pechenko Публикувано на Март 28 Report Share Публикувано на Март 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Джулия е готина както винаги, но песента не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Олее.... брутална е!! Видеото също е на добро ниво, освен сцените с къдравата коса, там е на ниво "Юнона". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Баси хитааааа! На Анелия партията особено е един път! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Засега не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Явно посветиха целият жанр на "бившите", тъй като последните години 90% от излизащите песни са за тях. Голямо творческо безсилие е обвезло изпълнителите на тази музика. Жалко, че това минава за вървежно пред новото поколение фенове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Ненужен фийчъринг - Анелия я гази като таралеж на пътя...😂😂😂 Добра музика, текстът е абсурдно глупав! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 28 Author Report Share Публикувано Март 28 Много яка песен! В началото не ми хареса след 3,4 слушане и ме зариби С къдравата коса е брутална Пашев отново е крал с това "алелелелеле" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 "Няма любов, изгасна разбра ли? Искаш ли я, "духай" - може пак да се разпали..." Супер е, зарибява. Красива Джулия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
romanibbyx Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Припевата само ми харесва.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Анелия кърти пак :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Зарибявка! Такива комерси рядко ми харесват, но тази песен е един път! Може би тази нахъсаност у Джулия ме грабва най-много, личи си ѝ че е готова да разбива с увереност в кариерата си. И партията на Анелия е супер. От клипа очаквах повече, но и така е добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Направо се чудех какво всички я чакат тая Джулия и новата й песен. Е, сега разбрах! За мене е най-бруталната песен излизала от "И на всички като тебе" насам. Просто най-доброто парче до момента! Включването на Анелия яко ме кефи и видеото също. Определено това е моята песен за този месец! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Пайнер са се изгаврили с нея, точно тая снимка ли избраха за обложка? Песента е яка, ще е хит, но можеше и повече. Анелия започва лека полека да ми става противна и досадна. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 АНЕЛИЯ = ХИТ !!!!!!! Брутална песен! А Анелия – обожавам я! :ba: Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Невероятна! ХИТ! И Джулия, и Анелия са страхотни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Не ме кефи - немузикална, накъсана + отвратително досадната Анелия. "За патрона" е по-музикална и запеваема. Клипът, не си личи, че е на Моллов, скучен и без идея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Много е яка! Джулия е невероятно красива, както винаги. Заслужава да стане хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Не е лоша песента. Слушаема е, но не е нещо нечувано. Визията на Анелия е страхотна, но не ми харесва прекалената обработка на гласа... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Както си и мислех, преди да вляза още в темата и да слушам песента, ще има припадащи, но си е напълно обикновена песен, с нищо различаващо се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Влезе ли Анелия всички ще треперят като Тони Найка ЗАРИБЯВА ПЕСЕНТААА МНОГОО <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Много шумяхте тук и накрая нищо. Ама така е когато много се говори. Избяга от себе си, преди някак имаше индивидуалност, а сега дори не се забелязва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Пълно разочарование. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Много шумяхте тук и накрая нищо. Ама така е когато много се говори. Избяга от себе си, преди някак имаше индивидуалност, а сега дори не се забелязва. Повече залагаше на стойностни песни , обвити не толкова в голота , докато днес я виждаме готова за разврат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 "Да, да път ми направете...", часта на Анелия е яка ама пък напомня на "На Египет фараона". Симпатична е девойката ама доста по-добри неща трябва да вади, за да се забележи.Успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.