Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

-А., зариби ли те фразата "с нея падни и се моли" - звучи ми невероятно психопатска! :3fdb8960598fa63e:

Да, разбира се, но напоследък слушам много ''Кажи здравей''.

Шок и жълтък, но откакто Преслава и Галин станаха приятелки не успяват да налапат големия хит!

Коментирай. :3fdb8960598fa63e:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Я не панимаю такваз девойкиня. :helpsmilie:

Она болная от паркинсоному. Она никому неизвестная Гери-Никол wannabe. Она срать очень миризливьие гумна.

Сподели в други сайтове

Она болная от паркинсоному. Она никому неизвестная Гери-Никол wannabe. Она срать очень миризливьие гумна.

Последното не го разбирам. :helpsmilie:

Очакваш ли новия сингъл на Кеми Тодорова ?

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Последното не го разбирам. :helpsmilie:

Очакваш ли новия сингъл на Кеми Тодорова ?

Ти ли не го разбираш? :3fdb8960598fa63e:

Веднъж попаднах в едно заведение с нея в Пловдив с една единствена обща тоалетна. Влизам да пикая, гледам заето. Чакам-чакам 4-5 мин. и отвътре излиза Михаила Маринова. Няма да ти разправям как миришеше, щях да повърна, човек. Да си беше пуснала водата веднага, след като го изсере, на нея явно и прави кеф да си души миризмите.

Очаквам Галена, Деса и Камелия с еднакъв интерес.

Сподели в други сайтове

Ти ли не го разбираш? :3fdb8960598fa63e:

Веднъж попаднах в едно заведение с нея в Пловдив с една единствена обща тоалетна. Влизам да пикая, гледам заето. Чакам-чакам 4-5 мин. и отвътре излиза Михаила Маринова. Няма да ти разправям как миришеше, щях да повърна, човек. Да си беше пуснала водата веднага, след като го изсере, на нея явно и прави кеф да си души миризмите.

Очаквам Галена, Деса и Камелия с еднакъв интерес.

Ще пометнеш, но гумна си мислех, че са гумите за кола и си представих, че пише, че косата и е мръсна като гумите на колата. :roll1:

Очакваш сингъл на Деса ? КАКЪВ ФЕН СИ ТИ НА КАМЕЛИЯ ? КАКЪВ ? :gun_bandana:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Kemmy Veskova потресена пред папараците на Николета: ''Имах един верен фен а той заяви, че очаква песен на Десислава. Само Фокси ми остана - жив и здрав да ми е''.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Опа, Емануелка набра скорост в най-подходящия момент - в директна битка с ПреситУ и успя да я мине за отрицателно време разбира се. Ах как обичам да съм прав. :whistling: А какви високопарни слова чухме от някои хора на 05.05. какъв хит е пуснала носителката на орден "Стара планина". :girl_cry2:

Сподели в други сайтове

Опа, Емануелка набра скорост в най-подходящия момент - в директна битка с ПреситУ и успя да я мине за отрицателно време разбира се. Ах как обичам да съм прав. :whistling: А какви високопарни слова чухме от някои хора на 05.05. какъв хит е пуснала носителката на орден "Стара планина". :girl_cry2:

И аз по рано се подигравах как първо Пресината мина тази на Емица и феновете и се кефиха, а сега Емица я мачкоти и по гледания и по лайкове.

Новата на Преслава вече е паднала много и дори не ми я въртят автоматично сред тези на Джордан, Емануела, Алисия и Коцето фт Деса, кито са актуалните хитове

Пресовите като видяха, че не става тотален хит и май вече не я харесват и те...

А Деса нема за къде да бърза. Аз на нейно място преди юли не бих пуснал парче. В друг живот и И на всички като теб таман направиха по 10 милиона и все още се слушат стабилно. Нека си доизживеят живота. Деса нема нужда през 3 месеца да пуска, за да има участия. нека работи по западен модел. След неколко успешни хита, почивка една година и чак тогава атака с нови. Нормално е да търсите нещо ново от нея при такава гротескна ситуация в попфолка като цяло...

Иначе аз имам подозрения, че е снимала преди 3-4 седмици със Стенли нещо с розова коса и розови краища, но да видим. Може и да греша

image.png

Сподели в други сайтове

Аз пък очаквах, че песента на Преслава върви към успех, но сега като видях гледанията й... доста слабичко като за певицата, която вече 10 години е налагана като 'Най'. Не че гледанията са единственият важен показател, но определено вече не виждам "Пада звезда" като по-хитова от една "Чуплива и влюбена", например. Но това не трябва да е изненада, Преслава няма истински тотални хитове от 2014 и 2015. "Няма да ти пиша" беше опит за нещо такова, но според мен нещо й липсва да се дореди до хитове като "Моето слабо място" и ""На тебе не отказвам" (най-успешното от нея за въпросните години).

Относно Деси- тя и преди си е позволявала големи паузи, така че тази в момента не е изненадваща. Спомням си как 2007 пусна Регетона през лятото и после следващата поп-фолк песен беше чак есента на 2008, а през това време пусна една ар енд би и една поп песен. Кефи ме, че има такива етапи, в които не бърза да бълва като повечето останали, които се борят за ТОП позициите. Единственото, което не ми допада е, че ако не представи песен в следващите дни, ще си изпусне добрата реклама покрай Капките.

Сподели в други сайтове

На Емануела песента е супер яка, не знам защо беше толкова зле с гледанията, сега гледам, че е тръгнала. КОментарите за нея основно са положителни, а и всичките ми приятели я слушат.

Песента на Галин с 350к гледания има 750 минуса, а на Емануела с милион и половина 620

Сподели в други сайтове

На Емануела песента е супер яка, не знам защо беше толкова зле с гледанията, сега гледам, че е тръгнала. КОментарите за нея основно са положителни, а и всичките ми приятели я слушат.

Песента на Галин с 350к гледания има 750 минуса, а на Емануела с милион и половина 620

Миниатюрата не отговаряше на правилата на тубата, затова предполагам и не се показваше отстрани. Много добре, че я смениха и вече на спокойствие може да си трупа гледания. Колко е направила за последните 24 часа?

Сподели в други сайтове

Прогнозирам, че и Галин, Джордан и Лорена ще минат толбухинската мърла. Май, май се очертава поредния провал пред Преса. Кой под ред? 4, 5?

Сподели в други сайтове

Kemmy Veskova потресена пред папараците на Николета: ''Имах един верен фен а той заяви, че очаква песен на Десислава. Само Фокси ми остана - жив и здрав да ми е''.

Нещо открехваш ли се в мое отсъствие или само така ми се струва? :scratch:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...