Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Хич не ми се коментира тази тема Галена/Ивана, обаче вие прекалявате!

Ивана е ГОЛЯМА! Ивана за мен е певицата с най-много мегахитове в попфолка и съм го казвала и друг път. Обаче колко време се задържа тя на върха и колко Галена (досега) ?

Няма как да уважавам песните за Господ на Ивана, защото за мен това е ЛИЦЕМЕРИЕ. Един ден пееш "Много ти е златен" , "Да вземем душ или направо" , "Не лягал само с мене" и десетки други пошли текстове и накрая да се биеш в гърдите, че пеиш за народа и си много вярваща и т.н. Разбирате ли противоречието? Една Глория да беше изпяла такива песни нямаше да е лицемерие, защото творчеството й е близко до тези песни.

Ивана кавърдисваше която песен си избере от Балканите без да плати и стотинка,налагаха я през 30 минути по Планета, която беше основен източник за слушане на музика. Какво стана, когато кавърите спряха? Ивана не успя да продължи с авторска музика. Изпя едни от най-просташките песни, на иначе била светица. За какво качество ми говорите?

Галена от 2008 насам само върви нагоре и с всяка година вдига качеството на цялата си продукция, затвърждава лидерската си позиция постоянно. За нея не се говори в минало време, а в настояще и бъдеще. Голяма глупост е това, че нямала златни мегахитове. Тя е единствената, която успява да създава толкова много и в настоящето. В това настояще попфолкът не е единственият жанр,който слушат 90% хората, както беше преде 15 години.Не е налаган нон стоп по всички медии. Много по-трудно е д направиш хит сега отколкото преди 15 години!

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Я кажете кои са мегахитовете на Жалка... ама които да се знаят и от малки, и от големи... и от чалгари, и от античалгари... аз се сещам само за една и тя е дует - тази с Фики...

Сподели в други сайтове

Я кажете кои са мегахитовете на Жалка... ама които да се знаят и от малки, и от големи... и от чалгари, и от античалгари... аз се сещам само за една и тя е дует - тази с Фики...

Галена стана топ име точно когато жанра премина към младата аудитория. За да си лидер в жанр, който се крепи на тийнейджъри, няма как да правиш музика, която да се харесва на всяко поколение. Галена има няколко мегахита, които са емблеми за нея и за жанра в периода, в който са излезли - "Утешителна награда", "Знам диагнозата", "Пак ли", "Кой", "Хавана Тропикана" и т.н. "Диагнозата" и "Кой" са двете песни, които са задържаха най-дълго във времето и виждаме, че няколко години след това имат страхотни приеми и на участия, и на концерти. Другите са една идея по-забравени, но съм сигурен, че ако се направи едно проучване с кои песни се свързва името Галена, това ще е топ 5.

Ивана няма никаква конкуренция в това отношение - да има песни и за малки, и за големи, песни за всякакви поводи, песни, на които да си върху маса, на маса и под маса, така да се каже. :1000 (29): Затова е може би най-уважаваната певица от всичките поколения - и малките деца, и бабите знаят поне няколко нейни песни. Да не говорим, че една "Нещо нетипично" праща годините драпане на 90% от чалгата в коша - това е песен-феномен, която не мисля, че има човек в България, който да не я чувал.

Сподели в други сайтове

Галена стана топ име точно когато жанра премина към младата аудитория. За да си лидер в жанр, който се крепи на тийнейджъри, няма как да правиш музика, която да се харесва на всяко поколение. Галена има няколко мегахита, които са емблеми за нея и за жанра в периода, в който са излезли - "Утешителна награда", "Знам диагнозата", "Пак ли", "Кой", "Хавана Тропикана" и т.н. "Диагнозата" и "Кой" са двете песни, които са задържаха най-дълго във времето и виждаме, че няколко години след това имат страхотни приеми и на участия, и на концерти. Другите са една идея по-забравени, но съм сигурен, че ако се направи едно проучване с кои песни се свързва името Галена, това ще е топ 5.

Ивана няма никаква конкуренция в това отношение - да има песни и за малки, и за големи, песни за всякакви поводи, песни, на които да си върху маса, на маса и под маса, така да се каже. :1000 (29): Затова е може би най-уважаваната певица от всичките поколения - и малките деца, и бабите знаят поне няколко нейни песни. Да не говорим, че една "Нещо нетипично" праща годините драпане на 90% от чалгата в коша - това е песен-феномен, която не мисля, че има човек в България, който да не я чувал.

Аз не знам нито една песен на Ивана, освен:

много хубава песен! :notworthy:

Сподели в други сайтове

Няма значение кога Жалка стана известна. Както виждаш - "Кой" се знае от всички. Пее се по формати и тн. Това е показателно. Но с днешна дата никой не помни нито една от изброените по-горе (говоря за хора, които иначе не се интересуват от чалга). А както сам каза - от 10 години чалгата се лимитира до невиждани нива - над 30 годишни се слуша само по празници.

Не знам дали сте забелязвали този феномен, но античалгарите се сещат за няколко изпълнители като им кажеш поп-фолк. Сред тях са Ивана, Преслава, Глория...също Камелия, Деса и Азис. Всъщност и Гергана, и Анелия. Ако ги питаш за песни се сещат за "Нещо нетипично", "Шампанско и сълзи", "Погледни ме в очите", "Луда по тебе", "Губя те бавно", "Лъжа е"...

Излиза, че дори и античалгарите са били облъчени от фолка до 2009та... което пък е ясен признак, че чалгата губи аудитория... и то е видимо.

Даже Галин и Фики не могат да уцелят хитове... Ами то щом най-актуалните не могат, какво правим с целия жанр?

Забелязвам напоследък и че Гери-Никол не пуска нищо ново... явно е всеобщ страхът, че напоследък няма хитове и ще ударят на забрава - както се случи с Джена ... Един път изпаднеш ли - няма връщане.

От друга страна, медиите канят чалгаджийките по предавания и т.н... националните ТВ са отворени, но пък чалгата няма какво да промотира. Не се случва нищо ново. Няма автори, които да направят нещо ново и да накара музикалната вълна да се измени, за да влезем в ново десетилетие.

А Ивана, която хитове скоро не е помирисвала направи най-добрия си прием, чак на 13-14 си година. И то с нова чекия и кавър. Не е толкова пропаднала, както я описвате... Също както Жалка не е толкова голяма за колкото я спрягате.

Сподели в други сайтове

Няма значение кога Жалка стана известна. Както виждаш - "Кой" се знае от всички. Пее се по формати и тн. Това е показателно. Но с днешна дата никой не помни нито една от изброените по-горе (говоря за хора, които иначе не се интересуват от чалга). А както сам каза - от 10 години чалгата се лимитира до невиждани нива - над 30 годишни се слуша само по празници.

Не знам дали сте забелязвали този феномен, но античалгарите се сещат за няколко изпълнители като им кажеш поп-фолк. Сред тях са Ивана, Преслава, Глория...също Камелия, Деса и Азис. Всъщност и Гергана, и Анелия. Ако ги питаш за песни се сещат за "Нещо нетипично", "Шампанско и сълзи", "Погледни ме в очите", "Луда по тебе", "Губя те бавно", "Лъжа е"...

Излиза, че дори и античалгарите са били облъчени от фолка до 2009та... което пък е ясен признак, че чалгата губи аудитория... и то е видимо.

Даже Галин и Фики не могат да уцелят хитове... Ами то щом най-актуалните не могат, какво правим с целия жанр?

Забелязвам напоследък и че Гери-Никол не пуска нищо ново... явно е всеобщ страхът, че напоследък няма хитове и ще ударят на забрава - както се случи с Джена ... Един път изпаднеш ли - няма връщане.

От друга страна, медиите канят чалгаджийките по предавания и т.н... националните ТВ са отворени, но пък чалгата няма какво да промотира. Не се случва нищо ново. Няма автори, които да направят нещо ново и да накара музикалната вълна да се измени, за да влезем в ново десетилетие.

А Ивана, която хитове скоро не е помирисвала направи най-добрия си прием, чак на 13-14 си година. И то с нова чекия и кавър. Не е толкова пропаднала, както я описвате... Също както Жалка не е толкова голяма за колкото я спрягате.

Чекията я пее на плейбек и даже не си отваря устата в синхрон с плейбека!!!!

А другата песен е най-пропагандираната и втръснала песен в чалгата евър, честно няма по-гнусна песен от "Шампанско и сълзи". :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

:mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Ужасно изглежда... гони Ивана по кила... Лошото е, че не й отива да е дебела.

Никаква стойка, никаква дикция няма ДесиСлава на сцената - все една прегърбена като някоя бабичка. Отделно е ниска и всяко кило си личи. Даже на конкретната снимка и Галена е прегърбена, за да не изглежда по-висока от Деса. На концерта в Арената, 2015, Десислава не изглеждаше толкова зле. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Мигом започвайте да коментирате зведния статут на Преслич, че ми омръзна да е на втора линия днес във форума :gun_bandana:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Мигом започвайте да коментирате зведния статут на Преслич, че ми омръзна да е на втора линия днес във форума :gun_bandana:

Кралица! Богиня! Преси е въздухът, който дишаме!!! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Кралица! Богиня! Преси е въздухът, който дишаме!!! :Vishenka_05:

Къде я поставяш в класацията на величията във фолка? :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Какво има в "Пантера" - гъза на Галена, нещо друго? Кога ще изпее песен за Господ, за майката, за нещо различно от секс ..

Да не е длъжна да пее за господ и майката???

Сподели в други сайтове

За Smith са така :

1.Анджелина

2.Преслава

3.Глория

4.Всички останали :D

:roll1:

Кали, друса ли баджаци на този хит, знаем, че си бил в залата?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...