SantaCloud Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не е зле, но и това не го виждам като хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 За мен лично това е най-добрата песен на Пашев, заедно с миналогодишната на Алисия и Солтарийски - точно тези му песни, различните са най-добрите, а не онези по калъпа. Клипа е страхотен, песента - уникална, само , че е ft. а, не дует, но това е кусура - изспиването на имената. Появяването на Цеци е на точното място, има и препратка към "Калифорния". На мен ми харесва, това е абсолютен хит за мен, самото звучене е много модерно и добро, вокалите са перфектни. Изпяването е уникално добро, Емилия е певица от клас. Не просто ми харесва. Страхотно е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 По приницип не ме изкефи, обаче в момента, в който песента свърши, ми остана в главата напусни, напусни... предполагам, че ще ме зариби, но очаквах нещо по-силно. Но иначе поздравления за различния саунд, надявам се да се стане хит, за да може още повече чалгарки да се осмелят да рискуват и да сменят малко звученето. Страхотен клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 На мен всичко в проекта много ми харесва. Песента е свежа и дори се отличава от масовката, а и видеото също е много хубаво- радвам се, че поне един път някой представя български град по такъв начин. Силно завръщане за Емилия, това ще е хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не знам, аз така я чаках и си представях какво ли не, може би както бях изтръпнал на "Обичай ме" и като я чух за първи път да не вярвам, защото е завръщане. Иначе определено се откроява, което е най-яко, тя никога не залага на едно и също, спокойно са могли да направят "Калифорния 2", но не. Това е готиното при Емилия. Честно казано смятам, че ще остане до други интересни песни като "Без въпроси" примерно, надявам се и на голям хит де. Така бях реагирал и на "Калифорния", а тя стана й стана като част от визитната картичка. Припевът страшно зарибява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Музиката е много добра, особено в началото направо изкъртва Явно Пашев го можел, да продължава в тази насока, че ми писна от шаблонни песнички. Емилия има сигурен хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Много добър клип, музика, вокали и брутално изпяване. Мен определено ме грабна и ще я слушам много. Ps: Нито знам кой кога ще пуска песен, нито имам някакви очаквания, т.е. няма как да се разочаровам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Все още не мога да преценя доколко ми харесва песента. Интересна е определено, но ми е малко немелодична, заради което и не мисля, че ще стане голям хит. Текстът не е лош, не знам защо го оплювате толкова. Клипът и изпяването са страхотни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Видеото е по-добро от песента. Най-накрая почнаха да правят нощни кадри на София. Доста "нощни клипове" в София са правили - Валя, Джена и др. Не ми е по вкуса, но на Емилия повечето песни добре се развиват. Учудващо, онази от лятото с времето се захареса все повече и повече, като и до днес се върти по чалготеките. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не мога да не поздравя Емилия, че залага на различно звучене, вместо пусне нещо шаблонно и познато. Адмирации, песента заслужава успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi_alivonov Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 На мен текста ми харесва най-много от всичко, особено припева. От "Да бях от гадните" и "Обичай ме" не ми е харесвал нейн текст до тази песен. Браво, много ми харесва песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Слабо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не мога да кажа,че ми харесва много... Огромен фен съм на Ема, но очаквах малко повече. Не е лош проект, но след толкова много чакане..........Нали имаше и някакъв гръцки кавър? Цеци е излишен и видеото можеше да по-силно... Иначе нейните партии, тематиката и тескта ми допадат, ще я слушам но след тази пауза очаквах УАУ//../ Не е много запомняща се./. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Присъствието на Г-н Главата е напълно излишно и ненужно. В повечето случай втория опит на един и същ успешен тандем не оправдава очакванията и резултатите са далеч от желаните. Песента не е лоша, но до там! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 От както е излязла не е спряна нито за миг, нон-стоп вече няколко часа, абсолютно без спиране. УНИКАЛЕН ХИТ е за мен тая песен , клипа е перфектен. Това за мен е още по-готино и от "Калифорния". Няма 5,6,7,8, това е мега хита... поне за мен. Официално това ми е първата наистина любима поп-фолк (ако се и пише за такава) песен тази година. ПЕРФЕКТНА РАБОТА. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Замълчиии, не лъжи на коленеее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Изпяването на Ема за пореден път е най-доброто и зарибяващо нещо в проекта.Страхотна жена! Дано има успех парчето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Гледанията да бъгнати? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Нарочно не писах веднага, за да я слушам няколко пъти и да видя как е положението. Брутална е! Много ми харесва. Още от първия път ми хвана окото. Не е някаква избухвация, но е много свежа. И колкото и да се опитвам да игнорвам припева, все ми бие на "Не лъжи на колене". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Този избухващия елемент прави песните еднодневки, а тази много по-мелодична и готина, направена е по типа по-старите RNB парчета тип Aliyah, Ashanti и т.н. (който ги знае - предполагам всеки ги е чувал по MTV или радиата преди години). Точно текста е много силно място, макар, че на пръв поглед е постен. Синия сфетофар и небето под нея са невъзможни неща, т.е. говори за невъзможното, не знам как да го обясня - чува го по радиото и телевизията, т.е. не спира да мисли за него, колкото и да иска да е далеч и да не е така. Вокала е свързан с "Абу Даби" - голям град, а тя пее "този град е малък", т.е. дори в големия град с многото хора те търсят само един и друг и никой друг, всяко пространство, независимо колко е голямо за тях е тясно. Точно такива текстове много обичам - в които текста иска замисъл и слушане, клипа също е перфектно напаснат с песента - кадрите на голям град, докато тя пее за малък (обясних защо), кадрите с колата, в които той напуска, а пее (рапира или рецетира, както там искате) за нея - т.е. бягането един от друг е невъзможно. И да допълня, че пак я слушам, от сутринта само на replay. ХИТ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Много е готина! Харесва ми! Емилия е много красива. Много силно завръщане от нея... !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Самият глас на Емилия е страшно зарибяващ, та няма как да остане в сянка песента. Но аз лично си представям колко добре би било да изпее последния припев на гръцки, френски или какъвто и да е език или поне да имаше тип "цигански вокали" - би било адски зарибяващо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Ще го кажа така ... Има изпълнители, способни да развалят всяка уникална песен и да я провалят като хит (Ани Хоанг, Кристиана ... дори Мария). Има и такива, които могат да спасят всяка една песен. Емилия е от тях! А пък може би и нейната представа за кариерата й вече не е точно "Калифорния" и "Ето ме"... Ще стане ясно след след следващата песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Зарибявка е, но е време да престане с тия колаборации и да започне да пуска соловите си песни, които е подготвила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.