Danger. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Песните на Лора са брутални, особено Жена за лудницата мога да кажа, че е мегахит. Само вижте лайковете и споделянията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Мачкай!!! По-добре Преси да им е в устата, отколкото в краката! Явно яко му бърка в душата щом постоянно тя му е в устата. П.С.Много ми хареса Преси в интервюто. Евала,че призна за неуспеха на "Без теб".Тя винаги си е казвала,че разчита предимно на късмета си относно песните.Много ми харесва и това,че иска когато представи проект тогава да даде интервю. Жалко , че кадрите със звездата не са ги включили.Знае ли се причината за това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Явно яко му бърка в душата щом постоянно тя му е в устата. П.С.Много ми хареса Преси в интервюто. Евала,че призна за неуспеха на "Без теб".Тя винаги си е казвала,че разчита предимно на късмета си относно песните.Много ми харесва и това,че иска когато представи проект тогава да даде интервю. Жалко , че кадрите със звездата не са ги включили.Знае ли се причината за това? Махнали са ги, защото не пасват на другите визии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Песните на Лора са брутални, особено Жена за лудницата мога да кажа, че е мегахит. Само вижте лайковете и споделянията. +1 Всяка нейна песен ми харесва максимално, особено Жената! Много бъдеще има в това момиче, според мен. Пуснете вече един истински ХИТ ! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 Защо в този форум не се коментира, че Queen Soffy Marinnof има 5 тотални хита които са силна конкуренция на хитовете на Камелия и Ивана. За Глория и Десислава няма смисъл да говоря. ''Стари рани'' ''Без теб'' ''Плачещо сърце'' ''Единствени'' ''Бурята в сърцето ми'' Дори и ''Единствен мой''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Какво се случва с Гергана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Ето това липсва към днешна дата...няма компютри, нито нищо.. всичко е живи инструменти, а бе това си е класика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Порселанката ми тя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Вълшебен глас :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Пепси едвам чака да свърши интервиуто а водещата пита за промените в поп-фолка :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Ha Maгда астролог и казал да пусне песента след 10-ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Вълшебен глас :Vishenka_05: Тук е като една Кристина Агилера. Oбожавам начина по който чувства музиката и изпява музиката си. Дори простовати песни като Войната и Мойто зайче Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Ето това липсва към днешна дата...няма компютри, нито нищо.. всичко е живи инструменти, а бе това си е класика. Маца и Траяна. Брутална песен наистина, бях я забравил. И клипа е доста адекватен за времето си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Галин май и 200 к няма да навърти за първото денонощие. И към него интересът май започва да отслабва с тези конвейерни песни. Но така е като единствената аудитория, в която се целиш, са абитуриенти и ученици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Галин май и 200 к няма да навърти за първото денонощие. И към него интересът май започва да отслабва с тези конвейерни песни. Но така е като единствената аудитория, в която се целиш, са абитуриенти и ученици. Ми с тая слаба песен как да ги навърти!? Те вече и собствените му фенове се разочароват от него. Вчера първия път, като си я пуснах, не можах да я изслушам докрай. Днес се насилих да я чуя втори път - е, не става и това е. Само отсвирът кефи. На Галин му трябва песен тип "Парата, ако хвана" - нещо по-чалгарско. С тоя афинитет да се прави на модерен се вижда, че нещата почват да издишат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Ми с тая слаба песен как да ги навърти!? Те вече и собствените му фенове се разочароват от него. Вчера първия път, като си я пуснах, не можах да я изслушам докрай. Днес се насилих да я чуя втори път - е, не става и това е. Само отсвирът кефи. На Галин му трябва песен тип "Парата, ако хвана" - нещо по-чалгарско. С тоя афинитет да се прави на модерен се вижда, че нещата почват да издишат. Абсолютно, това за чалгарското звучене отдавна го говоря и аз. Но само като му чуеш интервютата колко си падал по-модЙерните пЙесни и ти става ясно какво ще се случи с кариерата му в близко бъдеще. То вече процесът започна де. Как нямат грам усет тия чалгари. Единствената, която на 100% "улавя пулса" на днешната публика е Галена и неслучайно е едноличен лидер в последно време. И на Анелия долу горе й се получава, но при нея малко хаотично и случайно се нацелват хитовете. Докато при Галена има ясна стратегия, която работи безотказно засега. От мъжете най-близко до това, за което говоря, е Константин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Тук е като една Кристина Агилера. Oбожавам начина по който чувства музиката и изпява музиката си. Дори простовати песни като Войната и Мойто зайче Наистина невероятен глас, и най-посредственото нещо може да звучи добре изпято от нея. Преди е правила много разнообразни песни, тая например е супер различна. Но сега всички са сковани от страха да не си изгубят парите в проект, който няма да им донесе успех. Но Деса пак експериментира де, пусна 2 балади за 1 година... за разлика от топ певицата Преслава, която се е хванала като удавник за сламка и се чуди при кого да отиде за хит. Деса много ми се издигна в очите за последната година, спечели ме като фен. Още едно невероятно изпълнение без репетиции, без нищо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Тая година 1 свестен хит няма-Моро му и това е само.... Скука е и тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Фики и Галин се изчерпаха за 3 години .. не е истина Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Ми с тая слаба песен как да ги навърти!? Те вече и собствените му фенове се разочароват от него. Вчера първия път, като си я пуснах, не можах да я изслушам докрай. Днес се насилих да я чуя втори път - е, не става и това е. Само отсвирът кефи. На Галин му трябва песен тип "Парата, ако хвана" - нещо по-чалгарско. С тоя афинитет да се прави на модерен се вижда, че нещата почват да издишат. Пък то няма толкова яка песен ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Наистина невероятен глас, и най-посредственото нещо може да звучи добре изпято от нея. Преди е правила много разнообразни песни, тая например е супер различна. Но сега всички са сковани от страха да не си изгубят парите в проект, който няма да им донесе успех. Но Деса пак експериментира де, пусна 2 балади за 1 година... за разлика от топ певицата Преслава, която се е хванала като удавник за сламка и се чуди при кого да отиде за хит. Деса много ми се издигна в очите за последната година, спечели ме като фен. Още едно невероятно изпълнение без репетиции, без нищо Деса години наред пускаше по една песен годишно и караше с по 5-6 участия месечно като слгаше всяко нещо преди кариерата си. Отдавна не се хваща като удавник за сламка за това да не излиза от дискотеките. Покорявала е най големите върхове и но е и падала и в най блатните дъна. Затова към днешно време е единствената адекватна и топ изпълнителка 20 години след старта си. Винаги ще си остане за мен въпроса какво можеха да постугнат заедно с Пайнер ако не беше освободила трона сама и дали изобщо Петя щеше да стане Преслава... Да са благодарни Пресовите, че така са се развили нещата, защото като нищо днес единствената изява на Преслава в ефира на Планета да беше с Нежен рекет. Най хубавите музикантски неща на Деси са в периода извън Пайнер. Да , сега е малко по комерсиална, но тя имаше нужда от това. А и гласа и е подходящ за всякакъв тип песни. Нека да прави всякакви. Албума който ще пусне Деса когато и да е това със сигурност ще бъде с две сиди-та. Едното с хитачки, а другото с по музикантски и стойностни неща. ДесиСлава никога няма да се слее нa 100 про с масата. Върна с в топа не с песни като Преслава и Анелия, създадени изцяло за клубовете, а с най различни едно от друго звучене парчета , много труд, старание и средства Този лайв също ще ти допадне: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Винаги ще си остане за мен въпроса какво можеха да постугнат заедно с Пайнер ако не беше освободила трона сама и дали изобщо Петя щеше да стане Преслава... Да са благодарни Пресовите, че така са се развили нещата, защото като нищо днес единствената изява на Преслава в ефира на Планета да беше с Нежен рекет. И аз съм се чудил над тоя въпрос. По всяка вероятност Ивана нямаше да бъде това, което стана след напускането на Деса. Преди този момент всички ресурси селективно се наливаха в Деси Слава, след това - в Калудова. Емилия може би никога нямаше да придобие статут на голяма звезда, ако Деса си беше останала в Пайнер. Те целенасочено я превърнаха в нейн клонинг. Талант като Преслава обаче според мен е нямало как да остане незабелязан. Гласът й в онзи период просто разцепваше. Ако не беше Пайнер, то АРА/Диапазон щяха да я налапат. Ако Деса не си беше тръгнала от фирмата, просто конкуренцията за върха, щеше да е още по-жестока и най-вероятно тя щеше да си остане едноличен лидер до 2006 година, когато Преслава започна да царува. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 И аз съм се чудил над тоя въпрос. По всяка вероятност Ивана нямаше да бъде това, което стана след напускането на Деса. Преди този момент всички ресурси селективно се наливаха в Деси Слава, след това - в Калудова. Емилия може би никога нямаше да придобие статут на голяма звезда, ако Деса си беше останала в Пайнер. Те целенасочено я превърнаха в нейн клонинг. Талант като Преслава обаче според мен е нямало как да остане незабелязан. Гласът й в онзи период просто разцепваше. Ако не беше Пайнер, то АРА/Диапазон щяха да я налапат. Ако Деса не си беше тръгнала от фирмата, просто конкуренцията за върха, щеше да е още по-жестока и най-вероятно тя щеше да си остане едноличен лидер до 2006 година, когато Преслава започна да царува. Кажи нещо за това божествено изпълнение от края на паметната 2006 г.: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 И аз съм се чудил над тоя въпрос. По всяка вероятност Ивана нямаше да бъде това, което стана след напускането на Деса. Преди този момент всички ресурси селективно се наливаха в Деси Слава, след това - в Калудова. Емилия може би никога нямаше да придобие статут на голяма звезда, ако Деса си беше останала в Пайнер. Те целенасочено я превърнаха в нейн клонинг. Талант като Преслава обаче според мен е нямало как да остане незабелязан. Гласът й в онзи период просто разцепваше. Ако не беше Пайнер, то АРА/Диапазон щяха да я налапат. Ако Деса не си беше тръгнала от фирмата, просто конкуренцията за върха, щеше да е още по-жестока и най-вероятно тя щеше да си остане едноличен лидер до 2006 година, когато Преслава започна да царува. Не мисля, че изобщо щеше да се казва Преслава...Нали Деса щеше да тропне с крак като кралица. Пайнер и дадоха това име до голяма степен и като наказателна мярка за Десислава. А и да пееше, нямаше да и дадат тези песни и да и градят толкова устремено имиджа на бъдеща кралица. А Емилия колкото и да я харесваме така и не успя да постигне върха на другите големи имена. Една ДесиСлава за две години я бие по всички параграфи и по голяма сила в момента от Емилия, когато и да е било. Винаги съм си мислил,че при Деса липсва амбиция, но по скоро липсва на Емилия. За човек без хъс и ясна мотивация си е постигнала много жената. На мен след Деса, Ема ми е едно от най симпатичните имена в жанра. Дискографията и е на нивото на Глория отвсякъде, че и на по високо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Кажи нещо за това божествено изпълнение от края на паметната 2006 г.: Уникална е. Няма такъв глас. Прави ми впечатление, че гласът й е различен, дори когато говори. Забележи на 3:53 как звучи, като казва "Можеме ли заедно?". Възрастта, цигарите, алкохолът и кокаинът са си казали думата. Цял живот трябва да му целува мустака на Милко Калайджиев затова, че я откри и й проправи път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари