Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Хайде пак със злобните изказвания :mf_surrender:

Има много примери за това как една песен хората не я ли харесват няма как да стигне първото място в Сигнал.Фенските маси на Галена и Преслава сами не могат да издигнат песен ,която не се харесва масово-Пр."Чуплива и влюбена","Да ти олекне".Стига сте принизявали успеха на Преслава,аман вече!Песента я изкарахте ебаси провала,а дефакто си е доста добра и набира скорост като хит.Всеки си има право да харесва и да не харесва дадена песен.Като не ти харесва не я слушаш и готово :1000 (19): Пък и има песни,които не стигат до първото място на класацията,но стават хитове.Общо взето не е кой знае какво мерило тази класация,но за в момента си е поредния успех на Преслава при директното класиране на 1во място.Галена като печели с "Моро му" я изкарвате велика,а Преслава като печели феновете й я набутвали. :gun_bandana:

Дневните гледания на "Виновна" на Емануела вече минаха тези на "Пада звезда", макар че първата излезе 3 дни по-рано. Съгласен съм, че всеки има право да харесва или не нещо, но изрази като "набира скорост като хит" определено дразнят всеки по-неутрален форумец. При Преслава тази скорост беше точно 3 дни. Мина и замина. След месец никой освен феновете й няма да помнят, че такава песен е излизала. Което разбира се важи за 95% от продукцията от началото на годината, Преса не е уникална в това отношение.

Сподели в други сайтове

Хайде пак със злобните изказвания :mf_surrender:

Има много примери за това как една песен хората не я ли харесват няма как да стигне първото място в Сигнал.Фенските маси на Галена и Преслава сами не могат да издигнат песен ,която не се харесва масово-Пр."Чуплива и влюбена","Да ти олекне".Стига сте принизявали успеха на Преслава,аман вече!Песента я изкарахте ебаси провала,а дефакто си е доста добра и набира скорост като хит.Всеки си има право да харесва и да не харесва дадена песен.Като не ти харесва не я слушаш и готово :1000 (19): Пък и има песни,които не стигат до първото място на класацията,но стават хитове.Общо взето не е кой знае какво мерило тази класация,но за в момента си е поредния успех на Преслава при директното класиране на 1во място.Галена като печели с "Моро му" я изкарвате велика,а Преслава като печели феновете й я набутвали. :gun_bandana:

"Чуплива и влюбена" беше последната песен на Преси, която въртях до безумие :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Сетих се на какво ми прилича новата на Лорена:

Не виждам прилика с тази точно. На мен припевът ми прилича на куплетите на "Моля за внимание" на Ивена.

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Преслава по-мразена от Ивана :roll1: :roll1: :roll1: Точно затова, когато Ивана се срина имаше месеци с по 1 участие, а Преслава с 6-7 на 10 К хонорар... :Vishenka_05: Успокой се, Преси ще е Певица на 2017, ако има награди :3fdb8960598fa63e:

Не е на 10К хонорар, от миналата година има капарирани много участия на миналогодшна цена с дати за по над гидина напред. Дори пее за по-ниско и от старата обявена, тоя конвейр фа не мислиш, че е случаен и всяка вечер и броят по 6-7 К.. нищо подобно. Целия пайнер е така - на хартия високи, за "големи количества - на едро " цената е друга и далеч под тази в листовките.

А на новия хонорар чист от 10К си остава на хартия, да си чеше оная работа Димитров с него.

Сподели в други сайтове

Не е на 10К хонорар, от миналата година има капарирани много участия на миналогодшна цена с дати за по над гидина напред. Дори пее за по-ниско и от старата обявена, тоя конвейр фа не мислиш, че е случаен и всяка вечер и броят по 6-7 К.. нищо подобно. Целия пайнер е така - на хартия високи, за "големи количества - на едро " цената е друга и далеч под тази в листовките.

А на новия хонорар чист от 10К си остава на хартия, да си чеше оная работа Димитров с него.

Не съм съгласен, ако беше така щеше да има поне 70 участия досега, а не 44. Знам, че тези цени са фиктивни, но, че е вдигнала хонорара - вдигнала го е, и тя взема повече, а Димитров беснее.

Сподели в други сайтове

Престанете да принизявате Преслава разбирам,че ви бърка яко някъде , но приемете отново е с хит и мачка любимките ви както винаги го е правила!

Галка скоро ще я смачка. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Що не се замислите, ако тия участия бяха на пълен хонорар по официален ценоразпис , дали Пайнер нямаше да има концерти, турне и т.н.

Ако наистина пее за 10К и дели 50 например, това са 5К за Пайнер. Да има 20 участия - 100К лв. За Пайнер или милион и 200 хил. Само от нея.

Обаче далеч не е такъв процента, далеч това не и е хонорара.

Просто има капарирани участия, които прави и със , и без хит. Джена така 2 години след хитовия и залез ходи по резервини участия. Като свършат ако не си върне позициите и тя затъва тотално, да вземе да потърси най-сетне Оцко...

Освен по бланка, никъде другъде Преслава не е 10К. Не е и пове от 3-3.5 при цените на "едро".

А това е хит реално колкото е на Магда...

Популярна песен е заради името, но не и хит.

Сподели в други сайтове

Що не се замислите, ако тия участия бяха на пълен хонорар по официален ценоразпис , дали Пайнер нямаше да има концерти, турне и т.н.

Ако наистина пее за 10К и дели 50 например, това са 5К за Пайнер. Да има 20 участия - 100К лв. За Пайнер или милион и 200 хил. Само от нея.

Обаче далеч не е такъв процента, далеч това не и е хонорара.

Просто има капарирани участия, които прави и със , и без хит. Джена така 2 години след хитовия и залез ходи по резервини участия. Като свършат ако не си върне позициите и тя затъва тотално, да вземе да потърси най-сетне Оцко...

Освен по бланка, никъде другъде Преслава не е 10К. Не е и пове от 3-3.5 при цените на "едро".

А това е хит реално колкото е на Магда...

Популярна песен е заради името, но не и хит.

Ако бяха резервирани за година напред, тази година няма да са доста по-малко от миналата година по това време. Това ти казвам - вдигнала е хонорара, много ясно, че са 10К само на бланка.

Сподели в други сайтове

"Чуплива и влюбена" беше последната песен на Преси, която въртях до безумие :3fdb8960598fa63e:

Аз също много се бях зарибила по нея. :Vishenka_05:

Иначе най-много съм въртяла най-вероятно МСМ.Сигурно съм направила над 1000 гледания :3fdb8960598fa63e: Няма омръзване тази песен!

Сподели в други сайтове

Аз също много се бях зарибила по нея. :Vishenka_05:

Иначе най-много съм въртяла най-вероятно МСМ.Сигурно съм направила над 1000 гледания :3fdb8960598fa63e: Няма омръзване тази песен!

А аз мистиката "На тебе не отказвам" - брутален проект. Иначе като излезе МСМ всички тук бяха потресени и казаха, че ще е провал, включително и най-заклетите фенове, само аз бях написал, че ще е мегахит. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Коментар под "Без теб":

Видях много коментари за това колко струва клипа на Преслава и ще кажа едно: Заблудени фенове на Галена според вас кое струва повече клипа на Преслава или честта на Галена, която беше оставена във ваната?

:roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

В тубата има уникални коментари :roll1: :roll1: :roll1:

Да ядеш путката на мутресата Анелия.

Сподели в други сайтове

Коментар под "Без теб":

Видях много коментари за това колко струва клипа на Преслава и ще кажа едно: Заблудени фенове на Галена според вас кое струва повече клипа на Преслава или честта на Галена, която беше оставена във ваната?

:roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

В тубата има уникални коментари :roll1: :roll1: :roll1:

Да ядеш путката на мутресата Анелия.

:roll1: :roll1: :roll1:

Иначе и "На тебе не отказвам" също много я слушам до ден днешен.

за първи път като слушах песента не можех да повярвам,че това е български проект-самото звучене е нива над останалите чалга цигании,особено кулминацията е взривяващо яка.Искам пак такава песен от Преси :girl_cry2:

Сподели в други сайтове

Момента, в който осъзнаеш, че за втори път Лорена изкара по-яка песен от Преслава :3fdb8960598fa63e:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Момента, в който осъзнаеш, че за втори път Лорена изкара по-яка песен от Преслава :3fdb8960598fa63e:

Моментът, в който не е така:

Сподели в други сайтове

Ако бяха резервирани за година напред, тази година няма да са доста по-малко от миналата година по това време. Това ти казвам - вдигнала е хонорара, много ясно, че са 10К само на бланка.

По-малко са , защото тя е тръгнала надолу от миналата, че и може по-миналата. Виж капарираните за 2015-2016 и 16-17

Не е хонорара , а просто "пада звезда"...

И за другата ще са още по-малко ако не си стегне мързеливия гъз.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...