Ergeni Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Тва пък все виси 24/7 във форумите, следи статистики и накрая не помни нито 1 песен Не ми е нужно да ги помня. Еднодневки... Смятай колко са тъпи Иначе, сега видях че не се движи толкова зле с гледанията - Яница-Баница. Прави по 200 хилки на седмица на последната песен. E, ако сравняваме с Хабиби, която е на 2 години и прави по 300-400к на седмица и до сега... сещаш ли се колко тежи песента на твоята любимка. А Моро му точно за 3 месеца се срина... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Не е играчка, Глото мачка! https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=59BA0D57 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Не ми е нужно да ги помня. Еднодневки... Смятай колко са тъпи Иначе, сега видях че не се движи толкова зле с гледанията - Яница-Баница. Прави по 200 хилки на седмица на последната песен. E, ако сравняваме с Хабиби, която е на 2 години и прави по 300-400к на седмица и до сега... сещаш ли се колко тежи песента на твоята любимка. А Моро му точно за 3 месеца се срина... И защо сравняваш "Няма да ме купиш" с "Хабиби? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 И защо сравняваш "Няма да ме купиш" с "Хабиби? За да избягаме от сезонните хитове. А тази година няма песен, която да се е задържала 5-6 месеца. Просто няма. След 1-2 години тези песнички никой няма да ги помни окончателно. А вие припадайте по тях, няма лошо. Като няма нищо читаво... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Явно Яница утре ще пуска заедно с Гери-Никол. :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 E, ако сравняваме с Хабиби, която е на 2 години и прави по 300-400к на седмица и до сега... сещаш ли се колко тежи песента на твоята любимка. Мислиш ли, че изобщо някой нормален човек в България все още си пуска "Хабиби"? Тая песен втръсна до болка още след първите шест месеца, сега освен по някакви цигански сватби, едва ли някой я слуша. Повечето от трафика й се генерира от чужбина, само една Турция е с над 10 пъти по-голямо население от България, да не говорим за рекламата, която й направиха разни чужди медии в световен мащаб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Алисия е дала интервю за вестник "Уикенд" и според blife.bg е казала, че връзката й с Бирмата е приключила и според нея е била грешка. Значи Бирмата е на лов за нова фолк певица. Марче? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 E, ако сравняваме с Хабиби, която е на 2 години и прави по 300-400к на седмица и до сега... сещаш ли се колко тежи песента на твоята любимка. ЦЪК За периода 18-ти-24-ти май, "Хабиби" е генерирала 375 946 гледания (което е сравнимо с 360 254 според popnable, където май броенето е от четвъртък сутрин до четвъртък сутрин). От тези 375 946 гледания.... ЦЪК ...118 130 идват от България. По-малко от една трета дори. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Мислиш ли, че изобщо някой нормален човек в България все още си пуска "Хабиби"? Тая песен втръсна до болка още след първите шест месеца, сега освен по някакви цигански сватби, едва ли някой я слуша. Повечето от трафика й се генерира от чужбина, само една Турция е с над 10 пъти по-голямо население от България, да не говорим за рекламата, която й направиха разни чужди медии в световен мащаб. Учудващо е, но по домашни купони доста върви. Всъщност, тая песен се оказа доста позната от антифеновете. А по кръчмите се обзалагам я пеят редовно. Не, че нещо на Жалка прави на Стара Каравана 100к... а 2 години ли минаха вече от нея.. Що Азис да не прави 300к? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 ЦЪК За периода 18-ти-24-ти май, "Хабиби" е генерирала 375 946 гледания (което е сравнимо с 360 254 според popnable, където май броенето е от четвъртък сутрин до четвъртък сутрин). От тези 375 946 гледания.... ЦЪК ...118 130 идват от България. По-малко от една трета дори. :1000 (19): Може ли да се разбере колко от тоталните гледания са генерирани от България? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 ЦЪК За периода 18-ти-24-ти май, "Хабиби" е генерирала 375 946 гледания (което е сравнимо с 360 254 според popnable, където май броенето е от четвъртък сутрин до четвъртък сутрин). От тези 375 946 гледания.... ЦЪК ...118 130 идват от България. По-малко от една трета дори. :1000 (19): Супер статистики извади. Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Страшна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 К'во стана с Яница ? Думи нямам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 ЦЪК За периода 18-ти-24-ти май, "Хабиби" е генерирала 375 946 гледания (което е сравнимо с 360 254 според popnable, където май броенето е от четвъртък сутрин до четвъртък сутрин). От тези 375 946 гледания.... ЦЪК ...118 130 идват от България. По-малко от една трета дори. :1000 (19): Знаеш ли защо пайнерките ги няма в този сайт? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Може ли да се разбере колко от тоталните гледания са генерирани от България? От чалга изпълнителите, само Азис го има в този уебсайт. Иначе сайта е много зарибителен, може да му задаваш всякакви периоди и локации и ще ти покаже колко гледания има. Примерно "Подгряващи звездички" я има, тъй като Азис участва, и се вижда, че за миналата седмица от 380к 301к е от България. Много ми се иска за всички песни от канала на Планета да стане достъпна информация - ще видим кой си е купувал гледания от съмнителни сървъри в Бангладеш, например. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 От чалга изпълнителите, само Азис го има в този уебсайт. Иначе сайта е много зарибителен, може да му задаваш всякакви периоди и локации и ще ти покаже колко гледания има. Примерно "Подгряващи звездички" я има, тъй като Азис участва, и се вижда, че за миналата седмица от 380к 301к е от България. Много ми се иска за всички песни от канала на Планета да стане достъпна информация - ще видим кой си е купувал гледания от съмнителни сървъри в Бангладеш, например. Има ги и Тони Стораро, Алисия и Емануела. Сигурно и други от ФЕН ще има, но не съм търсил. Не знам защо Криско, Галена, Галин, Фики и т.н. ги няма... тъпо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 От чалга изпълнителите, само Азис го има в този уебсайт. Иначе сайта е много зарибителен, може да му задаваш всякакви периоди и локации и ще ти покаже колко гледания има. Примерно "Подгряващи звездички" я има, тъй като Азис участва, и се вижда, че за миналата седмица от 380к 301к е от България. Много ми се иска за всички песни от канала на Планета да стане достъпна информация - ще видим кой си е купувал гледания от съмнителни сървъри в Бангладеш, например. Кралица Азия е богиня в Турция. Там генерира много гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 От чалга изпълнителите, само Азис го има в този уебсайт. Иначе сайта е много зарибителен, може да му задаваш всякакви периоди и локации и ще ти покаже колко гледания има. Примерно "Подгряващи звездички" я има, тъй като Азис участва, и се вижда, че за миналата седмица от 380к 301к е от България. Много ми се иска за всички песни от канала на Планета да стане достъпна информация - ще видим кой си е купувал гледания от съмнителни сървъри в Бангладеш, например. Едва ли някога ще стане. Лейбълите нямат никаква изгода от изваждането на светло на подобна информация. Имат изгода само световните звезди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Топ 20 20 - 27 май https://artists.youtube.com/insights/locati...A0xa01269bf4c10 Снимката на Емануела кърти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Азис няма ли да прави песни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Азис няма ли да прави песни? Направил е с Jelena Karleusa. Излиза през юни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Направил е с Jelena Karleusa. Излиза през юни. Ако е като с ТSALIKIS, мерси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 "5, 6, 7, 8" има около 6,5 млн. гледания от територията на България и около милион извън нея. Според вас това норвално ли е? Аз лично не мога да преценя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Снимката на Емануела кърти. Ех, как ме е яд, че няма за всички от бг изпълнителите такива хубави статистики. Интересно ми е в съседните държави кои са най-слушаните от нашите (за Азис е ясно). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 "5, 6, 7, 8" има около 6,5 млн. гледания от територията на България и около милион извън нея. Според вас това норвално ли е? Аз лично не мога да преценя. Аз не ги разбирам много, но съм останала с впечатление,че Галин е харесван доста в Македония Мен ме учуди, че над 19 милиона от общите гледания на Сторара са от Германия, а само 7 от Турция. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари