Guest Kondomcho Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Емилия оплешивява заради новата изневяра на Коко Динев Джена поряза Пайнера: Няма да се връщам на сцената Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Ивана много ми прилича на Глория тук, особено фостата, не е трябвало да си слага силЕкон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Май Емилия и Коко наистина са разделени, много сайтове го пишат вече. А тя в "Автограф" обясняваше колко щастливо семейство са. Мария номер 2. Очаквам следващото интервю "Няма да коментирам". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 За 24 часа - близо 40 000 на интервю - невероятница! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 5 години от излизането на този умопромачителен хит и невероятен клип!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 5 години от излизането на този умопромачителен хит и невероятен клип!!! Най бруталният клип на Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Най бруталният клип на Галена е този: и този: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 е този: Знаеш в Депресия съм... Какви песни пускаш.. ЗЛЕ ДРЪЖТЕ С МЕНЕ ТОВА ЗАСЛУЖАВАМ СИ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Сърбите кавърдисаха "Момче без сърце" ... много зле ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Има ли го някъде тоя филм "Мечти" за който говори Ани Салич? Относно Преса, пак двуличие, пак лицемерие. Лъжата я няма за нищо тая жена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Деса пръсна за втори пореден път. Пропя опера и то страхотно. Голям талант е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Деса пръсна за втори пореден път. Пропя опера и то страхотно. Голям талант е! Не беше страхотно. Не лъжи незапознатите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Не беше страхотно. Не лъжи незапознатите! Щом си запознат дай по-обективна и детайлна оценка. ЗА МЕН беше страхотно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Когато Пресли пееше като хората. Ах, 2007. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Стефчо ми пожела да взема всички награди тази вечер! "Май всичките ги обрахме, маме!" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Тук пее уникално!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Тук пее уникално!!! Целия и дебютен албум е шедьовър! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Говорете каквото искате, но песента на Преслава не е мега зле-то. Един приятел, който не понася Преслава, ми се оплака, че вчера са я пуснали 4 пъти на дискотека. :1000 (29): Като за нова песен е добре. Но това е само защото я пее Преслава. Все още може да си върне позициите, само да се стегне! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Има ли го някъде тоя филм "Мечти" за който говори Ани Салич? Относно Преса, пак двуличие, пак лицемерие. Лъжата я няма за нищо тая жена. Ето първа част. Отстрани е и втора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Говорете каквото искате, но песента на Преслава не е мега зле-то. Един приятел, който не понася Преслава, ми се оплака, че вчера са я пуснали 4 пъти на дискотека. :1000 (29): Ок, разбрахме, че Преслава пусна "Хабиби" 2 :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Cally-Pressyfan', спекулира се, че в асансьора в общежитието ти, си изпуснал раницата си с учебници по същия начин и някой ти е помогнал, за да я вдигнеш, вярно ли е? 1:58 Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Бозата на Рени ме зариби и днес си я пея цял ден, много ми става смешно :1000 (29): Няма ли да пускат 50те? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Бозата на Рени ме зариби и днес си я пея цял ден, много ми става смешно :1000 (29): Няма ли да пускат 50те? Бозата на Рени всъщност е един потенциален ТОП хит, който щеше да е реализиран пълноценно ако беше изпят от Яница или Теди Александрова. Това просто е песен, която много повече би лежала на техния стил, отколкото на този на Рени, а и хората биха награбили повече проекта на актуално име като тях. Нека това да не звучи лошо, и мен ме е зарибила Ренката... Деси Слава няма ли да пуска нещо вече или ще изчака да мине шоуто? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Целия и дебютен албум е шедьовър! Преслава е момиче, което имаше голям хъс и желание, още повече голям талант. Жалко, че избра парите, което я превърна в комерс машина за пари. Можеше да е на светлинни години нагоре от сегашно си положение. Много жаалко за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари