Alter Ego Публикувано на Март 27 Report Share Публикувано на Март 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Готин бийт са направили, но ми идва слабо изпяването, а оттам и песента. Все едно са заглушили Северина, която има доста специфичен и силен глас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 27 Author Report Share Публикувано Март 27 Харесва ми, особено припева. Доволен съм. Това ли е хита на пролетта (или годината) ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 30 Author Report Share Публикувано Март 30 Trending : Macedonia #1 Montenegro #1 Croatia #1 Bosnia and Herzegovina #1 Serbia #1 Austria #2 Slovenia #2 Switzerland #9 Germany #16 Севе мачка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Само на мен ли музиката ми прилича на: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.