Fast Публикувано на Април 4 Report Share Публикувано на Април 4 Колекционирате ли дрехи, обувки, музика, филми, книги, картини или каквото и да било? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Да, колекционирам си фасове от изпушени цигари. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Не, много бързо ми омръзва всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Да, мъжки сърца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Да, мъжки сърца. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Ами колекционирал съм календарчета, списания "Нов фолк", салфетки, към днешна дата колекционирам единствено знания и косми по корема... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Да, мъжки сърца. Да. Предимно видеоклипове и филми. И други неща, още си пазя играчките от шоколадовите яйца! :1000 (29): Монети имам, не са много, но.. Едно време миришещи картинки ако някой ги знае де, те може да са още някъде в нас.. :1000 (29): И куп други работи. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Да. Предимно видеоклипове и филми. И други неща, още си пазя играчките от шоколадовите яйца! :1000 (29): Монети имам, не са много, но.. Едно време миришещи картинки ако някой ги знае де, те може да са още някъде в нас.. :1000 (29): И куп други работи. А какви са били тези картинки? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 А какви са били тези картинки? Едни тефтерчета с картинки, напоени с някакъв аромат. Във Варна всички бяха луднали по тях. Цък Цък Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Едни тефтерчета с картинки, напоени с някакъв аромат. Във Варна всички бяха луднали по тях. Цък Съжалявам, тубата не ми зарежда, аз си помислих за съвсем други картинки и очаквах да скандализираш, ама кел файда Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Съжалявам, тубата не ми зарежда, аз си помислих за съвсем други картинки и очаквах да скандализираш, ама кел файда Поправих първия линк, не е тубата, моя грешка. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Да. Аз също колекционирах миришещи тефтерчета и отделни картинки, най - вече с любимия ми Мики Маус и с героите на "Дисни", разбира се, само дето не знам къде ми е албумчето и какво е станало с него. Иначе колекционирам календарчета, най - вече с кучета, котки, зайци, с изпълнителите на музикална компания "Пайнер" и разни други. Колекционирам и салфетки, картички от градове, забележителности и местности, магнити, сувенири, чудотворни икони. Колекционирам също и чаши от промоции, най- много чаши имам на "Кока - Кола", "Нескафе", "Капи", "Якобс Монарх", "Милка", "Линдт". Колекционирам и красиви графики : аватари, икони, емблеми, юзери, подписи, тапети, скрийнсейвъри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Да. Вестници Фолк Ревю, Картички,тетрадки,кибрити,календадарчета, календари и всичко с облика на Камелия, също така и по едно време събирах татуйровки и картинки от дъвки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 А, забравих да допълня и че колекционирам и първи и специални броеве на вестници и списания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Преди колекционирах всякакви видове списания, сега вече ги продавам на други колекционери, тъй като не са ми страст. Напоследък хвърлям много пари за книги и дрехи, но в никакъв случай не ги колекционирам, а ги използвам по предназначение. Обичам да си купувам фигурки от различни филми, анимации или такива от шоколадови яйца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
princesa Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 колекционирах Салфетки и си ги разменяхме ароматните картинки като сдеця тях не ги разменях за нищо филми и музика също а и пъзелите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Офф, разни неща през годините - включително от "миришещите" картинки. Последната ми мания е да събирам фигурки и други неща с бухали. От последния бит пазар в наше село си намерих две мн изчанчени ма симпатични дрънкулки от глина с такъв мотив, от един от по преднитр - декоративна чиния. Също, международни монети, щото имах желание да си събирам евро такива, ма все ги изхарчван по някое време Тия заминават по-трудно. Най-ме кефят тия с мойта приятелка Бетси 2, особено един новозеландски долар с киви от др страна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.