-A. Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 -А., зариби ли те фразата "с нея падни и се моли" - звучи ми невероятно психопатска! Да, разбира се, но напоследък слушам много ''Кажи здравей''. Шок и жълтък, но откакто Преслава и Галин станаха приятелки не успяват да налапат големия хит! Коментирай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 ''Бурята'' от канала на Съни е направила над 15ка за последните 24 часа. :o Ефектът "Михаела Маринова". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Преслава мигновенно да я купува - това е готов хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Ефектът "Михаела Маринова". Я не панимаю такваз девойкиня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Я не панимаю такваз девойкиня. Она болная от паркинсоному. Она никому неизвестная Гери-Никол wannabe. Она срать очень миризливьие гумна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Она болная от паркинсоному. Она никому неизвестная Гери-Никол wannabe. Она срать очень миризливьие гумна. Последното не го разбирам. Очакваш ли новия сингъл на Кеми Тодорова ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Последното не го разбирам. Очакваш ли новия сингъл на Кеми Тодорова ? Ти ли не го разбираш? Веднъж попаднах в едно заведение с нея в Пловдив с една единствена обща тоалетна. Влизам да пикая, гледам заето. Чакам-чакам 4-5 мин. и отвътре излиза Михаила Маринова. Няма да ти разправям как миришеше, щях да повърна, човек. Да си беше пуснала водата веднага, след като го изсере, на нея явно и прави кеф да си души миризмите. Очаквам Галена, Деса и Камелия с еднакъв интерес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Ти ли не го разбираш? Веднъж попаднах в едно заведение с нея в Пловдив с една единствена обща тоалетна. Влизам да пикая, гледам заето. Чакам-чакам 4-5 мин. и отвътре излиза Михаила Маринова. Няма да ти разправям как миришеше, щях да повърна, човек. Да си беше пуснала водата веднага, след като го изсере, на нея явно и прави кеф да си души миризмите. Очаквам Галена, Деса и Камелия с еднакъв интерес. Ще пометнеш, но гумна си мислех, че са гумите за кола и си представих, че пише, че косата и е мръсна като гумите на колата. Очакваш сингъл на Деса ? КАКЪВ ФЕН СИ ТИ НА КАМЕЛИЯ ? КАКЪВ ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 16 Author Report Share Публикувано Май 16 Kemmy Veskova потресена пред папараците на Николета: ''Имах един верен фен а той заяви, че очаква песен на Десислава. Само Фокси ми остана - жив и здрав да ми е''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 https://youtu.be/tbUkHVp0mOg Джордан и Емануела трябва пак да запишат нещо. Всичките им дуети са топ. И имат мега зарибяващи гласове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Мислех си, че лятната песен на Галка ще е от Кости, обаче явно няма да чуем негова песен за нея скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Мислех си, че лятната песен на Галка ще е от Кости, обаче явно няма да чуем негова песен за нея скоро. Дано е от Оцко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Мислех си, че лятната песен на Галка ще е от Кости, обаче явно няма да чуем негова песен за нея скоро. Пак ще е на Оцко лятната Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Пак ще е на Оцко лятната Кога излиза? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Мислех си, че лятната песен на Галка ще е от Кости, обаче явно няма да чуем негова песен за нея скоро. Абсурд тва да е реален чат :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Абсурд тва да е реален чат :1000 (29): Защо да не е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Абсурд тва да е реален чат :1000 (29): Ти сериозно ли? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Ти сериозно ли? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Опа, Емануелка набра скорост в най-подходящия момент - в директна битка с ПреситУ и успя да я мине за отрицателно време разбира се. Ах как обичам да съм прав. А какви високопарни слова чухме от някои хора на 05.05. какъв хит е пуснала носителката на орден "Стара планина". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Опа, Емануелка набра скорост в най-подходящия момент - в директна битка с ПреситУ и успя да я мине за отрицателно време разбира се. Ах как обичам да съм прав. А какви високопарни слова чухме от някои хора на 05.05. какъв хит е пуснала носителката на орден "Стара планина". И аз по рано се подигравах как първо Пресината мина тази на Емица и феновете и се кефиха, а сега Емица я мачкоти и по гледания и по лайкове. Новата на Преслава вече е паднала много и дори не ми я въртят автоматично сред тези на Джордан, Емануела, Алисия и Коцето фт Деса, кито са актуалните хитове Пресовите като видяха, че не става тотален хит и май вече не я харесват и те... А Деса нема за къде да бърза. Аз на нейно място преди юли не бих пуснал парче. В друг живот и И на всички като теб таман направиха по 10 милиона и все още се слушат стабилно. Нека си доизживеят живота. Деса нема нужда през 3 месеца да пуска, за да има участия. нека работи по западен модел. След неколко успешни хита, почивка една година и чак тогава атака с нови. Нормално е да търсите нещо ново от нея при такава гротескна ситуация в попфолка като цяло... Иначе аз имам подозрения, че е снимала преди 3-4 седмици със Стенли нещо с розова коса и розови краища, но да видим. Може и да греша Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Аз пък очаквах, че песента на Преслава върви към успех, но сега като видях гледанията й... доста слабичко като за певицата, която вече 10 години е налагана като 'Най'. Не че гледанията са единственият важен показател, но определено вече не виждам "Пада звезда" като по-хитова от една "Чуплива и влюбена", например. Но това не трябва да е изненада, Преслава няма истински тотални хитове от 2014 и 2015. "Няма да ти пиша" беше опит за нещо такова, но според мен нещо й липсва да се дореди до хитове като "Моето слабо място" и ""На тебе не отказвам" (най-успешното от нея за въпросните години). Относно Деси- тя и преди си е позволявала големи паузи, така че тази в момента не е изненадваща. Спомням си как 2007 пусна Регетона през лятото и после следващата поп-фолк песен беше чак есента на 2008, а през това време пусна една ар енд би и една поп песен. Кефи ме, че има такива етапи, в които не бърза да бълва като повечето останали, които се борят за ТОП позициите. Единственото, което не ми допада е, че ако не представи песен в следващите дни, ще си изпусне добрата реклама покрай Капките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 На Емануела песента е супер яка, не знам защо беше толкова зле с гледанията, сега гледам, че е тръгнала. КОментарите за нея основно са положителни, а и всичките ми приятели я слушат. Песента на Галин с 350к гледания има 750 минуса, а на Емануела с милион и половина 620 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 На Емануела песента е супер яка, не знам защо беше толкова зле с гледанията, сега гледам, че е тръгнала. КОментарите за нея основно са положителни, а и всичките ми приятели я слушат. Песента на Галин с 350к гледания има 750 минуса, а на Емануела с милион и половина 620 Миниатюрата не отговаряше на правилата на тубата, затова предполагам и не се показваше отстрани. Много добре, че я смениха и вече на спокойствие може да си трупа гледания. Колко е направила за последните 24 часа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Опа, Емануелка набра скорост в най-подходящия момент - в директна битка с ПреситУ и успя да я мине за отрицателно време разбира се. Ах как обичам да съм прав. А какви високопарни слова чухме от някои хора на 05.05. какъв хит е пуснала носителката на орден "Стара планина". Прогнозирам, че и Галин, Джордан и Лорена ще минат толбухинската мърла. Май, май се очертава поредния провал пред Преса. Кой под ред? 4, 5? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Kemmy Veskova потресена пред папараците на Николета: ''Имах един верен фен а той заяви, че очаква песен на Десислава. Само Фокси ми остана - жив и здрав да ми е''. Нещо открехваш ли се в мое отсъствие или само така ми се струва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари