Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

То в това предаване стана ясно че Рени усилено си търси мъж.

.... което идва да ни подскаже, че всичко, което е изкарала в кариерата си е профукано, като при Деса. Време е и Рени да коленичи пред Пайнера.... като Деса.

Иначе, пак някой си е направил грешните изводи от поредният неформален медиен протест на Преслава, за липсата, на "Певица на годината", тази година.

Преслава с ултиматум към Митко Пайнера! Ето какво му заяви, че повече няма да прави за него

Сподели в други сайтове

.... което идва да ни подскаже, че всичко, което е изкарала в кариерата си е профукано, като при Деса. Време е и Рени да коленичи пред Пайнера.... като Деса.

Иначе, пак някой си е направил грешните изводи от поредният неформален медиен протест на Преслава, за липсата, на "Певица на годината", тази година.

Преслава с ултиматум към Митко Пайнера! Ето какво му заяви, че повече няма да прави за него

Рени няма как да успее в Пайнер, както го направи Деси Слава. При втората има усет, добри съветници и младо гадже, което знае какво им се слуша на младите днес, съдейки по своя вкус. А и Деси Слава не живее още в миналото като Рени.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Рени няма как да успее в Пайнер, както го направи Деси Слава. При втората има усет, добри съветници и младо гадже, което знае какво им се слуша на младите днес, съдейки по своя вкус. А и Деси Слава не живее още в миналото като Рени.

Хайде да не хвалим толкова Деса, че откакто е в Пайнер все в риалитита стои и то такива, които са подсигурени от Пайнер, защото не могат да направят другото, което са и обещали, като са я лъгали преди 3 години по това време. Ако ги няма риалититата, кариерата и в Пайнер е кръгла нула, за претенциите. Няма нито един хит с живот повече от 3 месеца, с изключение, на вероломното и набутване в един личен проект на Галена наречен "В твоите очи", където приносът на Деса е минимален.

Сподели в други сайтове

Хайде да не хвалим толкова Деса, че откакто е в Пайнер все в риалитита стои и то такива, които са подсигурени от Пайнер, защото не могат да направят другото, което са и обещали, като са я лъгали преди 3 години по това време. Ако ги няма риалититата, кариерата и в Пайнер е кръгла нула, за претенциите. Няма нито един хит с живот повече от 3 месеца, с изключение, на вероломното и набутване в един личен проект на Галена наречен "В твоите очи", където приносът на Деса е минимален.

Как се е набутала в "проекта на Галена" като не тя, а Галин им е подхвърлил идеята за дует? Точно пък в тази песен те двете се допълват страшно много. Това да не е "Пей, сърце" , където Галена изнася песента.

Деси Слава успя да направи хит от балада в лицето на "В друг живот", хит и от комерсиално ( но и по своему различно) парче като "И на всички като теб". За последните 2 години влиза в топ 5 по всеки параграф. Видеата на "В друг живот" , "И на всички като теб" , "В твоите очи" и "Не го прави" са на високо ниво. На концертите хората й се кефят, а участията й вървят към все по-голяма бройка. Каква повече може да се иска от нея? И какво може да се нарече успех към днешна дата според теб?

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Мачкай Тедоооо :Vishenka_05:

Всичките питат к'во видя в тая парцалана имам всичко онова дето у вас го няма. Неудобната за вас вече е прогреса, писна ми на всички к***и да съм интереса.

Сподели в други сайтове

Мачкай Тедоооо :Vishenka_05:

Всичките питат к'во видя в тая парцалана имам всичко онова дето у вас го няма. Неудобната за вас вече е прогреса, писна ми на всички к***и да съм интереса.

Ломска маст*я.

Сподели в други сайтове

Как се е набутала в "проекта на Галена" като не тя, а Галин им е подхвърлил идеята за дует? Точно пък в тази песен те двете се допълват страшно много. Това да не е "Пей, сърце" , където Галена изнася песента.

Деси Слава успя да направи хит от балада в лицето на "В друг живот", хит и от комерсиално ( но и по своему различно) парче като "И на всички като теб". За последните 2 години влиза в топ 5 по всеки параграф. Видеата на "В друг живот" , "И на всички като теб" , "В твоите очи" и "Не го прави" са на високо ниво. На концертите хората й се кефят, а участията й вървят към все по-голяма бройка. Каква повече може да се иска от нея? И какво може да се нарече успех към днешна дата според теб?

Никакъв Галин не е подхвърлял нищо, а на Галена направо и казано, че Деса участва, а самата Галена ще бъде компенсирана с друго в бъдеще. Това е една 3 години крита тайна, която не им е приятно да си признаят, щото трябваше да реанимират Деса. Ще ви подскажа с въпрос нещо, за което никой, никъде и по никакъв повод не е писал, нито намеквал. Не ви ли е странно това особено поведение на Галена около миналогодишните награди, че и след това? Така да се сещате, че Пайнера и е обещал "Певица на годината", ако помогне за Деса, а половин година по-късно се направи на ни лук ял, ни мирисал и я даде на Преса? :whistling:

Мислете, мислете и навръзвайте нещата, а не ми редете никому неизвестни вече песни, които и Деса е забравила. :1000 (30): Мислете, това ви насърчавам тук... :ad:

Сподели в други сайтове

Никакъв Галин не е подхвърлял нищо, а на Галена направо и казано, че Деса участва, а самата Галена ще бъде компенсирана с друго в бъдеще. Това е една 3 години крита тайна, която не им е приятно да си признаят, щото трябваше да реанимират Деса. Ще ви подскажа с въпрос нещо, за което никой, никъде и по никакъв повод не е писал, нито намеквал. Не ви ли е странно това особено поведение на Галена около миналогодишните награди, че и след това? Така да се сещате, че Пайнера и е обещал "Певица на годината", ако помогне за Деса, а половин година по-късно се направи на ни лук ял, ни мирисал и я даде на Преса? :whistling:

Мислете, мислете и навръзвайте нещата, а не ми редете никому неизвестни вече песни, които и Деса е забравила. :1000 (30): Мислете, това ви насърчавам тук... :ad:

Той и беше обещал и за 2014-та :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Иначе уговорките за дуета с Деса датират от наградите за 2014-та.

Сподели в други сайтове

Песен - Теди Александрова ( И една песен на Борис Дали )

Клип - Андреа

Дали са платили правата на песента?

Излага се тази циганка, иначе преди правеше хубави песни, сестра е на Едита - фронтменката от Министарке.

Сподели в други сайтове

:roll1:

Знаеш ли колко й дреме на Галена за подобни уговорки? На нея не й е за едната награда, а въпрос на принципи. Достатъчно стъпила е Галена на земята, за да знае кога и за какво заслужава награда. В минали години също е заслужавала тази награда, но никога не е било толкова ясно лидерството й колкото през 2015 години, затова и не го е правила на въпрос. Ама това за 2015 си беше ПАРОДИЯ да не й я дадат и тя реши за себе си да не участва в този цирк. Това, че медиите и колежките й го раздухаха толкова е отделен въпрос. Тя НЕ спря да работи след тези награди, не спря да работи и след отменените тази година. Не е спирала да работи и след 2011 и след 2012, когато заслужаваше повече.

Всичко,което си написал е нелепо. Деси Слава не е Джулия, за да се налага да й помагат с дуети. Достатъчно пъти са разказвали как се е родила идеята им за дует. Ама ти явно знаеш повече от тях..

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Този брой на поредицата "С песните на..." по ФЕН ТВ бе посветен на Рени. Хванах го случайно, изпуснах десетина минути. Много се радвам, че се излъчват и старите и клипове като "Йерусалим", която не бях хващал, "Виж ме", "Съмнявай се в мен", "Джурджевдан" и "Магия", която също за първи път от доста време видях в ефира им. "И нея купил си с пари", "До зори", "Бях на ръба", както и последните от завръщането насам - също се излъчват. Въпреки, че не са "Като птица", "Влюбих се опасно" и "Плакала съм" и не е като Андреа, чиийто най - големи хитове още са на екран, пак са много сантиментални за мен. Все пак златните са останали във времето и се слушат и без ротации. Очаквам скоро най - вече уникалния клип "Горчиво и сладко", не съм засичал "Към теб летя" и "Мъжете също плачат".

На Фен като цяло е в плюс да излъчват стари хитове, а не да се опитват да забравят повечето като Планета и да е чудо, ако пуснат песен от 2003 г. Там дават дори от '98г. като "Стари рани", "Мъни, мъни", "Хиляди слънца", "Плачещо сърце", "Без теб", "Моят сън" и "Студен пламък" също съм хващал в "С песните на". На Тони пускат "Нема пари", "Минижуп", "Отиваш си", също "Лунна нощ" и "Топ гадже" на Кати, "Зелено" и "Петия етаж" на Ина, "Митничарю", "Ох, банана", "На море" на Орхан "Майсторе" на Деси, даже някаква на Панко и Дора Костова "Няма проблеми" са пускали :D Евала им, всичко пускат - остава и на Буболина "Дива стихия" да пуснат вече :D

Аз лично, особено по Планета като засека някоя стара песен се връщам много назад в годините и ми става мило, като виждам и в дискотеките, че хората избухват най - много на ретро хитовете. Може би, защото са си неостаряващи и не се налагат и пускат постоянно, за да омръзнат.. Та мислите ли, че е добре да се припомнят на хората тези носещи носталгия песни, или е по - добре да отсяваме по - качественото и да не живеем в миналото?

Сподели в други сайтове

винаги съм се чудел защо ФЕН излъчват неща от 2000година, а Пайнер само от последните две години или основно от този период

Правата, които били 10 години не са ли за издаване , а не за ротация?

"С тая ДесиСлава у историята ке влезем бе"

Обаче като чета коментарите под клипове с фолк певици, никоя не е толкова всепризната и уважавана от народа [не от 16-24]

Един ден в учебнииците по музика и история :D

image.png

Сподели в други сайтове

Земята вика ФОКСИ

Фоксе, ни десовите, ни галеновите, ни камелотите ти се връзват. Мъка ли ти е?

Само Сенужката те огрява с внимание и ДОБРИНИ :3fdb8960598fa63e: А това е по скоро наказание, от колкото привилегия...

Фокси е на земята и то от много години. А най-нежеланите за разкриване тайни, относно "звездният" статут, на вечно провалени чалгарки кара малкото им фенчета, да скачат на всеки мой пост. Няма изненади и в случая. Дори за разкош ще добавя, че всички видяхме след уреждането как Деса опита да приватизира "В твоите очи". Е, не се случи, защото годината бе 2015, а не 2000. Техническият прогрес бие жистоко през ръцете старите нагли навици днес. :1000 (19):

винаги съм се чудел защо ФЕН излъчват неща от 2000година, а Пайнер само от последните две години или основно от този период

Правата, които били 10 години не са ли за издаване , а не за ротация?

Не е това причината. Просто чалгарките правили нещо в далечната вече 2000 година се ненавиждат в старият си клошарски вид, освен Камелия. Никой не иска днес да го виждат дребен, грозен, с естествената си гръдна обиколка, налятите бутчета, ахраичната прическа и мижавите опити, да създаде клип. Освен това, любимите им лъскави автомобили, в които винаги са примирали да се снимат са антики и нищо лачено няма вече в тях. Само ще вредят на статута им, като ги изкарват евтини, некомерсиални и по детински наивни. А това е абсолютна ерес, за тези измислени създания, които чичковци като Скерлев и Нанков правеха и едно време да изглеждат като лебеди, в сравнение с истинският си вид на селскостопански кокошки.

Сподели в други сайтове

"С тая ДесиСлава у историята ке влезем бе"

Обаче като чета коментарите под клипове с фолк певици, никоя не е толкова всепризната и уважавана от народа [не от 16-24]

Един ден в учебнииците по музика и история :D

Да вземе вече да започне да прави и фолклорни песни нашата- току-виж взела, че направила мега хит като Бяла роза и наистина влезнала в учебниците, за ужас на някои съфорумци... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...