foxy_vd Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Вие се подигравате, че песента на Преслава вървяла слабо, но на Галин е още по-зле. Тя поне правеше 200 хиляди първите три дни, той от вчера до сега е паднал под 100. При това от най-атрактивните ни и налагани звезди. И беглото сравнение с подобни в съседна Сърбия, които нямат бруталното бутане на нашите, ей тази примерно, каквото пусне миналата година и тази, се превръща моментално в..... Д`еба, сърбите пак ни зарвяха на кучето в гъза, а ги бяхме стигнали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Skandau Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Aйдее бее. Почти 3 месеца минаха от трейлъра...! Колко още ще я бави?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 При това от най-атрактивните ни и налагани звезди. И беглото сравнение с подобни в съседна Сърбия, които нямат бруталното бутане на нашите, ей тази примерно, каквото пусне миналата година и тази, се превръща моментално в..... Д`еба, сърбите пак ни зарвяха на кучето в гъза, а ги бяхме стигнали. Като клипове отдавна ги бяхте заминали, но като песни не сте се ни приближили до тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Като клипове отдавна ги бяхте заминали, но като песни не сте се ни приближили до тях. Не е така, далеч не е така. Още когато Цеца през 2010 година каза някъде, че има огромна криза за добра музика, сърбите зациклиха. Щом само най-големите им звезди се докопваха до нещо добро и веднага го превръщаха в албум базиращ се на 1 песен, значи нещата бяха много зле при тях. Но, ето че се посъживиха и започнаха да правят успешни дебюти на нови лица. Че беше ни втръснало едни и същи от 30 години да гледаме как се правят на модерни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Не е така, далеч не е така. Още когато Цеца през 2010 година каза някъде, че има огромна криза за добра музика, сърбите зациклиха. Щом само най-големите им звезди се докопваха до нещо добро и веднага го превръщаха в албум базиращ се на 1 песен, значи нещата бяха много зле при тях. Но, ето че се посъживиха и започнаха да правят успешни дебюти на нови лица. Че беше ни втръснало едни и същи от 30 години да гледаме как се правят на модерни. Ами тези "кризи" са дискутабилни. И да има и да няма криза - песни и хитове има. От големите звезди винаги се очаква нещо различно и иновативно. А с последната ти реченица искаш ли да кажеш че Кама ги модернизираше след като кавърдисваше песните им ? пп. 10 години от клипа които сложи начало на новата ера клипове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 "Знам, някой ден" не излезе ли на 26.04.2007? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 "Знам, някой ден" не излезе ли на 26.04.2007? Не говоря за датата, за периода преди 10 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Ами тези "кризи" са дискутабилни. И да има и да няма криза - песни и хитове има. От големите звезди винаги се очаква нещо различно и иновативно. А с последната ти реченица искаш ли да кажеш че Кама ги модернизираше след като кавърдисваше песните им ? пп. 10 години от клипа които сложи начало на новата ера клипове. Които песни е взела Кама, винаги ги е правила по-големи хитове тук, отколкото са били в Сърбия и Гърция. А и тя тогава съвсем преднамерено бе набедена за кавърджийка. Защото кралско-десово оцветената обединена агитка трябваше да дири кусури на Ивана и Кама, защото те трошаха глави по турнетата, а Глория и Деса си седяха у дома. И така, покрай новите етикети за Ивана, закачиха такива и на Кама, но не на други, които взеха всемирски хитове, като "Ko te ljubi ovih dana". Младежта трябваше да се брани, а дъртите да се плюят, като дори се стигна до там, да направят "Песен на годината" гръцки кавър като "И когато съмне", а изпълнителката да благодари на гръцки композитор от сцената на зала 1 на НДК. Иначе нали, вицът от далечната 2000 година беше, че ние насърчаваме авторската музика и игнорираме кавърите. Просто конюнктура, бързо забравена от визираната обединена агитка, защото е срамно да плюеш успеха на хората, когато тайничко го искаш за себе си и не си признаваш това. Иначе да, оформи се дълга опашка пред офиса на Нанков, след онази серия от клипове, на които пенсионера взе правата, а не е инвестирал и 1 стотинка в тях. А за сърбите. Те взеха толкова много гръцко, румънско и наше в последните години, че не е и за приказки на какво са способни, за да се задържат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 О, сърбите са отлични в момента, имат сигурно поне 10 топ звезди сред младите, какви гледания падат и какви хитове се вадят. Но те не се подлъгаха по някакви модерни вълни, успяха добре да съчетаят ново със старо, ние тук се разтопихме по Криско простотии и поп фолка е една смециа от гадни кючеци или някакво безумно рапиране с тъпи текстове. Тази година е скандално зле при всички... Щом Емануела и Галин, които бяха топ преди половин година сега не будят същия интерес, Фики и Преслава пък даже не ги коментирам. Галена единствено успява да се справи, но да видим докога. Константин също е сила. Анелия, Деси Слава и Емилия 50 на 50, Алисия също. Другото е... Опитват се, но вървят в много грешна посока. Та така и понеже на мен много ми липсва жанра от преди и минах на сръбско, вече почти не слушам нашето си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Каква чакат нашити чалгари готов мегахит 280млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 В голяма криза е тази чалга, още не мога да повярвам... Повечето песни предизвикват някакъв начален Ютуб интерес първите дни, някои от ди джеите решават да ги пуснат на пияните студенти... и толкоз. Само 2-3 песни от началото на годината се знаят по-масово. Ама така е като жанрът се набута в чалготеките и сега почти всички изпълнители творят само за там. Но не само те са виновни, а и публиката, която от край време брои колко пъти били пуснали еди-кой си- върховното постижение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 В голяма криза е тази чалга, още не мога да повярвам... Повечето песни предизвикват някакъв начален Ютуб интерес първите дни, някои от ди джеите решават да ги пуснат на пияните студенти... и толкоз. Само 2-3 песни от началото на годината се знаят по-масово. Ама така е като жанрът се набута в чалготеките и сега почти всички изпълнители творят само за там. Но не само те са виновни, а и публиката, която от край време брои колко пъти били пуснали еди-кой си- върховното постижение.чакаме тупалките на Анелия,Цура,Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 чакаме тупалките на Анелия,Цура,Галена И аз чакам тях + Деса и Кама. Но толкова много силни имена пуснаха не толкова успешни проекти от началото на годината, че не знам какво да очаквам и от тези. Поне концерта да си бяха направили както трябва Пайнер, за да напълнят и да си направят добра реклама... пък те сложили някакви мега високи цени като за чалга концерт. Поне подборът на изпълнителите за първи път от години е добър, да не повярва човек. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Които песни е взела Кама, винаги ги е правила по-големи хитове тук, отколкото са били в Сърбия и Гърция. А и тя тогава съвсем преднамерено бе набедена за кавърджийка. Защото кралско-десово оцветената обединена агитка трябваше да дири кусури на Ивана и Кама, защото те трошаха глави по турнетата, а Глория и Деса си седяха у дома. И така, покрай новите етикети за Ивана, закачиха такива и на Кама, но не на други, които взеха всемирски хитове, като "Ko te ljubi ovih dana". Младежта трябваше да се брани, а дъртите да се плюят, като дори се стигна до там, да направят "Песен на годината" гръцки кавър като "И когато съмне", а изпълнителката да благодари на гръцки композитор от сцената на зала 1 на НДК. Иначе нали, вицът от далечната 2000 година беше, че ние насърчаваме авторската музика и игнорираме кавърите. Просто конюнктура, бързо забравена от визираната обединена агитка, защото е срамно да плюеш успеха на хората, когато тайничко го искаш за себе си и не си признаваш това. Иначе да, оформи се дълга опашка пред офиса на Нанков, след онази серия от клипове, на които пенсионера взе правата, а не е инвестирал и 1 стотинка в тях. А за сърбите. Те взеха толкова много гръцко, румънско и наше в последните години, че не е и за приказки на какво са способни, за да се задържат. Кама винаги кавърдисаше непознати в България сърбски песни, и били са хитове да, но не смятам че са надминали оригиналите по хитовост. О, сърбите са отлични в момента, имат сигурно поне 10 топ звезди сред младите, какви гледания падат и какви хитове се вадят. Но те не се подлъгаха по някакви модерни вълни, успяха добре да съчетаят ново със старо, ние тук се разтопихме по Криско простотии и поп фолка е една смециа от гадни кючеци или някакво безумно рапиране с тъпи текстове. Тази година е скандално зле при всички... Щом Емануела и Галин, които бяха топ преди половин година сега не будят същия интерес, Фики и Преслава пък даже не ги коментирам. Галена единствено успява да се справи, но да видим докога. Константин също е сила. Анелия, Деси Слава и Емилия 50 на 50, Алисия също. Другото е... Опитват се, но вървят в много грешна посока. Та така и понеже на мен много ми липсва жанра от преди и минах на сръбско, вече почти не слушам нашето си. Анелия е на мястото на Емануела. Галена и Анелия движат чалгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Вие се подигравате, че песента на Преслава вървяла слабо, но на Галин е още по-зле. Тя поне правеше 200 хиляди първите три дни, той от вчера до сега е паднал под 100. Гальо много бързо си помисли, че е хванал Господ за шлифера и всяка песничка, която изцвъка ще става мегахит. На него нито му се пее, нито му се ходи по участия, нито го интересуват фенове и награди. Начеса си егото за 2 години, изкара пари и ако може ей така само да му падат "милионите" без да прави нищо, ще му е най-добре. Нормално ли е след 3 години кариера да кажеш, че си се нагледал на всичко? Отделно от това не мисля, че след 5 години кариера можеш да си позволиш да дрънкаш наляво надясно как ти е писнало да ходиш по участия, как си изпадал в депресии и т.н.. Като му е толкова тежко да ходи да работи за 500 лева по 8 часа и ще му е по-добре. Много интересно как изпълнители като Камелия, Десислава, Анелия, Джена, на които невероятната толбухинска звезда бил съживявал умрелите кариери, не им писна за толкова години и нито веднъж не сме ги чули да се жалват по интервюта колко са преуморени и депресирани. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Дали Галена ще пусне нещо ново днес в знак на завръщането си на клубната сцена ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 В голяма криза е тази чалга, още не мога да повярвам... Повечето песни предизвикват някакъв начален Ютуб интерес първите дни, някои от ди джеите решават да ги пуснат на пияните студенти... и толкоз. Само 2-3 песни от началото на годината се знаят по-масово. Ама така е като жанрът се набута в чалготеките и сега почти всички изпълнители творят само за там. Но не само те са виновни, а и публиката, която от край време брои колко пъти били пуснали еди-кой си- върховното постижение. Факт, единствените хитове, които можем да посочим тази година са - "Moro mou", "Няма да ме купиш" и "5,6,7,8". Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Дали Галена ще пусне нещо ново днес в знак на завръщането си на клубната сцена ? Надяваме се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Дали Галена ще пусне нещо ново днес в знак на завръщането си на клубната сцена ? Има един частен клип, може вярно да е замислила нещо. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Такова чудо не е било - масово феновете да чакат проект на една единствена изпълнителка, която да спасява тежкото положение в чалгата. И това ако не е еднолична лидерка, здраве му кажи. Аз лично имам много силни очаквания и към Джена. Тя трябва да е напълно наясно, че до голяма степен от песента й при завръщането ще зависи статутът й в чалгата в близко бъдеще. Анелия също предполагам, че ще избухне, имайки предвид че промотира следващата си песен като продължение на "Дай ми още". И макар продълженията обикновено да нямат съдбата на първите песни, при нея има голям шанс да се получи, защото звучене ала "Дай ми още" не е твърде преекспонирано и има хляб в него. От Деси Слава очакванията са ми смесени. Набра инерция тя покрай "И на всички като тебе", но на мен така и не ми стана любима тая песен. Дано експериментира в някаква посока, не ми се слушат такива песни от нея. Азис ако пусне нещо лятно също ще направи мегахит със сигурност. Иначе очаквах много и от Галин, но песента е зле и мирише на сериозен провал. От Преслава и Емануела нищо не очаквам вече. Те просто пускат хаотично песни, за да си поддържат участията, и ако някоя стане хит - стане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Такова чудо не е било - масово феновете да чакат проект на една единствена изпълнителка, която да спасява тежкото положение в чалгата. И това ако не е еднолична лидерка, здраве му кажи. Кой ви научи на тази думичка "лидерка", неговата...... кожа аз ... той си знае какво? От толкова "лидерки" Пайнер забравиха какво е лидерство.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Факт, единствените хитове, които можем да посочим тази година са - "Moro mou", "Няма да ме купиш" и "5,6,7,8". И аз бих посочил тези, може би и още 1-2, с някои условия. Изненадах се да видя, че песента но Яница има 6 милиона- та тя скоро ще стане най-гледаният ѝ хит. Браво, в момента си е направо ТОП име с този успех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Уникален е новия дует на Галена и Фики! Страхотна балада! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Това дуета с Фики ли е ??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Дай ми животе да плача за някого.. Нека е грешен нека е всякакъв.. Някой и мене любов да нарича... Някой и мен веднъж да обича.. Дай ми животе да страдам за някого.. Нека е грешен нека е всякакъв.. Виж ме от болка на пода се свличам.. дай ми до лудост дай ми да ОБИЧАМ.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари