Danger. Публикувано на Април 3 Report Share Публикувано на Април 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Иха! Супер песничка от Димана - отново! Много яка! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Добра песен, но звученето е тоооооооооооолкова познато, че вече мисля да сменям жанра .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 БРАВООО , ДИМАНЧЕЕЕЕ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Много е яка, иначе да, звученето е доста познато. А в припева Сиана ли пее? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Харесва ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Много харесвам Димана, но песента е банална. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Много харесвам Димана, но песента е банална. +1 Очаквах нещо ударно и различно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Питай сега вкъщи ли си спя, отговора знам много ще те жегне. Питай ме, да, колко ме боля, както и сега, алелейлей Въпреки това много радва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Демоде. Аранжимент и вокали познати до болка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Песента е много яка! Димана е уникално красива! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Нищо интересно. Дори не я оставих до край. Жалко. Димана преди години беше яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Нищо интересно. Дори не я оставих до край. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Музиката между куплетите е много банална,обаче когато пее е суперско Смазвай Димана ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 На мен пък много ми хареса още като я чух- клип, визия, много намахан текст. Всичко е перфектно и Димана го знае. Със сигурност е много по-хубава от на Анелия и Ваня дуетната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Най-накрая нешо комерсиално, което да ми хареса. Със сигурност е в пъти по-добра от опитите на Татяна, Джулия и другите там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 То пък на Яница песните грам не са демоде и банални... да бъдем обектвини! Харесват ми куплетите, припевът малко слаб идва, за сметка на текста. Личи си, че се е постарала, а не е колкото да пусне песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Хубава песен, но ми писна да слушам едно и също. Както каза един потребител по-горе, все по-рядко си пускам доброволно поп-фолк или в повечето случаи слушам стари песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Нищо различно от Димана и като песни и като клипове вече не знам колко години и се начислиха. Не виждам никакъв смисъл да хвърля и малкото пари дето изкарва в нови проекти ако те ща са като всички останали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Супер яка е Димитричка, песента също е зарибяваща. Дано има успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Димана е класа, квото и да изпее звучи яко. Харесва ми, въпреки приликата с на Боева песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Нищо интересно. Дори не я оставих до край. Жалко. Димана преди години беше яка. Преди години можеше Митко Петров да й прави прекрасни песни, сега е принудена да скача в комерса ..който никак не й се получава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 но песента е банална. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Много банално звучене. Ама прекалено даже. Не им ли писна... Димана е един напълно похабен талант. Жалко, защото тя поне има такъв. Трябва да прави песни като "Не ме е страх". А да не говорим с какъв летящ старт започна... Когато нямаш характер и индивидуалност и целиш да станеш една от многото овце в стадото, за да оцелееш, просто отиваш на кино. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Брутална песен! Въпреки познатото звучене гласът на Димана прави песента... много е яка В клипа е много яка! Тези дето ще се отказват от жанра първо да сменят любимката и след това жанра. Да не говорим, че хора дето се кефят на банални песни тръгнали да казват, че е банална песента... Визирам: -A, stereoto и Момчилчо Димана се е постарала за проекта много и е нормално да е комерсиална песен, която прилича на други, защото с този проект ще се изхранва и очаква да има участия... Ако пусне различно като предните проекти няма да се забележи и пак ще има пауза от доста времe, a това може да се завърти. И май забравяте, че точно Димана правеше различни песни с Ганев и други композитори. Ето няколко: Да не забравяме и участието в тази песен.. Звучи брутално и ако беше нейна песен щеше да е голям хит Бързо забравихте тези песни и веднага я оплюхте.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.