wga..ca Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Постът ми беше за друго. За статута на Джена в чалгата и за факта, че я отписвахте преждевременно. Прогнозите ви се оказаха много криви. Не твърдя, че това е най-качествената песен в дискографията й, но от коментари, гледания, лайкове е очевидно, че се харесва доста. Повсеместната скука в чалгата сигурно играе в нейна полза наистина, но кака ви Дженка никак не смята да се предава от битката за топа. Джена никога не е била нищо особенно. Изпяла е 4-5 сезонни хита и това е. Просто късмет.... много е далеч от Галена, Преслава и Анелия. Мацката се изтъква като музикант, но в песните й не виждаме нищо интересно освен Оцко, Пашев и до болка познати мелодии. Текстовете са сглобени от популярни фейсбук страници и така... Винаги е предизвиквала първоначален интерес, защото е "акутална" или поне беше. Така е и с тази песен, но не мисля, че би се доближила до най- големите й хитове. А тя е в дупка и й трябваше нещо много силно... "Коя" не е това, което й трябваше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Мале ще прави над 300 хил Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Мале ще прави над 300 хил Няма да направи толкова. Сутринта до обяд едва ли ще генерира кой знае колко гледания. Над 250к е обаче със сигурност. Както и тя самата обяви - личен рекорд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 А ти на какво приличаш? Бидон, варел?? Не стига, че си тийн и не си жена, която е раждала и пак си 100 кила. Намерил кой да се смее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Уникална,уникална ама мегааа якааа! Страшна песен,заклевам се! Не помня,от кога не ми е зарибявало така песен на Преслава. В екстаз съм! Много бързо ми писна .... Сменяма канала,като я дават по ТВ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Лорена с 10 за месец Май, коментирай Така е когато участията и ги урежда Сашка "Ангелчето". И повече ще станат след лятото. Браво, доста е добре!! Сигурно хонорарът й е под 1000 лева. Хонорарът и е 1500 и скоро ще стане 2000. 50% са за нея..... За оня "Свинаня", дето уж бил новия на Мара само ще кажа, че е собственика на месокомбината "КЕН" в Стара Загора и миналото лято бе поканил Лепа Брена и Цеца, плюс Камелия и Малина за 60-годишнината си.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Така е когато участията и ги урежда Сашка "Ангелчето". И повече ще станат след лятото. Хонорарът и е 1500 и скоро ще стане 2000. 50% са за нея..... Според мен трябва да взима максимум 800, в предвид че има само 3 песни и гласът и не е от най-приятните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Според мен трябва да взима максимум 800, в предвид че има само 3 песни и гласът и не е от най-приятните. Пазарът определя хонорара. И това става според търсенето и предлагането, а не съобразно личните пристрастия, клишета и пайнерска пронаганда. Лорена е хитова и търсена, но Оцко е гола водица като промоутър. Когато обаче с това се заемат хора от екипа на Кама, нещата веднага се променят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Много хитова, няма що. Едвам направи 500к гледания за 2 седмици на новата и песен. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Много хитова, няма що. Едвам направи 500к гледания за 2 седмици на новата и песен. :1000 (29): Докато критерият ви са измислените гледания, ще зяпате скуката по участия като при Преса в Плаза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Джена никога не е била нищо особенно. Изпяла е 4-5 сезонни хита и това е. Просто късмет.... много е далеч от Галена, Преслава и Анелия. Мацката се изтъква като музикант, но в песните й не виждаме нищо интересно освен Оцко, Пашев и до болка познати мелодии. Текстовете са сглобени от популярни фейсбук страници и така... Винаги е предизвиквала първоначален интерес, защото е "акутална" или поне беше. Така е и с тази песен, но не мисля, че би се доближила до най- големите й хитове. А тя е в дупка и й трябваше нещо много силно... "Коя" не е това, което й трябваше. Развесели ме. Ако има силно име в бранша, то това е нейното. Не Яници и Теодори разни. 80% от дискографията й са силни и качествени песни, коя друга може да се похвали с това?! Винаги е била търсена и харесвана, не съм фен на жанра, но обърнах внимание около мен, че свързват името й с качествена музика. А, забравих, вие там се радвате на лигли, за какво качество става дума. "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Невероятната Джени с над 300к гледания - ще припадаме по нова идолка! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Докато критерият ви са измислените гледания, ще зяпате скуката по участия като при Преса в Плаза. Мачкай с факти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 За оня "Свинаня", дето уж бил новия на Мара само ще кажа, че е собственика на месокомбината "КЕН" в Стара Загора и миналото лято бе поканил Лепа Брена и Цеца, плюс Камелия и Малина за 60-годишнината си.... Собственик е на Аjax. Малина иска не иска ще я покани понеже му е/беше гадже :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Собственик е на Аjax. Малина иска не иска ще я покани понеже му е/беше гадже :1000 (29): Анелия и Галена също ги спрягат, че са били с него. Пишеше, че е спонсорирал Хавана тропикана, а Генерал била посветена на него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Опа, и каква стана тя сега. Пропадналата Джена с втория най-силен дебют от чалгата в Тубата след "Моро му", измествайки Преситу от второто място. Чалга специалистите от форума май трябва да си късат дипломите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Опа, и каква стана тя сега. Пропадналата Джена с втория най-силен дебют от чалгата в Тубата след "Моро му", измествайки Преситу от второто място. Чалга специалистите от форума май трябва да си късат дипломите. Личи си, че си фен на Джеронимо. :1000 (29): Не е вторият най-силен дебют от чалгата, изпускаш "Не Египет фараона", която направи 319К за първото денонощие. От жените е втора. Тука голяма роля изиграха два фактора: - петък вечер - абитуриентските балове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Личи си, че си фен на Джеронимо. :1000 (29): Не е втория най-силен дебют от чалгата, изпускаш "Не Египет фараона", която направи 319К за първото денонощие. От жените е втора. Тука голяма роля изиграха два фактора: - петък вечер - абитуриентските балове Да, кефи ме Джена, че е някак по-встрани от масата. Нея или много я харесваш, или ти е много анти. Такива артисти, а и хора като цяло ме кефят. За "Фараона" не знаех, грешката е моя. Ако е с 319 к тя даже е над Галена май. Мисля, че тя 311 имаше. Петък вечер и баловете със сигурност играят роля, но "Пада звезда" примерно излезе също в петък в навечерието на дългия уикенд около Гергьовден. Марче и тя пусна песен снощи с голяма заявка - Криско бийт все пак, но и 100 к не може да направи още. Джена е много силна все още като бранд, това се опитвам да кажа. А много експерти тук й се смееха колко била пропаднала. Хубаво е нещата да си идват по местата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Анелия и Галена също ги спрягат, че са били с него. Пишеше, че е спонсорирал Хавана тропикана, а Генерал била посветена на него. Жив Комикс е много добър приятел на Свинаря и понеже много му се искаше да има песен с Галена, уреди Свинчо да спонсорира клипа. Иначе в клипа си го има 3-4 пъти логото на фирмата му, всичко си е законно, Галена не се е прежалила да си легне с него, то и за това песента й е дуетна А Генерала е за собственика на Оксилитол Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Да, кефи ме Джена, че е някак по-встрани от масата. Нея или много я харесваш, или ти е много анти. Такива артисти, а и хора като цяло ме кефят. За "Фараона" не знаех, грешката е моя. Ако е с 319 к тя даже е над Галена май. Мисля, че тя 311 имаше. Петък вечер и баловете със сигурност играят роля, но "Пада звезда" примерно излезе също в петък в навечерието на дългия уикенд около Гергьовден. Марче и тя пусна песен снощи с голяма заявка - Криско бийт все пак, но и 100 к не може да направи още. Джена е много силна все още като бранд, това се опитвам да кажа. А много експерти тук й се смееха колко била пропаднала. Хубаво е нещата да си идват по местата. Джена не е толкова силно име и за това като пусне слаба песен едва прави 80к първото денонощие и после тотално флопва и остава максимум с 1,5-2 млн. Виж на Преслава провалите - стигат до 4 милиона и стартират с около 150к. Просто в случая песента е много яка и в чалгата е тотална суша за хубави песни от миналото лято насам общо взето. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Да, кефи ме Джена, че е някак по-встрани от масата. Нея или много я харесваш, или ти е много анти. Такива артисти, а и хора като цяло ме кефят. За "Фараона" не знаех, грешката е моя. Ако е с 319 к тя даже е над Галена май. Мисля, че тя 311 имаше. Петък вечер и баловете със сигурност играят роля, но "Пада звезда" примерно излезе също в петък в навечерието на дългия уикенд около Гергьовден. Марче и тя пусна песен снощи с голяма заявка - Криско бийт все пак, но и 100 к не може да направи още. Джена е много силна все още като бранд, това се опитвам да кажа. А много експерти тук й се смееха колко била пропаднала. Хубаво е нещата да си идват по местата. Галена имаше през първия ден 324 хиляди, а втория 352 хил. Джена реално няма хит от "Спри да ми досаждаш". Тя и "Ти къде беше" тръгна добре,но флопна. За новата е рано да се говори все още. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Да, кефи ме Джена, че е някак по-встрани от масата. Нея или много я харесваш, или ти е много анти. Такива артисти, а и хора като цяло ме кефят. За "Фараона" не знаех, грешката е моя. Ако е с 319 к тя даже е над Галена май. Мисля, че тя 311 имаше. Петък вечер и баловете със сигурност играят роля, но "Пада звезда" примерно излезе също в петък в навечерието на дългия уикенд около Гергьовден. Марче и тя пусна песен снощи с голяма заявка - Криско бийт все пак, но и 100 к не може да направи още. Джена е много силна все още като бранд, това се опитвам да кажа. А много експерти тук й се смееха колко била пропаднала. Хубаво е нещата да си идват по местата. Ами да, прав си, че има много хора, на които им е анти. Те затова и толкова се кефеха, когато дълго време не случваше на хит и бързаха да я погребат. Иначе според мен в нея има някаква харизма и чар, чепатостта в характера й също ми допада. Недоволствам само срещу изтърканата мелодия на Пашев - но в тая криза на еднообразието...кво да прайш, не им е лесно. Знам, че Джена може много повече, доказала го е неведнъж, а когато си показал топ качество, хората не трябва да се задоволяват с компромисни мелодии и бийтове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Галена е чисто чао, да подобри собствения си рекорд на втория ден след премиерата. Пълна психопатка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Галена имаше през първия ден 324 хиляди, а втория 352 хил. Джена реално няма хит от "Спри да ми досаждаш". Тя и "Ти къде беше" тръгна добре,но флопна. За новата е рано да се говори все още. "Ти къде беше" е всичко друго, но не и флоп. Спри да пишеш глупости. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари