petya1 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Кое е добре обработено на снимката? Направили са я на дете в тялото.Много е нелепа. Иначе и аз очаквам да пусне поне този път нещо добро, защото последните 2 години пуска продукция на много ниско качество. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Ее, Динкоо, що не си мълчиш? :1000 (29): Аз видях поста на Калин, дето беше написал, че е паднал под 100К, иначе не ги следя изкъсо нещата. Откъдето и да го погледнеш, 120К на третия ден за нова песен на лидерът сред мъжете е пълна смешка - като грешка напиша в Гугъл, първо него го откривам. А вчера като направи повече гледания от първия ден, защо Калин не го погледна, а сега като му отърва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Твоите простотии си ги използваш само и единствено ти. Моето "Галош" за Галена се използва и до днес, а се роди преди цели 5 години. 4 години! И всъщност, не си ти, който го измисли и използва за първи път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 4 години! И всъщност, не си ти, който го измисли и използва за първи път. Много ясно, че тръгна от Кели - Крал! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 От мен беше това за "Галоша" и беше лятото на 2012-та след "Спри ме". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Това, че пее на живо, не значи, че звучи добре. Аз съм ѝ фен, но не мога да отрека, че откъм глас вече е гола вода. Жалкото е, че никак не се и опитва да си опази и малкото останал. Повече почивка й трябва на нея. Уникално изпя Moro Mou на живо и то защото си е починала от задимените дискотеки и натоварения график. Тази есен е точното време за самостоятелен концерт на Галена. Дано направи вече. Няма как да бъде провал, при положение,че има страшно много верни фенове,които бихме отишли само и единствето заради нея. Няма как да се сравнява концерт на Пайнер със самостоятелен. Никога не бих си причинила 2 часа да слушам изпълнители, които не харесвам за 10 минути изпълнение на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Повече почивка й трябва на нея. Уникално изпя Moro Mou на живо и то защото си е починала от задимените дискотеки и натоварения график. Тази есен е точното време за самостоятелен концерт на Галена. Дано направи вече. Няма как да бъде провал, при положение,че има страшно много верни фенове,които бихме отишли само и единствето заради нея. Няма как да се сравнява концерт на Пайнер със самостоятелен. Никога не бих си причинила 2 часа да слушам изпълнители, които не харесвам за 10 минути изпълнение на Галена. Дори аз, който НЕ съм фен на Галена бих отишъл на нейн концерт, както и на концерт на почти всеки изпълнител с някакъв статут. Това си е един вид уважение към артиста/певеца и творчеството му. Но да се гъчкам из цигани и пияници, или с платени фенчета с покани на Пайнерска масовка - не, мерси. Като цяло това ме отказа и от поредната й масовка в Арената миналата година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 4 години! И всъщност, не си ти, който го измисли и използва за първи път. Знаех си!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Крисия D се завръща към фолклора Първата песен, с която певицата направи своя дебют като изпълнител на музикална компания “Пайнер” бе фолклорната мелодия “Лиляно моме”. Тогава тя успя да се открои именно с изпълненията си в този жанр и затова публиката с нетърпение очаква всяка нова песен, вдъхновена от фолклора. “Вече две години не съм представяла фолклорен проект, затова реших “завръщането” ми в ефира на “Планета Фолк” да бъде на ниво - със стойностна песен, която ще направи впечатление. За мен бе мечта да създам истинска македонска песен и смело мога да кажа, че тази пролет успях да я реализирам”, анонсира Крисия D пред www.planeta.tv Преди няколко дни изпълнителката засне видеоклип на мелодията “Пусти гурбет”, която е изцяло авторска композиция, създадена от доказан екип от професионалисти в Македония. Текстът е на Орце Зафировски, музиката – на Бобан Моисовски, а аранжиментът на Любчо Павловски. Крисия D споделя, че е много щастлива, че благодарение на работата и записите на песента е успяла да посети Македония. И въпреки, че е от този край, това е първото й гостуване в нашата съседка. Признава, че е останала с прекрасни впечатления от Скопие, както и от топлото и сърдечно посрещане, което е получила там. Успяла е да се запознае с част от популярните имена в музиката и културата, което според нея е една прекрасна възможност за изпълнител като нея, да обмени идеи и опит с професионалисти от Македония. Крисия D не крие желанието си, името й да се популяризира и на техния пазар, но разбира се - всичко с времето си. Стилистиката на видеоклипа, който съвсем скоро ще видим в ефира на телевизия “Планета Фолк”, също е вдъхновена от македонските клипове. Режисьор е Петьо Картулев, а кадрите са заснети на Попови ливади /Папаз Чеир/. Част от тях са реализирани с дрон и със сигурност ще допълват по един ефектен начин цялата сюжетна линия. В унисон с посланието и настроението на песента е й визията на Крисия D, която е много стилна и в тъмни тонове. http://planeta.tv/news/view/Krisia-D-se-za...ta-kum-folklora Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Наистина Галка трябваше да направи истински концерт. Да пуснеше албум преди месец и сега концерт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Наистина Галка трябваше да направи истински концерт. Да пуснеше албум преди месец и сега концерт. Може да остави тая идея за след третото бебе :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Може да остави тая идея за след третото бебе :1000 (29): Да си припомним този хит, които е изтрит от канала на Planeta Official Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Да си припомним този хит, които е изтрит от канала на Planeta Official Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Галена е в перфектна форма. Пее микс от най-големите световни хитове в момента. Брутална! PS : Заедно с някакво друго момиче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Напротив. Много професионално са обработени кадрите и си личи, че работи с чуждестранен екип. Андреа никога не е имала слаби клипове и този няма да отстъпи!!! Всичко е на световно ниво. Режисьор е Стенли... какъв чуждестранен екип те гони Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Коментирайте морала на тази жена! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Коментирайте морала на тази жена! btw на Запад така ги мажеха всички преди 15 години за концерти.Ванчето е на световно ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Коментирайте морала на тази жена! Скандална персона! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Ее, Динкоо, що не си мълчиш? :1000 (29): Аз видях поста на Калин, дето беше написал, че е паднал под 100К, иначе не ги следя изкъсо нещата. Откъдето и да го погледнеш, 120К на третия ден за нова песен на лидерът сред мъжете е пълна смешка - като грешка напиша в Гугъл, първо него го откривам. Напротив, важно е колко време ще ги задържи. Видяхме Преса как 2 дена по 200 хилки и накрая падна в коша, барабар с чувалите за смет. Не отписвайте Галин, песента не се е наложила толкова бързо. Доживяхме на 4-5 ден да прави по 100 хилки и да е провал за вас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Скандална персона! Мигом я искаме във Вип Брадър Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Галена е в перфектна форма. Пее микс от най-големите световни хитове в момента. Брутална! PS : Заедно с някакво друго момиче. Недей лъга, Галена още не е излезнала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Дори аз, който НЕ съм фен на Галена бих отишъл на нейн концерт, както и на концерт на почти всеки изпълнител с някакъв статут. Това си е един вид уважение към артиста/певеца и творчеството му. Но да се гъчкам из цигани и пияници, или с платени фенчета с покани на Пайнерска масовка - не, мерси. Като цяло това ме отказа и от поредната й масовка в Арената миналата година. Концерт вика.. Га че ли за Пърпъл говори... "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Остава му година и половина до заслужено излизане в пенсия, по българското законодателство. Това, че ще получава пенсия от държавата, не значи, че ще спре с работата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Остава му година и половина до заслужено излизане в пенсия, по българското законодателство. Грешка! От март тази година вече е в пенсия. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Деска сега пее " Казваш, че ме обичаш" в много различна версия. Тази песен има ли официален ремикс? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари