Fast Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 В 7 ли излиза Янии ? До момента нищо не е качено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 До момента нищо не е качено. Може да смачка с ТВ премиера! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Исками Яница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Дааа, какво стана пак!?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Цецо Андреев е написал, че днес излиза на Яница. Аз също я чакам с нетърпение. От "Върнах ти го" не ми е харесвала много нейна песен. Дано изкара нещо добро! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Дано,да излезе днес,че накрая пак ще обере пешкира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Diamond. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Хайдее да излиза вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Yanitsa Току-що Скъпи приятели, знам, че днес очаквахте моята нова песен. Съжалявам да ви съобщя, че по независещи от мен причини премиерата на видеото се отлага поради връщане за дообработка на кадрите от моите продуценти. Истината е, че този път реших да ви изненадам и да си снимам пут*ата в клипа, а на господин Димитров не му хареса идеята. "Фуклата" ще е при вас съвсем скоро! Обичам ви! <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Yanitsa Току-що Скъпи приятели, знам, че днес очаквахте моята нова песен. Съжалявам да ви съобщя, че по независещи от мен причини премиерата на видеото се отлага поради връщане за дообработка на кадрите от моите продуценти. Истината е, че този път реших да ви изненадам и да си снимам пут*ата в клипа, а на господин Димитров не му хареса идеята. "Фуклата" ще е при вас съвсем скоро! Обичам ви! <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Yanitsa Току-що Скъпи приятели, знам, че днес очаквахте моята нова песен. Съжалявам да ви съобщя, че по независещи от мен причини премиерата на видеото се отлага поради връщане за дообработка на кадрите от моите продуценти. Истината е, че този път реших да ви изненадам и да си снимам пут*ата в клипа, а на господин Димитров не му хареса идеята. "Фуклата" ще е при вас съвсем скоро! Обичам ви! <3 Получи ти се! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Yanitsa Току-що Скъпи приятели, знам, че днес очаквахте моята нова песен. Съжалявам да ви съобщя, че по независещи от мен причини премиерата на видеото се отлага поради връщане за дообработка на кадрите от моите продуценти. Истината е, че този път реших да ви изненадам и да си снимам пут*ата в клипа, а на господин Димитров не му хареса идеята. "Фуклата" ще е при вас съвсем скоро! Обичам ви! <3 Тъкмо щях да отварям да гледам наистина ли е писала хахахаххаа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Представяте ли си Яница да изкара по-голям хит от Джена? Точно сега е моментът да пусне яка лятна тупалка, когато конкуренцията е нищожна. Тя вече има един хит тая година, а очакванията са новата песен да е още по-силна. Ако й се получи, може да се бори за Певица на годината на наградите. Анкета/награди ще има, но с променени правила, по изявлението им от преди няколко месеца си правя изводи, че ще минимизират хакерските манипулации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Представяте ли си Яница да изкара по-голям хит от Джена? Случвало се е 3 пъти. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Случвало се е 3 пъти. :1000 (29): Да, ама сега... Джена прави по над 200К в три поредни дни, такъв хит е нямало от Моро му насам. Яница, ако постигне същото, ще си в надрусана еуфория няколко дни подред. Ех, пожелавам ти го. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Yanitsa Току-що Скъпи приятели, знам, че днес очаквахте моята нова песен. Съжалявам да ви съобщя, че по независещи от мен причини премиерата на видеото се отлага поради връщане за дообработка на кадрите от моите продуценти. Истината е, че този път реших да ви изненадам и да си снимам пут*ата в клипа, а на господин Димитров не му хареса идеята. "Фуклата" ще е при вас съвсем скоро! Обичам ви! <3 :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Яница, ако постигне същото, ще си в надрусана еуфория няколко дни подред. Ех, пожелавам ти го. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Иначе забравяш 5,6,7,8 след Моро му Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Иначе забравяш 5,6,7,8 след Моро му Това песента, която kotaraka и stenly обявиха за провал ли е? Тя нямаше дни (или поне не 3 поредни), в които да е правила над 200K. На Джена, ако не я изтрият, ще я мине. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Това песента, която kotaraka и stenly обявиха за провал ли е? Тя нямаше дни (или поне не 3 поредни), в които да е правила над 200K. На Джена, ако не я изтрият, ще я мине. Абсурд да мине "5,6,7,8". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Diamond. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Явно няма да е днес Яница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Ама Яница вчера е написала, че до броени дни излиза песента, не е казала утре (днес). Много знаят ония двете фризьорченца. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Аз на Яница даже не й помня последната песен... толкова ми е отминала. Ама то тая година за един тотален хит не се сещам, който да е надскочил сезона, в който е била премиерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Аз на Яница даже не й помня последната песен... толкова ми е отминала. Ама то тая година за един тотален хит не се сещам, който да е надскочил сезона, в който е била премиерата. Тва пък все виси 24/7 във форумите, следи статистики и накрая не помни нито 1 песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Аз на Яница даже не й помня последната песен... толкова ми е отминала. Ама то тая година за един тотален хит не се сещам, който да е надскочил сезона, в който е била премиерата. Твой проблем. "Няма да ме купиш" определено е един от малкото хитове тази година. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари