hohster Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Тази песен ми е една от най-любимите на Преси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Паметен концерт! 💖 Галена,жената променила поп-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Това коментирали ли сте го? Мен доста ме кефи и с тоя вариант Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Песента, която ще излезе на Фики самостоятелна ли ще е или дуета с Галена ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Силно се съмнявам. Потвърдиха ми от 3 места ама както и да е. Да не обсъждаме лойта ти все пак сме в тема за Поп фолк! Не ти ли потвърдиха от 5 места.Тук всички са ме виждали хахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Какво ли подготвя лидерката за лятото ? със сигорност нещо ВЕЛИКООООООО Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Не ти ли потвърдиха от 5 места.Тук всички са ме виждали хахах Е, аз не съм ти виждал хубавите честни очи Очаквам с нетърпение новият клип и песен на Фики Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Паметен концерт! 💖 Галена,жената променила поп-фолка! Дааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Е, аз не съм ти виждал хубавите честни очи Очаквам с нетърпение новият клип и песен на Фики Зелени са😉 Глория няма ли да пуска песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Десислава, Глория, Преслава - нови песни, кога? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Десислава, Глория, Преслава - нови песни, кога? От трите може би само Гло чакам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Когато Ивана беше на абсолютния връх и само дето от чешмата не течеше... Началото на последния добър период на поп-фолка! Тогава в училище също беше най-хубава а, редом с младите и слаби барбиподобни певици. И това, че Ивана е малко "по-стара" и не дотам фина, не пречеше на тийнейджърите да са луди по песните ѝ, една от които е тази класика! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Хитът на хитовете. :Vishenka_05: Скоро БУМ от Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Soon Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Soon Ох, дано не е дует пак. :| Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 О, изгарям от желание за поредният дует със Симона Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Пак ли... никакво бъдеще няма това момиче, ако продължават така, за Глория същото се отнася. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Пак ли... никакво бъдеще няма това момиче, ако продължават така, за Глория същото се отнася. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Съчинение по картинка :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Безупречен хит! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Съчинение по картинка :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Любимата ми песен :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Милата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 На Мара и разказаха играта господарите хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Милата. хахаха колко е нелепа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари