които не се помнят като големи хитове, но щом си ги пуснеш ти е приятно да си ги припомниш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Абсолютно, а и като гледания e ok за песен, която изобщо не се вписва нито като текст, нито като музика в модерната линия сега. Тя си има тези интересни песни тип "Без въпроси", които не се помнят като големи хитове, но щом си ги пуснеш ти е приятно да си ги припомниш. Уникална е! През първия месец на премиерата я изслушах едва 3 пъти и хич не ми харесваше, но сега не я спирам и се кефя много. Дори да не е тотален хит, песента е страхотна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.