Andrew Cunanan. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 На новата песен на Рени гледаемостта днес е скочила със 100 000. Как ли става тая работа... Не съм го очаквал от нея. Мина половин милион! БОГИНЯ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Някой знае ли youtube колко плаща на един милион гледания? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Някой знае ли youtube колко плаща на един милион гледания? В сегашното състояние на йутуб, може и 30долара само да ти плати. хД Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Мина половин милион! БОГИНЯ! От които 50к са реални Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Skandau Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Предвиждам концерт! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Някой знае ли youtube колко плаща на един милион гледания? Това е под въпрос, зависи от региона, държавата и рекламният пазар. Но пък от 2011 година знаем точно колко нашите чалгарки плащат на You Tube - 300$ на милионче. Цената е твърда и не подлежи на коментар. Не разбрах само от снощните писания тук, Деса дебела и ниска ли е или само дебела? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Само в Рамания можеш да видиш 50-годишен мъж, при това баща, да се радва, че жена е дебела и не може да отслабне. Да пази Господ!! точно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Някой знае ли youtube колко плаща на един милион гледания? Не знам и аз. Youtubе е странен и може както от 100 000 гледания да имаш 3 лева, така и от 70 000 гледания да направиш 40 лв. :1000 (29): Всичко ти зависи от рекламите на клипа, от вида реклами и самите рекламодатели.. И как Рени ще има 600К със 2К споделяния само, защо се заблуждавате. Реалните й са 150-200К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Деси Слава снима клип началото на месеца със Скерлев. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Емануела зле тръгна, а 20 дни по-късно пак с по 100 000 на ден. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Деси Слава снима клип началото на месеца със Скерлев. Нормално, той Скерлев и Ивана стопяваше по клипове.... Емануела зле тръгна, а 20 дни по-късно пак с по 100 000 на ден. :1000 (6): Ето го най-сигурното доказателство, че и тази кифла си плаща от мъка. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 От които 50к са реални Абсолютно. Тая боза и с прасето в клипа ме съмнява да са гледани повече.от 100к, максимума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Деси Слава снима клип началото на месеца със Скерлев. Не съм сигурен дали това ми харесва. Скерлев прави и добри клипове, но конкретно при Десислава винаги си личи, че я е 'стеснявал'. Но тя може би наистина е решила да не си дава много зор тази година и да залага главно на песните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 И как Рени ще има 600К със 2К споделяния само, защо се заблуждавате. Реалните й са 150-200К. Естествено. Просто аз написах, че не съм очаквал от нея да купува. И дано следващия път направи направи нормална пессн, не да възпява мъжа си. С ч*кии няма да й скочи броят участия. И мен зариби ч*кията й, но това не променя факта, че е такава и че с подобни си плю на имиджа. Да си бе купила гледания поне на песни като ”Губиш ти”, ”Пусни това парче”, ”Мъжете също плачат”, ”И нея купил си с пари”. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 И най ми е куриозно, като кажат :"Ами аз не ям и се поддържам слаба, защото уважавам публиката си" - значи Адел примерно не си уважава публиката??? Или Ивана? Последната, която се изцепи това, беше и Рени в "Смени жената" - при положение, че тя е далеч от слаба фигура и никога не е имала манекенски размери. Рени искаше да каже, че само заради феновете и публиката си прави всичко възможно да изглежда колкото се може по - добре, само те са и стимул един вид. Няма мъж, за чийто внимание да се бори всеки ден, дори и за себе си не би се старала толкова. Нека отбележим, че видяхме и личната и фитнес инструкторка, с която често работят, и че все пак полага усилия все пак някаква прилична форма за годините и положението си да поддържа. Да не забравяме, че и Рени също е ниска, както каза, ако беше по - висока и стройна, щеше да изглежда далеч по - добре. Но самата тя си е казвала, че е пробвала всичко и най - различни начини - от хранителен режим, здравословно хранене, диета, гладуване, хапчета, дори да спре любимите си шоколадови неща.. За това го оценявам, не е да не и пука и да се е оставила и занемарила тотално, а прави всичко по силите си, въпреки че се грижи за две не толкова големи деца и майка и. Просто структурата и е такава, гена също - това трудно се променя. Ивана, Десислава, Еми Стамболова, Андреа дори сега - без Еми, на всички се виждат фрапантните разлики между клиповете и фотосесиите и реалния образ. От нереално издължени крака и изваяна талия, от изкривени дограми зад тях, до впити латексови костюми тип жената котка, разриващи манекенски размери, докато ги гледаме в Черешки и капки какви са всъщност. Деси не е била винаги слаба, първия и слаб период бе 2002-2003 после към 2005-6 пак беше надебеляла - при всички си има спадове и възходи в това отношение. Ивана дори, когато беше слаба до 2002 г. самият и ханш си е широк и изглеждаше добре до корема, после и от това не остана следа. Но нека не забравяме, и че през 2003 г. Рени постигна страхотна форма - достигна 53-54 килограма, не си спомням точно четох го някъде, мисля че в "Нов Фолк", едно от двете беше. Самата тя каза, че Глория я е насочила към д-р Емилова и услугите и, когато се е свързала с нея и започнали работа. През 2002 г. явно доста се е потрудила, защото на следващата година блесна повече от към визия и всички забелязаха това, а да не забравяме, че тогава далеч не бяха напреднали технологиите, фотошопите и видео-снимко обработката. Още не мога да и простя, че не показа почти никъде фигурата си, но просто тогава не можеше да стане дума да се поразхвърля малко, а имаше данните.. Ако не това, поне да беше забременяла 1-2 години по - късно, защото с този имидж изкара до есента на '03, а тъкмо беше постигнала това. Тя си беше тогава и на 35, когато роди, и пак 2005 г. се потруди и направи страхотна фотосесия, която си остана общо взето само в DVD-то тогава. Лошото беше, че в началото на 2008 г. пак изглеждаше добре за фотосесията на "Опа, опа" и след това пак забременя. А второто раждане беше дооста по - трудно, тежко и усложнено - много по - лесно от към протичане и възстановяване е едно момиче на 27-8 да роди, отколкото жена на 40 години. Тогава за пореден път доказа волята си, въпреки че бе достигнала 90 килограма с бебето, но се взе в ръце и по това време 2010 г. (няма и година след това) 30 кг. ли беше свалила, нещо такова. Беше в "На кафе" тогава с диетоложката и, и говореха точно по тази тема - видимо беше и по добре, Гала също го отбеляза, както и самата Рени, защото тоалета и не и ставал, а тогава и беше широк. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Руневски, Рени да не е от Литаково? Гледам, че се беше отбелязала там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Руневски, Рени да не е от Литаково? Гледам, че се беше отбелязала там. Не, там е отседнала във вила, както видя доста приятна. С децата си и приятелско семейство, доколкото видях - просто една лека почивка и екскурзия. Иначе си е от Плевен, Литаково дори не е близо до града Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Не, там е отседнала във вила, както видя доста приятна. С децата си и приятелско семейство, доколкото видях - просто една лека почивка и екскурзия. Иначе си е от Плевен, Литаково дори не е близо до града Намерила къде да отиде да си почива. :1000 (29): :1000 (29): Да беше отишла във Врачеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Намерила къде да отиде да си почива. :1000 (29): :1000 (29): Да беше отишла във Врачеш. И аз се учудих като прочетох Литаково, обаче вилата е в контраст на впечатленията ми от там - много приятна, уютна и хубава, аз обичам на такива места да релаксирам например. Ей, няма да ми обиждаш Врачеш-а Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Рени искаше да каже, че само заради феновете и публиката си прави всичко възможно............ Ето че и Рени се присъедни във форума. Здравей Ренатке! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Ето че и Рени се присъедни във форума. Здравей Ренатке! Абе вярно не се изразих правилно, че искала да каже това - та тя си каза точно това. Близо до акъла е и се разбира, просто някои хора обичат да изопачават и да слагат думи в устата в подкрепа на друг, или просто в негова анти такава. Иначе, приятно ми е - Васил! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Ето че и Рени се присъедни във форума. Здравей Ренатке! И аз това си помислих Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Вече може да се умира спокойно. Доживяхме да видим и фен на Рени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Вече може да се умира спокойно. Доживяхме да видим и фен на Рени. Ако не е самата Рени Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари