pechenko Публикувано на Март 27 Report Share Публикувано на Март 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Доволна съм този път, песента е яка и зарибява! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Кралица!!! :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Доволна съм този път, песента е яка и зарибява! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Много е готина песента! Браво на Мария! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Готина песен, харесва ми. Добре, че този път я качиха много бързо - браво! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Много добре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 ДоволЕН съм този път, песента е яка и зарибява! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Много готина, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Много готина песен наистина, браво! :1000 (33): ТВ версията ми е малко странна с тази бална рокля и статично поведение на такова танцувално парче, но явно без Гущеров така ще е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Дори не кликам вече на линка, не предизвиква интерес с това постоянно бълване. И тази песен не ми харесва особено, по-добра е от предната, но е абсурдно дори заклет фен на жанра да ти изброи тази жена какво изпя за последните три години... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 На какво мероприятие е снимано това? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Sofia fashion week Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Дори не кликам вече на линка, не предизвиква интерес с това постоянно бълване. И тази песен не ми харесва особено, по-добра е от предната, но е абсурдно дори заклет фен на жанра да ти изброи тази жена какво изпя за последните три години... Аз мога: Да съм с теб Ако те няма Каза ли го Чуй ме Любима грешка Моля те, не ми звъни Тихо 100 нюанса розово Твоите 100 лица Тик-так Коледа Зъг Йонум Мръсни думи говори Страдам Обичам да те режа Айде, чао Тази нощ се казваш.мой Последната боза Болна тема си за мен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Sofia fashion week Уау! Няма да споделям какво говори за такъв форум присъствието на Мара Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Не ме впечатлява песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Не е лоша песничката, но Мария без Кости и без гръцки кавъри е доста зле. Лошото е, че бълва като луда и н предизвиква интерес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Никак не е зле. Харесва ми! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Първо лайф-версии, после слайдшоу, накрая само по радиото...От Версаче на Галенините дрешки, накрая ще си преправя дрехите като Татяна...така е когато кариерата ти е подчинена на това кога пред кого клечиш. Песента е нормално никаква, Мария има много път да извърви докато отново предизвика интерес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Не е лоша песничката, но Мария без Кости и без гръцки кавъри е доста зле. Лошото е, че бълва като луда и н предизвиква интерес. Нормално. Тя почти няма участия, разполага с време и солидно количество пари за харчене. С връзки и рушвети се бута къде ли не, само за да изпъкне като бутиков изпълнител и модна икона. Нито едното от двете не е и няма да бъде. Липсват доста качества, гласът е на първо място. Песента е хубава, но текста е клише. Единствено фразата от заглавието е нещо ново, останалата част е всяка втора чалга песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Приятна песничка и дотам. Мазният отсвир ми е излишен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Бива, харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Не е лоша песента, но имам чувството, че я е поръчала преди Хриси и я е пазила за след раздялата като свършат паричките. Доста бие на звученето през 2011-2012. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Този път случи на песен, но на балет не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.