Guest Kondomcho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Ако има Бог, той ще може да реши аз ли съм виновен или ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 19 Author Report Share Публикувано Април 19 MrKidGSA каза: Райна: "На мен не ми отива да пея за кучки и тем подобни". Митев, кометирай. Би било скандално и неочаквано да изкрещи в някой сингъл кучка! ''Принцеса'' се превърна в най-споделяната нейна песен - дано стане комерс кралица! В този клип изглежда невероятно! Дано стане хит на ниво ''Бяла роза'' за да има участия! Коментира се, че е тотален хит в общежитията на София. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 -А., зажадняваме ли за нов хит от Пресито? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 19 Author Report Share Публикувано Април 19 Cally-Pressyfan' каза: -А., зажадняваме ли за нов хит от Пресито? Да. За мен последната песен на Преслава е ''Няма да ти пиша''. -А. КОМЕНТИРАЙ, ЧЕ ПРЕСЛАВА И ГАЛИН СА ЗАЕДНО В БАРСЕЛОНА. Преслава ако не си мине всички колеги няма да спи спокойно. ЦАРИЦА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 -A. каза: Да. За мен последната песен на Преслава е ''Няма да ти пиша''. -А. КОМЕНТИРАЙ, ЧЕ ПРЕСЛАВА И ГАЛИН СА ЗАЕДНО В БАРСЕЛОНА. Преслава ако не си мине всички колеги няма да спи спокойно. ЦАРИЦА! По-вероятно е Галин да мине някое гадже на П. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 19 Author Report Share Публикувано Април 19 Cally-Pressyfan' каза: По-вероятно е Галин да мине някое гадже на П. Няма да се изненадам. hotarena бяха писали, че Преси си пада по тройки. Обаче почти всички нейни гаджета през годините са били ужасни. Може Преси да го употреби за ft. Искаш ли Преси да запише тази песен ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Коце и Деса пребиха. Рядко второто е по добро от първото. В оргазъм съм. Очаквах нещо комерсиално, а то музикантско и тежкарско парче. Деса отдавна не ми беше трошила главата с глас. В нейните балади от 2016 не пее така. Дзвер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 -A. каза: Няма да се изненадам. hotarena бяха писали, че Преси си пада по тройки. Обаче почти всички нейни гаджета през годините са били ужасни. Може Преси да го употреби за ft. Искаш ли Преси да запише тази песен ? Не, бога ми, под нивото й е. Очаквам скандален хит на ниво "Мъжете са лесни" - паметна песен от богинята Милица! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 19 Author Report Share Публикувано Април 19 Cally-Pressyfan' каза: Не, бога ми, под нивото й е. Очаквам скандален хит на ниво "Мъжете са лесни" - паметна песен от богинята Милица! Паметен момент когато излезе този сингъл заедно с ''Така се случи'' на Мария и ти изпадна в транс и укор, че песента на Мили мачкаше с интерес във vbox7 за разлика от Марчелис. Оле, помниш ли като припадаше по ''Тръгвам с теб'' на Ивана ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Slavi каза: Коце и Деса пребиха. Рядко второто е по добро от първото. В оргазъм съм. Очаквах нещо комерсиално, а то музикантско и тежкарско парче. Деса отдавна не ми беше трошила главата с глас. В нейните балади от 2016 не пее така. Дзвер Аз дори не я изслушах цялата. Обаче Моллов е Люси втори номер, Иларионов плеска яко жълти филтри, този - яко сини и то в клипа на Коце и този на Емилия май са си едни и същ филтър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 На мен ми хареса Анелия. Тъпа и с беден речник, но беше себе си, според мен тя трудно би могла да играе роля. Непринудена ми се стори, положително настроена, интересува се от себе си и е доста изключена за останалия свят. Дано случва на хубави проекти и занапред. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Smith каза: Аз дори не я изслушах цялата. Обаче Моллов е Люси втори номер, Иларионов плеска яко жълти филтри, този - яко сини и то в клипа на Коце и този на Емилия май са си едни и същ филтър. Не знам, но Деса не е обработвана и стеснявана, което е похвално. Показа си се вече заоблена в национален ефир, така е вече нема кво да се обработва. Видяхме си я Най малкото е добре да се възприема самата тя каквато си е, без да и пука от повърхностни коментари и да не дава поводи да я хейтят, че се е свивала по клипове. Достойно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Някой ще обясни ли защо тази прекрасна песен не се превръща в хит, а боклуци като последния на Александрова, да? Какво стана, тА не вечерАаме... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Ще е.а Пайнер в гъза, махнаха ми Деса която за 3 дни имаше над 150K Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 GiorgioCalla каза: Някой ще обясни ли защо тази прекрасна песен не се превръща в хит, а боклуци като последния на Александрова, да? Какво стана, тА не вечерАаме... ТВ версиите винаги имат по малко гледания в сравнение с видеата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 #N каза: Ще е.а Пайнер в гъза, махнаха ми Деса която за 3 дни имаше над 150K А защо от Пайнер не ви блокират всички фалшиви каналчета, дето сте набълвали? Fast каза: ТВ версиите винаги имат по малко гледания в сравнение с видеата. Едва ли това е причината, но е факт, така е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Fast каза: ТВ версиите винаги имат по малко гледания в сравнение с видеата. Освен тези на Преслава Истинска кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 GiorgioCalla каза: А защо от Пайнер не ви блокират всички фалшиви каналчета, дето сте набълвали? Хахаха, току-що ми писаха да ги скрия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 GiorgioCalla каза: А защо от Пайнер не ви блокират всички фалшиви каналчета, дето сте набълвали? Едва ли това е причината, но е факт, така е. Към самата Мария също няма интерес, язък за хубавата песен. Текстът на тази песен е толкова актуален и след 20 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Fast каза: ТВ версиите винаги имат по малко гледания в сравнение с видеата. Ко каза ко? -A. каза: Искаш ли Преси да запише тази песен ? Скандален хит от скандална кралица!! След като издаде "Искам секс" се кандидатира за кметица на родния си град! Яни да се учи от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Slavi каза: Коце и Деса пребиха. Рядко второто е по добро от първото. В оргазъм съм. Очаквах нещо комерсиално, а то музикантско и тежкарско парче. Деса отдавна не ми беше трошила главата с глас. В нейните балади от 2016 не пее така. Дзвер Песни като новата на Коцето с Деси Слава се опитват да изкарат поп-фолка от дупката , която е влезнала и успяват, но идва една мангалка Т. Александрова , която се мисли за номер 1 и насира всичко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Western каза: Супер песни изкараха Рико Бенд. Вокалиста ми е един от най-добрите приятели само леглото ни е разделяло , даже понякога и заедно спяхме много добро момче, много пеещо заслужава успеха , който имат в момента! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 fen_na_payner каза: Супер песни изкараха Рико Бенд. Вокалиста ми е един от най-добрите приятели само леглото ни е разделяло , даже понякога и заедно спяхме много добро момче, много пеещо заслужава успеха , който имат в момента! Аман от тези кючеци, дори не го изслушах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 fen_na_payner каза: Песни като новата на Коцето с Деси Слава се опитват да изкарат поп-фолка от дупката , която е влезнала и успяват, но идва една мангалка Т. Александрова , която се мисли за номер 1 и насира всичко! Значи Теда е мангалка и разваля жанра, но Рико Бенд, цяла тайфа мангали, правят супер песни така ли? Или щото сте делили една постеля с мангал от групата, за това си толкова пристрастен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари