foxy_vd Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 То в това предаване стана ясно че Рени усилено си търси мъж. .... което идва да ни подскаже, че всичко, което е изкарала в кариерата си е профукано, като при Деса. Време е и Рени да коленичи пред Пайнера.... като Деса. Иначе, пак някой си е направил грешните изводи от поредният неформален медиен протест на Преслава, за липсата, на "Певица на годината", тази година. Преслава с ултиматум към Митко Пайнера! Ето какво му заяви, че повече няма да прави за него Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 .... което идва да ни подскаже, че всичко, което е изкарала в кариерата си е профукано, като при Деса. Време е и Рени да коленичи пред Пайнера.... като Деса. Иначе, пак някой си е направил грешните изводи от поредният неформален медиен протест на Преслава, за липсата, на "Певица на годината", тази година. Преслава с ултиматум към Митко Пайнера! Ето какво му заяви, че повече няма да прави за него Рени няма как да успее в Пайнер, както го направи Деси Слава. При втората има усет, добри съветници и младо гадже, което знае какво им се слуша на младите днес, съдейки по своя вкус. А и Деси Слава не живее още в миналото като Рени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Рени няма как да успее в Пайнер, както го направи Деси Слава. При втората има усет, добри съветници и младо гадже, което знае какво им се слуша на младите днес, съдейки по своя вкус. А и Деси Слава не живее още в миналото като Рени. Хайде да не хвалим толкова Деса, че откакто е в Пайнер все в риалитита стои и то такива, които са подсигурени от Пайнер, защото не могат да направят другото, което са и обещали, като са я лъгали преди 3 години по това време. Ако ги няма риалититата, кариерата и в Пайнер е кръгла нула, за претенциите. Няма нито един хит с живот повече от 3 месеца, с изключение, на вероломното и набутване в един личен проект на Галена наречен "В твоите очи", където приносът на Деса е минимален. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Хайде да не хвалим толкова Деса, че откакто е в Пайнер все в риалитита стои и то такива, които са подсигурени от Пайнер, защото не могат да направят другото, което са и обещали, като са я лъгали преди 3 години по това време. Ако ги няма риалититата, кариерата и в Пайнер е кръгла нула, за претенциите. Няма нито един хит с живот повече от 3 месеца, с изключение, на вероломното и набутване в един личен проект на Галена наречен "В твоите очи", където приносът на Деса е минимален. Как се е набутала в "проекта на Галена" като не тя, а Галин им е подхвърлил идеята за дует? Точно пък в тази песен те двете се допълват страшно много. Това да не е "Пей, сърце" , където Галена изнася песента. Деси Слава успя да направи хит от балада в лицето на "В друг живот", хит и от комерсиално ( но и по своему различно) парче като "И на всички като теб". За последните 2 години влиза в топ 5 по всеки параграф. Видеата на "В друг живот" , "И на всички като теб" , "В твоите очи" и "Не го прави" са на високо ниво. На концертите хората й се кефят, а участията й вървят към все по-голяма бройка. Каква повече може да се иска от нея? И какво може да се нарече успех към днешна дата според теб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Синан изкърти за пореден път!!!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Песен - Теди Александрова ( И една песен на Борис Дали ) Клип - Андреа Дали са платили правата на песента? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Песен - Теди Александрова ( И една песен на Борис Дали ) Клип - Андреа Дали са платили правата на песента? И се е получило Сашка Васева 2 :1000 (29): Егати гнусното.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Песен - Теди Александрова ( И една песен на Борис Дали ) Клип - Андреа Дали са платили правата на песента? Отврат, бахти пумията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Мачкай Тедоооо Всичките питат к'во видя в тая парцалана имам всичко онова дето у вас го няма. Неудобната за вас вече е прогреса, писна ми на всички к***и да съм интереса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Вече официално 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Мачкай Тедоооо Всичките питат к'во видя в тая парцалана имам всичко онова дето у вас го няма. Неудобната за вас вече е прогреса, писна ми на всички к***и да съм интереса. Ломска маст*я. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Как се е набутала в "проекта на Галена" като не тя, а Галин им е подхвърлил идеята за дует? Точно пък в тази песен те двете се допълват страшно много. Това да не е "Пей, сърце" , където Галена изнася песента. Деси Слава успя да направи хит от балада в лицето на "В друг живот", хит и от комерсиално ( но и по своему различно) парче като "И на всички като теб". За последните 2 години влиза в топ 5 по всеки параграф. Видеата на "В друг живот" , "И на всички като теб" , "В твоите очи" и "Не го прави" са на високо ниво. На концертите хората й се кефят, а участията й вървят към все по-голяма бройка. Каква повече може да се иска от нея? И какво може да се нарече успех към днешна дата според теб? Никакъв Галин не е подхвърлял нищо, а на Галена направо и казано, че Деса участва, а самата Галена ще бъде компенсирана с друго в бъдеще. Това е една 3 години крита тайна, която не им е приятно да си признаят, щото трябваше да реанимират Деса. Ще ви подскажа с въпрос нещо, за което никой, никъде и по никакъв повод не е писал, нито намеквал. Не ви ли е странно това особено поведение на Галена около миналогодишните награди, че и след това? Така да се сещате, че Пайнера и е обещал "Певица на годината", ако помогне за Деса, а половин година по-късно се направи на ни лук ял, ни мирисал и я даде на Преса? Мислете, мислете и навръзвайте нещата, а не ми редете никому неизвестни вече песни, които и Деса е забравила. :1000 (30): Мислете, това ви насърчавам тук... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Никакъв Галин не е подхвърлял нищо, а на Галена направо и казано, че Деса участва, а самата Галена ще бъде компенсирана с друго в бъдеще. Това е една 3 години крита тайна, която не им е приятно да си признаят, щото трябваше да реанимират Деса. Ще ви подскажа с въпрос нещо, за което никой, никъде и по никакъв повод не е писал, нито намеквал. Не ви ли е странно това особено поведение на Галена около миналогодишните награди, че и след това? Така да се сещате, че Пайнера и е обещал "Певица на годината", ако помогне за Деса, а половин година по-късно се направи на ни лук ял, ни мирисал и я даде на Преса? Мислете, мислете и навръзвайте нещата, а не ми редете никому неизвестни вече песни, които и Деса е забравила. :1000 (30): Мислете, това ви насърчавам тук... Той и беше обещал и за 2014-та :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Иначе уговорките за дуета с Деса датират от наградите за 2014-та. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Песен - Теди Александрова ( И една песен на Борис Дали ) Клип - Андреа Дали са платили правата на песента? Излага се тази циганка, иначе преди правеше хубави песни, сестра е на Едита - фронтменката от Министарке. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Някой няма ли да се сети да пусне хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Някой няма ли да се сети да пусне хит? Яни ще смаже, споко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Никакъв Галин не е подхвърлял нищо, а на Галена направо и казано, че Деса участва, а самата Галена ще бъде компенсирана с друго в бъдеще. Това е една 3 години крита тайна, която не им е приятно да си признаят, щото трябваше да реанимират Деса. Ще ви подскажа с въпрос нещо, за което никой, никъде и по никакъв повод не е писал, нито намеквал. Не ви ли е странно това особено поведение на Галена около миналогодишните награди, че и след това? Така да се сещате, че Пайнера и е обещал "Певица на годината", ако помогне за Деса, а половин година по-късно се направи на ни лук ял, ни мирисал и я даде на Преса? Мислете, мислете и навръзвайте нещата, а не ми редете никому неизвестни вече песни, които и Деса е забравила. :1000 (30): Мислете, това ви насърчавам тук... Знаеш ли колко й дреме на Галена за подобни уговорки? На нея не й е за едната награда, а въпрос на принципи. Достатъчно стъпила е Галена на земята, за да знае кога и за какво заслужава награда. В минали години също е заслужавала тази награда, но никога не е било толкова ясно лидерството й колкото през 2015 години, затова и не го е правила на въпрос. Ама това за 2015 си беше ПАРОДИЯ да не й я дадат и тя реши за себе си да не участва в този цирк. Това, че медиите и колежките й го раздухаха толкова е отделен въпрос. Тя НЕ спря да работи след тези награди, не спря да работи и след отменените тази година. Не е спирала да работи и след 2011 и след 2012, когато заслужаваше повече. Всичко,което си написал е нелепо. Деси Слава не е Джулия, за да се налага да й помагат с дуети. Достатъчно пъти са разказвали как се е родила идеята им за дует. Ама ти явно знаеш повече от тях.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Бахти хита Точно за ГАЛЕНА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Този брой на поредицата "С песните на..." по ФЕН ТВ бе посветен на Рени. Хванах го случайно, изпуснах десетина минути. Много се радвам, че се излъчват и старите и клипове като "Йерусалим", която не бях хващал, "Виж ме", "Съмнявай се в мен", "Джурджевдан" и "Магия", която също за първи път от доста време видях в ефира им. "И нея купил си с пари", "До зори", "Бях на ръба", както и последните от завръщането насам - също се излъчват. Въпреки, че не са "Като птица", "Влюбих се опасно" и "Плакала съм" и не е като Андреа, чиийто най - големи хитове още са на екран, пак са много сантиментални за мен. Все пак златните са останали във времето и се слушат и без ротации. Очаквам скоро най - вече уникалния клип "Горчиво и сладко", не съм засичал "Към теб летя" и "Мъжете също плачат". На Фен като цяло е в плюс да излъчват стари хитове, а не да се опитват да забравят повечето като Планета и да е чудо, ако пуснат песен от 2003 г. Там дават дори от '98г. като "Стари рани", "Мъни, мъни", "Хиляди слънца", "Плачещо сърце", "Без теб", "Моят сън" и "Студен пламък" също съм хващал в "С песните на". На Тони пускат "Нема пари", "Минижуп", "Отиваш си", също "Лунна нощ" и "Топ гадже" на Кати, "Зелено" и "Петия етаж" на Ина, "Митничарю", "Ох, банана", "На море" на Орхан "Майсторе" на Деси, даже някаква на Панко и Дора Костова "Няма проблеми" са пускали Евала им, всичко пускат - остава и на Буболина "Дива стихия" да пуснат вече Аз лично, особено по Планета като засека някоя стара песен се връщам много назад в годините и ми става мило, като виждам и в дискотеките, че хората избухват най - много на ретро хитовете. Може би, защото са си неостаряващи и не се налагат и пускат постоянно, за да омръзнат.. Та мислите ли, че е добре да се припомнят на хората тези носещи носталгия песни, или е по - добре да отсяваме по - качественото и да не живеем в миналото? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 ... Разбира се,че трябва да се излъчват и старите хитове. Хората много се кефят на ретрото и то не само за този жанр. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 винаги съм се чудел защо ФЕН излъчват неща от 2000година, а Пайнер само от последните две години или основно от този период Правата, които били 10 години не са ли за издаване , а не за ротация? "С тая ДесиСлава у историята ке влезем бе" Обаче като чета коментарите под клипове с фолк певици, никоя не е толкова всепризната и уважавана от народа [не от 16-24] Един ден в учебнииците по музика и история Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Земята вика ФОКСИ Фоксе, ни десовите, ни галеновите, ни камелотите ти се връзват. Мъка ли ти е? Само Сенужката те огрява с внимание и ДОБРИНИ А това е по скоро наказание, от колкото привилегия... Фокси е на земята и то от много години. А най-нежеланите за разкриване тайни, относно "звездният" статут, на вечно провалени чалгарки кара малкото им фенчета, да скачат на всеки мой пост. Няма изненади и в случая. Дори за разкош ще добавя, че всички видяхме след уреждането как Деса опита да приватизира "В твоите очи". Е, не се случи, защото годината бе 2015, а не 2000. Техническият прогрес бие жистоко през ръцете старите нагли навици днес. :1000 (19): винаги съм се чудел защо ФЕН излъчват неща от 2000година, а Пайнер само от последните две години или основно от този период Правата, които били 10 години не са ли за издаване , а не за ротация? Не е това причината. Просто чалгарките правили нещо в далечната вече 2000 година се ненавиждат в старият си клошарски вид, освен Камелия. Никой не иска днес да го виждат дребен, грозен, с естествената си гръдна обиколка, налятите бутчета, ахраичната прическа и мижавите опити, да създаде клип. Освен това, любимите им лъскави автомобили, в които винаги са примирали да се снимат са антики и нищо лачено няма вече в тях. Само ще вредят на статута им, като ги изкарват евтини, некомерсиални и по детински наивни. А това е абсолютна ерес, за тези измислени създания, които чичковци като Скерлев и Нанков правеха и едно време да изглеждат като лебеди, в сравнение с истинският си вид на селскостопански кокошки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 "С тая ДесиСлава у историята ке влезем бе" Обаче като чета коментарите под клипове с фолк певици, никоя не е толкова всепризната и уважавана от народа [не от 16-24] Един ден в учебнииците по музика и история Да вземе вече да започне да прави и фолклорни песни нашата- току-виж взела, че направила мега хит като Бяла роза и наистина влезнала в учебниците, за ужас на някои съфорумци... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари