Andrew Cunanan. Публикувано на Март 26 Report Share Публикувано на Март 26 Доста приятна фолк песничка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Приятна песен, да! Музиката е много нежна и готина! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Защо си мисле, че това е същата девойка с 10-тина години разлика ? Това момиче смени два песевдонима до момента /ако е тя/. Моника в "Ара Мюзик" Марая беше в компанията на Китаеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Защо си мисле, че това е същата девойка с 10-тина години разлика ? Тя е, точно се чудех откъде ми е позната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Тази набожна ли е сега? Еееей умиране има, отърване няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Истинското име на оная Моника си е Мария, да, ама защо тука тази ми се види по-малка и по-малко деряща се. Да очакваме ли дует с Яшарка? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Да и аз мисля, че това е Моника. Винаги много ми е напомняла за Лияна по начинът по който изглежда и пеенето. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.