stereoto_ Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 При нас вчера беше на 41 място в тренд, днес е на 17-то Интересно ми е Trending-а в Турция как върви и къде е Азис там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Интересно ми е Trending-а в Турция как върви и къде е Азис там. Не го намирам в трендинг в Turkey. Таркан пуснал нова песен, No1 e там, за 22ч. има 1,124,252 views Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Emilia Днес е специален ден за мен,той ще стане "Само мой"!!!❤️❤️❤️🎁🎁🎁🎁🎁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Emilia Днес е специален ден за мен,той ще стане "Само мой"!!!❤️❤️❤️🎁🎁🎁🎁🎁 Дано Азо и Галка не и' удавят хита Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Emilia Днес е специален ден за мен,той ще стане "Само мой"!!!❤️❤️❤️🎁🎁🎁🎁🎁 Усещам, че ще разбива! Дано да е сменила Пашев самооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Днес ли е финала на шоуто в Сърбия? Днес ли излиза дуета на Азис и Карлеуша? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Днес ли е финала на шоуто в Сърбия? Днес ли излиза дуета на Азис и Карлеуша? Да, днес ще я представят на финала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Да, днес ще я представят на финала. Къде можем да го гледаме на живо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Емилия на нищо прилича с тая татуировка освен на циганка от махалата... много загрозява, супер евтинджос е. Азис и Карелуша ще е интересно да се чуе. Много си забави песните тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Ако се водим по харесаните туитове от страна на Карлеуша песните ще са на плейбек, възможно е и вече да са заснети, не знам. А мисля си че Азис е снимал кадри за дуета там където отговаря въпроси от феновете. Може би Азо участва само с вокали, като Инсомниа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Карлеуша беше обявила, че е ft. Azis. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Карлеуша беше обявила, че е ft. Azis. И Krimi rad e feat a помалко текст има ЈК Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 И Krimi rad e feat a помалко текст има ЈК Това няма значение. Песента е по идея и продуцирана от Карлеуша и тя кани гост-изпълнители. Както има композитори, които правят хубава музика и канят някого за вокали и го питаш feat. а всъщност той е единствения глас в песента. Но все пак песента се продуцира и издава от автора на музиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Това няма значение. Песента е по идея и продуцирана от Карлеуша и тя кани гост-изпълнители. Както има композитори, които правят хубава музика и канят някого за вокали и го питаш feat. а всъщност той е единствения глас в песента. Но все пак песента се продуцира и издава от автора на музиката. Прав си, обаче мисълта ми беше че не може да знаем каква част от песента пее Азис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Дано Азо и Галка не и' удавят хита Галена е страхливка и ще си забави проекта с надеждата фурора от песента на Азис да по намалее. Азис трябиваше да ви припомни кой е лидера в чалгата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 На Емилия днес ли излиза? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 На Емилия днес ли излиза? Да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Интересно ми е Trending-а в Турция как върви и къде е Азис там. На 8 място.. МИ ЕТО ОТ КЪДЕ ИДВАТ ГЛЕДАНИЯТА НА АЗО Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Защо ли Азис не присъства в световната класация за гледаемост в YouTube, трябва да е някъде между 200 и 300 място? Чакам с нетърпение Емилия, както винаги имам големи очаквания от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 В 19 ч. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Някой от феновете на Емилия не казваше ли оня ден, че няма да пуска песен за лятото? Дано е нещо силно, последните й 2 песни не ме кефят. Сега й е време за избухване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Супер, значи все пак ще има песен от Емилия. Дано е гръцкият кавър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 В 19 ч. Дано Емилия да изкара отново хит. Нещо от сорта на Калифорния. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Супер, значи все пак ще има песен от Емилия. Дано е гръцкият кавър. Музика: Даниел Ганев Текст: Анастасия Мавродиева и Росен Димитров Клип: Скерлев Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари