Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Оцко Неповторим мегахит и клип! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Класа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Баладата на Галена и Фики е брутална, никакъв вкус нямате, а феновете на Преси поне веднъж да бъдат обективни!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 "Пада звезда" - най-търсената песен в социалните мрежи https://noviniteokolonas.wordpress.com/2017...bd%d0%b0%d1%82/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 "Пада звезда" - най-търсената песен в социалните мрежи https://noviniteokolonas.wordpress.com/2017...bd%d0%b0%d1%82/ :1000 (19): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 :1000 (19): :1000 (29): :1000 (29): Преси - Кралицата на купените статии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Галин май само той си се кефи на новата песен Ама това ли е "абсолютния топ"? Някои хора големи очаквания имаха ама нъц! Публиката на Глория в Народно читалище "Съгласие" е по-шумна :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Абе Анелия нали беше постнала бекстейдж от новия й клип още на 2-3 май? Сега е доснимала в Гърция или е снимала друг клип? В сайта на планета пише, че "скоро" (любимата думичка) щяла да разкрие подробности, пък аз чакам днеска-утре да излезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Класа! Самата Галена е класа като жена ,но за певица ако обичате не говорете за класи, че един верен тон незнае да пее , така че по-добре си спестете това коя е класа и коя не е! В клипа се вижда как грачи като пребита свиня! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Само и единствено Галена може да предизвика такъв и интерес,че да събере цяла София е Mega Mi. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Самата Галена е класа като жена ,но за певица ако обичате не говорете за класи, че един верен тон незнае да пее , така че по-добре си спестете това коя е класа и коя не е! В клипа се вижда как грачи като пребита свиня! И Преси грачеше на последният Пайнерски концерт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Малеееейййй Богиня! Влюбен съм Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Алисия в Открит микрофон: Г-н Димитров не подкрепи дуета ми с Илиян. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Алисия в Открит микрофон: Г-н Димитров не подкрепи дуета ми с Илиян. Коментирай, че Преси измести Лора в Набиращо популярност! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Коментирай, че Преси измести Лора в Набиращо популярност! Преси вече не е в тренда. :1000 (29): Съжалявам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Малеееейййй Богиня! Влюбен съм +1 От снощи Галена много ми се издигна в очите, все повече започвам да я харесвам, много яка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Преси вече не е в тренда. :1000 (29): Съжаляв ам Сутринта беше изместила Лора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Сутринта беше изместила Лора. Хванат си в лъжа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Хванат си в лъжа! В 9.00 днес Преслава беше 2-ра в трендинг, даже съм постнал пост в тази тема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 #2 в „Набиращи популярност“ :1000 (19): Ето го поста ми. 2-ра в трендинг е била в 8:36. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Ето го поста ми. 2-ра в трендинг е била в 8:36. Вече е Галин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Голяма зарибявка. Особено края. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Преслава е едва на 4-то място във Веселина топ 10, а Шакира там е номер 1 с Me enamore според вота на хората. Преслава е изпята отдавна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Преслава е едва на 4-то място във Веселина топ 10, а Шакира там е номер 1 с Me enamore според вота на хората. Преслава е изпята отдавна. Ами Шакира си я смаза, факт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Преслава е едва на 4-то място във Веселина топ 10, а Шакира там е номер 1 с Me enamore според вота на хората. Преслава е изпята отдавна. Шакира беше на 17 място в трендинг, а Преси на първо като най-високо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари