Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Песента на Лорена е поредната Оцкова какафония с крадена мелодия. Не знам какво и харесвате.

И малоумен припев, написан от кривогъзата Мариета :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

По-малко са , защото тя е тръгнала надолу от миналата, че и може по-миналата. Виж капарираните за 2015-2016 и 16-17

Не е хонорара , а просто "пада звезда"...

И за другата ще са още по-малко ако не си стегне мързеливия гъз.

С такива думи против основателката на "Пресиянството" няма да ти бъдат опростени и изповядани греховете :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Днеска Галин ще избухва :)

И във връзка с това -

Изтриха клипа с 5 млн. но като гледам песента трупа гледания в другите канали. Почти 1.5 млн. има от 2-3 клипа. Хита си е хит, колкото и да го съботират.

Сподели в други сайтове

Да, купуваме. :3fdb8960598fa63e:

Едвали баш Рени ще си купи гледания :3fdb8960598fa63e: Може да е някои петролен магнат, който я е харесал. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

От къде разбра? Аз също нямам търпение! :Vishenka_05:

От моето въображение.

-А.

Иначе не е лоша идея. Би било интересно точно тя да го играе вещица и вуду кралица в някой клип.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

След "Сменям ти адреса" не мислех, че ще добави пак цигулка в песен, но ето, че е факт.. кефи ме песента, ще е хитара! :3fdb8960598fa63e:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Какво се случва с Галин? Едно време какви песни правеше, сега всичко е еднакво... ужас, липсва му Оцко повече от на Джена.

Факт, най-добрата песен на Галин, лично за мен е "Само за минута", брутална от първата до последната секунда!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

След "Сменям ти адреса" не мислех, че ще добави пак цигулка в песен, но ето, че е факт.. кефи ме песента, ще е хитара! :3fdb8960598fa63e:

И в Нека да е тайно е използвал цигулка

Тъпо е парчето, но поне е малко по различно от предните няколко... Клипа става

image.png

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...