milesto Публикувано на Април 6 Report Share Публикувано на Април 6 музика: DJ Dian Solo, Nelina Georgieva текст: Еванджелин, Нелина Георгиева аранжимент: DJ Dian Solo продуцент: Deep Zone music Ltd. 2017 режисьор и оператор: Радостин Събев - Шошо. асистент оператор: Петър Тодорински асистент режисьор: Григор Манолов - GeM Камера рент - Sky Brothers Visual Effects & Post Production : Infinity Hive грим: Надя Сивкова коса: Петко Петров стайлинг: Цветомир Горанов гардероб: H&M Bulgaria запис вокали: StarLight (Светлин Къслев) пре-продукция: Атанас Борисов "Чиста Лудост" - текст: Няма ден и нощ, не ми минава В мен гориш, следа остава Мислиш че лесно до тук се стигна? Ти си чиста лудост И във мене дишаш Мисля си че този чат е личен На мен приличаш, но Малко неприличенОт тук нататък, филмът е излишен Маски долу за мене си отличен Мислите ми няма да престанат Отдавна зная как под кожата ти лазя Приоритет е за мен да си единствен Пак ще повторя Няма ден и нощ, не ми минава В мен гориш, следа остава Мислиш че лесно до тук се стигна? Ти си чиста лудост И във мене дишаш Мислите ми няма да престанат Отдавна зная как под кожата ти лазя Приоритет е за мен да си единствен Пак ще повторя Тази нощ за теб и мен Ще е последната си казваме Макар да знаем, краят не е край Няма ден и нощ, не ми минава В мен гориш, следа остава Мислиш че лесно до тук се стигна? Ти си чиста лудост И във мене дишаш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 По-слабо предложение от "Маски долу" и "Магнит", които ги спуквах от въртене, но е готина и ще ме зариби. Чудно ми е защо нито една от предните не стана хит... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Не ми харесва, много слабо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Не ми харесва, много слабо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CECC Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Има някакъв потенциал за хит... Ако я чуя още два пъти и ще почне да ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
love_vladi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Суперр песенн Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.