Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 А класната и стилната няма и процент от мегахитовете, приемите и успехите на Ванча, но това явно не е толкова важно Мегахитовете, които са песни на Индира, за тях ли ми говориш? И какви са успехите на Ванчето Калудова - това, че като ксерокс иззе творчеството на Индира, това, че чрез промиване на мозъци я наложиха като номер 1, а Глория и Камелия я смазаха, това, че й бутаха купени награди, за да лъжат децата. Това, че само на нея й даваха да пее на живо ли? Айде моля ти се - видяхме за седмица през 2007 как угасна и се върна там, където беше без кавърите на Индира и бутането от фирмата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Снимките на урагана са започнали на 6-ти септември. Снимка от инстаграма на Добри от 12 юли: https://www.instagram.com/p/BHxGvV5BuuW/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Мегахитовете, които са песни на Индира, за тях ли ми говориш? И какви са успехите на Ванчето Калудова - това, че като ксерокс иззе творчеството на Индира, това, че чрез промиване на мозъци я наложиха като номер 1, а Глория и Камелия я смазаха, това, че й бутаха купени награди, за да лъжат децата. Това, че само на нея й даваха да пее на живо ли? Айде моля ти се - видяхме за седмица през 2007 как угасна и се върна там, където беше без кавърите на Индира и бутането от фирмата. Млъкни, ма! Виж за какъв прием става въпрос на 16:20, Галена само може да го сънува: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Да спре пластичните операции Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 За тебе бих е** Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Млъкни, ма! Виж за какъв прием става въпрос на 16:20, Галена само може да го сънува: На "ма" и на "бе" можеш да се обръщаш към себеподобните си, но не и към мен! Ъндърстуд? Няма нужда да гледам приема на забравени от Бога кръчмарски певачици, ако беше толкова добра сега щеше да е на повърхността, а не да се е удавила в собствените си ла*на. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 На "ма" и на "бе" можеш да се обръщаш към себеподобните си, но не и към мен! Ъндърстуд? Няма нужда да гледам приема на забравени от Бога кръчмарски певачици, ако беше толкова добра сега щеше да е на повърхността, а не да се е удавила в собствените си ла*на. Ох брутален си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Сенуж, кефиш ме като си във фаза. Едно на ръка, че всичко, което си написал е вярно. Понякога можеш да пишеш и адекватно. Прави го по-често. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 На "ма" и на "бе" можеш да се обръщаш към себеподобните си, но не и към мен! Ъндърстуд? Няма нужда да гледам приема на забравени от Бога кръчмарски певачици, ако беше толкова добра сега щеше да е на повърхността, а не да се е удавила в собствените си ла*на. Защо омаловажаваш успехите и , не всички могат да се похвалят с това , което тя е направила за попфолка .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Защо омаловажаваш успехите и , не всички могат да се похвалят с това , което тя е направила за попфолка .. То само тя може да се похвали, че така масово е сринала жанра за награди и успехи. Никой друг не е заебал така брутално всички останали за сметка на себе си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Да спре пластичните операции Галена и Алисия са пример как от едни грозновати момиченца могат да се превърнат в лебеди с помощта на правилните хора. На Галена пластичният хирург е Бог, признал съм го. Тук се е снимала от кофти ъгъл, затова. Много е важно като се снимаш от какъв ъгъл го правиш, и най-красивият да си - пак можеш да изглеждаш зле на снимка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 А класната и стилната няма и процент от мегахитовете, приемите и успехите на Ванча, но това явно не е толкова важно Да, като изключим последните 10 години, където Ивана няма 1 хит, а Галена поне 20. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 И според мен Ивана > Галена, сори. Втората може да израстна много, но все още не може да стъпи на малкия пръст на Ивана по текстове и уважение от хора на всякаква възраст. Хитовете на Галя са си стандартни песни за любов/купони, докато Ивана е пяла и на по-социални теми, които могат да развълнуват и по-възрастните, затова и ще си остане Певицата на народа. Това е положението. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 И според мен Ивана > Галена, сори. Втората може да израстна много, но все още не може да стъпи на малкия пръст на Ивана по текстове и уважение от хора на всякаква възраст. Хитовете на Галя са си стандартни песни за любов/купони, докато Ивана е пяла и на по-социални теми, които могат да развълнуват и по-възрастните, затова и ще си остане Певицата на народа. Това е положението. Toчно така ! Ивана влиза във всяко семейство , във всеки дом Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Галена и Алисия са пример как от едни грозновати момиченца могат да се превърнат в лебеди с помощта на правилните хора. На Галена пластичният хирург е Бог, признал съм го. Тук се е снимала от кофти ъгъл, затова. Много е важно като се снимаш от какъв ъгъл го правиш, и най-красивият да си - пак можеш да изглеждаш зле на снимка. Къв ъгъл, кви джанки?! Ти под ъгъл ли ходиш по улицата и живееш? Огромно ли е значението как ще излезеш на снимки, като не е както си изглеждаш? Бррееййй! В случая тия двете, дето споменаваш, не са красиви а силно гримирани. Което ги прави смешни. Колкото до снимките и аз да ползвам фотошоп, ще изглеждам перфектно според някакви измислени стандарти. Но няма да съм аз и губи смисъл. Схващаш, нали... "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Toчно така ! Ивана влиза във всяко семейство , във всеки дом "Ти никога няма да знаеш" продължава да ми обръща сетивата и кожата наопъки до днес. Оная другата не е способна. "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 "Ти никога няма да знаеш" продължава да ми обръща сетивата и кожата наопъки до днес. Оная другата не е способна. И не само ... "Аз съм с теб " , "Ало,мамо" , "От извора" - това са песни с послание и дух .. Галена няма толкова дълбоки песни / Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Коментирайте: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 И не само ... "Аз съм с теб " , "Ало,мамо" , "От извора" - това са песни с послание и дух .. Галена няма толкова дълбоки песни / И тази е страхотна Жалко как си за*ба албума "Блясък в очите", още ме е яд. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 И не само ... "Аз съм с теб " , "Ало,мамо" , "От извора" - това са песни с послание и дух .. Галена няма толкова дълбоки песни / И кой ги слуша тези песни? Колко концерта напълни с тях? На колко участия я поканиха заради тях? Айде, моля ви се...Една "Пантера" изпраща всичко от последните 10 години на Ивана в рисайкъл бина и като качество, и като стойност, и като оригиналност, и като хитовост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 И кой ги слуша тези песни? Колко концерта напълни с тях? На колко участия я поканиха заради тях? Айде, моля ви се...Една "Пантера" изпраща всичко от последните 10 години на Ивана в рисайкъл бина и като качество, и като стойност, и като оригиналност, и като хитовост. Какво има в "Пантера" - гъза на Галена, нещо друго? Кога ще изпее песен за Господ, за майката, за нещо различно от секс .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 И кой ги слуша тези песни? Колко концерта напълни с тях? На колко участия я поканиха заради тях? Айде, моля ви се...Една "Пантера" изпраща всичко от последните 10 години на Ивана в рисайкъл бина и като качество, и като стойност, и като оригиналност, и като хитовост. Това не са песни, които са с идеята да я вкарат в дискотеката . Какви глупости говориш сега Песни, които остават в съзнанието на човека, които се помнят дълго .. Питай някой дали си пуска Пантера ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Това не са песни, които са с идеята да я вкарат в дискотеката . Какви глупости говориш сега Песни, които остават в съзнанието на човека, които се помнят дълго .. Питай някой дали си пуска Пантера ? Аз си я пускам, всеки ден! По 20-те милиона също си личи, че се пуска. Песните на Ивана освен на хората в този форум и по-върлите чалгари, едвали се помнят от някого, особено тези, които си изброил ти. С една кръмча и едно шампанско си остана Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Аз си я пускам, всеки ден! По 20-те милиона също си личи, че се пуска. Песните на Ивана освен на хората в този форум и по-върлите чалгари, едвали се помнят от някого, особено тези, които си изброил ти. С една кръмча и едно шампанско си остана Ивана. Галена и с това няма да си остане Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Какво има в "Пантера" - гъза на Галена, нещо друго? Кога ще изпее песен за Господ, за майката, за нещо различно от секс .. Ето ти песни за нещо, различно от секс: песен, посветена на семейството. песен, посветена на житейската й драма - да е в сянката на Преси. неслушаема балада, посветена на феновете й. Галена не желае да има популистко насочено творчество и да се прави на вярна християнка като пее за Господ, не от сърце, както Ивана. Ясно е, че всичко при втората е една поза, фалш и театър последните години, а тавана удари с обявяването й за "Посланник на доброто". Честно, едвали има по-фалшив и нагъл човек от Ванчето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари