Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Кралица! :3fdb8960598fa63e:

Между другото това са песните на Преслава (до 2008), които имат над 1 милион гледания в канала на Планета, а някои вече имат и по 2-3 милиона:

- Обичам те

- Дяволско желание

- Завинаги твоя

- Финални думи

- Нямам право

- И когато съмне

- Лъжа е

- Водка с утеха

- Последен адрес

- Новата ти

Дай Боже всекиму с толкова незатвърдени песни и то с гледания генерирани в периода 2013-2017 :Vishenka_05:

Нали се сещаш, че едно са милионите в youtube, друго са хилядите, които може да събере в ЗАЛА 1 на НДК, примерно (да не посочвам Арената, че не може и да я сънува дори).

Сподели в други сайтове

Нали се сещаш, че едно са милионите в youtube, друго са хилядите, които може да събере в ЗАЛА 1 на НДК, примерно (да не посочвам Арената, че не може и да я сънува дори).

А Камелия да не би да може? ;)

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

А Камелия да не би да може? ;)

Въобще не съм ви чел редовния ежедневен спор, просто те цитирах, с довод, пред който нямаш какво да кажеш и затова ми отговаряш по този начин.

Сподели в други сайтове

Това не е никакъв довод, че да се аргументира който и да било. Няма как без реална представа за това, без да е правено, без да се вижда интереса и така нататък да се правят генерални заключения кой кое би напълнила и кое би сънувала.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Въобще не съм ви чел редовния ежедневен спор, просто те цитирах, с довод, пред който нямаш какво да кажеш и затова ми отговаряш по този начин.

Подкрепям с 2 ръце. Да продължават да и броят гледанията и да си затварят очите затова на какъв хал е от алчност и грандомания. Славата не е за всеки.

Сподели в други сайтове

А нови песни, по възможност без дуети със Симона - кога? Нагледахме се на снимки в стил Моника Белучи.

Когато тогава. :) ;)

Сподели в други сайтове

Преслава е снимала песен на Кишев, явно тази на Ганев ще е за лятото.

Ивана до края на месеца с нова клип.

Можеше да ни я спести и направо лятото да пуснеше тази от Ганев..

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Когато тогава. :) ;)

Тогава не виждам смисъл да се постват снимки, ако не са придружени към фотосесия за клип или нещо такова.

Качваш всяка една нейна снимка тук така, както феновете на Ивана постват, сякаш е събитие. Досадно е. Нови снимки имат всички.

Сподели в други сайтове

Тогава не виждам смисъл да се постват снимки, ако не са придружени към фотосесия за клип или нещо такова.

Качваш всяка една нейна снимка тук така, както феновете на Ивана постват, сякаш е събитие. Досадно е. Нови снимки имат всички.

Просто подминавай поста ;) Лесно е...

Сподели в други сайтове

Можеше да ни я спести и направо лятото да пуснеше тази от Ганев..

Salvatore, грам ми не вдъхва доверие този композитор. Да не се изложим за пореден път с НЕхит :gun_bandana:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Като се говори за снимки... не знам дали сте коментирали новата на Деси Слава.

n3nhv5.jpg

Мен много ме радва този цвят и се надявам да е истинската й коса, но кой знае...

Семра :helpsmilie:

Сподели в други сайтове

Salvatore, грам ми не вдъхва доверие този композитор. Да не се изложим за пореден път с НЕхит :gun_bandana:

И на мен! Просто тази жена има ли мозък въобще, или в случая - скух? :dontknow:

Като се говори за снимки... не знам дали сте коментирали новата на Деси Слава.

n3nhv5.jpg

Мен много ме радва този цвят и се надявам да е истинската й коса, но кой знае...

Отвратителна.

Цитат

Сподели в други сайтове

Деска е отвратяга на тая снимка. Дано я барнат в клипа а.к.а стеснят :3fdb8960598fa63e:

Тва, че на Нинчето и отказват или я лъжат, не означава, че на всички биха отказали. Има имена :whistling:

Да, на Нинчето и беше минала еуфорията и ако е очаквала от първия месец да тръгне по 5 участия, бързо са и порязали мечтите

image.png

Сподели в други сайтове

Румина с триумфално завръщане на фолк сцената

Румина съвсем скоро ще направи триумфално завръщане на музикалната сцена. След близо 4 години и половина отсъствие от попфолка, изпълнителката на хита "Жестоко" отново е в топ форма.

Тя преустанови карерата си, когато роди сина си Майкъл, за да се посвети изцяло на любимия си мъж и на детето.

„Животът на всеки един от нас е изпълнен с мечти. Моята мечта бе да пея и да плувам в океана, наречен музика! Не намирам по-подходящо време, а именно днес, на рожденния ми ден (12.04), да ви споделя, че съвсем скоро може да очаквате нови проекти от мен, много изненади и моето завръщане на музикалната сцена. Целувам ви и ви прегръщам!" - написа тя в официалната си страница във фейсбук.

Верните фенове на изпълнителката, които не са я забравили през годините на отсъствие от сцената, вече тръпнат в очакване на новия й сингъл, който със сигурност няма да се забави дълго. Засега певицата не съобщава дали ще продължи с бившите си продуценти от Ара Мюзик, или се е насочила към друга музикална компания.

Сподели в други сайтове

Хаха, вчера се сетих за тази, тя път се зазавръщала. Дано направи нещо интересно, макар че се съмнявам да я помнят. По-скоро дано я забележат новите фенове.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...