Сашо Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Логично беше да не избира Камелия, все пак Симона има съвсем различен стил на пеене и пее зверски добре. На какво толкова ще я научи Камелия? Все пак Симона си има изграден начин на поведение на сцената, освободена е, има опит. Не че Поли е най-добрият избор, но ... пак е нещо. Искаше ми се Графа да я "открадне". Графа подбира талантите си, не му трябват статични бек вокалистки. Да, Симона беше, като бек вокал на момчето. Просто не пее с чувство. А Камелия натиска бутона от уважение към Глория. Тя също.не иска Симона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Камелия започва все повече да ми харесва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Не знаех, che si fen на Даяна? Просто ми допадаха песните ѝ. Харесвах я като човек, а и канала добре се получи... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Започват Капките Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Анелия е първата българска певица с резиденция в Драгалевци! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Графа подбира талантите си, не му трябват статични бек вокалистки. Да, Симона беше, като бек вокал на момчето. Просто не пее с чувство. А Камелия натиска бутона от уважение към Глория. Тя също.не иска Симона. Камелия ли ти каза, че не иска Симона? Стига сте давали хляб на жълтите парцали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Графа подбира талантите си, не му трябват статични бек вокалистки. Да, Симона беше, като бек вокал на момчето. Просто не пее с чувство. А Камелия натиска бутона от уважение към Глория. Тя също.не иска Симона. Въпросното момче пее като нещо средно между Георги Христов и Драго Чая.... Демек лъха на естрада от километри! Симона го отвя не само с височини, но и с постановка на пеене. Не съм и предполагал, че може да пее толкова добре. Супер много ми допада в това предаване. Камелия също ми харесва как се представя дотук. Със сигурност е по-добре от Десислава в "Капките", от която очаквах много повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Въпросното момче пее като нещо средно между Георги Христов и Драго Чая.... Демек лъха на естрада от километри! Симона го отвя не само с височини, но и с постановка на пеене. Не съм и предполагал, че може да пее толкова добре. Супер много ми допада в това предаване. Камелия също ми харесва как се представя дотук. Със сигурност е по-добре от Десислава в "Капките", от която очаквах много повече. Съгласен! Симона ме изненада много приятно. Талантлива е, но не предполагах че е много талантлива. Представи се в пъти по-добре. Радко е много талантлив и той, но всеки път пее, както казваш, нещо средно между Георги Христов и Драго Чая. Прекалено естраден тип ми е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Марина Тошич все едно е клонинг на Мария. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Въпросното момче пее като нещо средно между Георги Христов и Драго Чая.... Демек лъха на естрада от километри! Симона го отвя не само с височини, но и с постановка на пеене. Не съм и предполагал, че може да пее толкова добре. Супер много ми допада в това предаване. Камелия също ми харесва как се представя дотук. Със сигурност е по-добре от Десислава в "Капките", от която очаквах много повече. Васе, момчето пя много по-добре. А до го сравняраш с Драго Чая е смешно. На следващия етап съм сигурен, че пак ще пръсне. Симона пее по учебник, правилно и до там. Неможе да ме впечатлят такива изпълнители. Нито чувство, нито импровизиране. Научила е една техника( Глориева) и до там. Да, Камелия е много адекватна, съгласен съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Напълняла ли ми изглежда? Да не би Праса да се завръща? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Галена отново №1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Галена отново №1 Заслужава го тази уникална песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Марина Тошич все едно е клонинг на Мария. Тази жена ми е противна. Не може да пее, а поведението е супер селско. Изглежда ми доста надута обаче и превзета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Джулия мачка в Топ 3!!Не съм сигурна дали с предишна песен е стигала толкова напред в класацията на Сигнал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Марина Тошич все едно е клонинг на Мария. Как може да сравняваш парцала Тошич със Мария?! Не доумявам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Как може да сравняваш парцала Тошич със Мария?! Не доумявам И двете са бездарни все пак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Страхотен проект: Жалко, че не стана много голям хит... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 лидерката !!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Пайнер хит сезони - Пролет 2017 1. Мария - Да ти дам ли малко 2. Емануела ft. Мария Цветкова - Незабравима 3. Кали и Илиян - Мафия 4. Яница ft. Галин - Няма да ме купиш 5. Галена - Moro Mou 6. Галин и Емануела - 5, 6, 7, 8 7. Avi Benedi - La Vida Amiga 8. Милко Калайджиев и Наско Ментана - Бръмчалка 9. Теди Александрова ft. Азис & Наси - Подгряващи звездички 10. Борис Дали и Елена Велевска - Ще си моя 11. Емилия и Цеци Лудата глава - Напусни 12. Анелия, Илиян и Живко Микс - Колеги 13. Ваня и Анелия - За патрона 14. Джулия и Анелия - За мене край си 15. Райна - Принцеса 16. Татяна - Бивша за секс Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 18 Author Report Share Публикувано Април 18 Пайнер хит сезони - Пролет 2017 1. Мария - Да ти дам ли малко 2. Емануела ft. Мария Цветкова - Незабравима 3. Кали и Илиян - Мафия 4. Яница ft. Галин - Няма да ме купиш 5. Галена - Moro Mou 6. Галин и Емануела - 5, 6, 7, 8 7. Avi Benedi - La Vida Amiga 8. Милко Калайджиев и Наско Ментана - Бръмчалка 9. Теди Александрова ft. Азис & Наси - Подгряващи звездички 10. Борис Дали и Елена Велевска - Ще си моя 11. Емилия и Цеци Лудата глава - Напусни 12. Анелия, Илиян и Живко Микс - Колеги 13. Ваня и Анелия - За патрона 14. Джулия и Анелия - За мене край си 15. Райна - Принцеса 16. Татяна - Бивша за секс Очакваш ли Преси да скандализира с песен тип ''Принцеса'' на Райнушка ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари