Сашо Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Алисия е дала интервю за вестник "Уикенд" и според blife.bg е казала, че връзката й с Бирмата е приключила и според нея е била грешка. Значи Бирмата е на лов за нова фолк певица. Марче? Марче се наеба с него до като беше с Гущера. Алсися ги хвана и всички се разделиха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Направил е с Jelena Karleusa. Излиза през юни. Това звучи добре, но дано си заслужава песента. Ще са ми интересни като дует. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Марче се наеба с него до като беше с Гущера. Алсися ги хвана и всички се разделиха. За тях ли е "Добре ти беше" :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Нали знаете, че много от гледанията от чужбина не са от чужденци, а от българи зад граница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Нали знаете, че много от гледанията от чужбина не са от чужденци, а от българи зад граница. Да, това е съвсем нормално. Какъв е проблема, че има гледания от чужбина и няма смисъл от чак такова делене. Гледанията са факт и е по-важно да не са купени, а не от коя държава са. Аз се радвам, че Азис е обичан в Турция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Ау, Алисия е невероятна! Мачка с гледания от Ирак (над милион!), Египет, Саудитска Арабия, Алжир, Мароко, Сирия, Судан, Йордания, Йемен... Сигурно войниците на Ислямска държава, като празнуват след успешна битка, си пускат "Не пропусна", а като влизат по къщите да плячкосват, то е под звуците на "Мой"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Ау, Алисия е невероятна! Мачка с гледания от Ирак (над милион!), Египет, Саудитска Арабия, Алжир, Мароко, Сирия, Судан, Йордания, Йемен... Сигурно войниците на Ислямска държава, като празнуват след успешна битка, си пускат "Не пропусна", а като влизат по къщите да плячкосват, то е под звуците на "Мой"... Хаха, как излизат лисичките наяве. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 За тях ли е "Добре ти беше" :1000 (29): Да, а последната на Марче е за Бирмата. Без майтап Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 До довечера или максимум през нощта "Инстаграма му спря" ще направи милион Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Нали знаете, че много от гледанията от чужбина не са от чужденци, а от българи зад граница. Ти ся що им разбиваш илюзиите на хората..?! "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 До довечера или максимум през нощта "Инстаграма му спря" ще направи милион Няма човек, когото съм питал, който да не се кефи на тая песен. Джена наистина много нацели. В 4-тия ден май ще падне вече под 200к, но ще е доста близо до тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Страшна! Много по яка от Джена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Страшна! Много по яка от Джена. Ай на бас, че оная тежи повече... "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 До довечера или максимум през нощта "Инстаграма му спря" ще направи милион Между другото, тая що верно му е спряла инстаграма? Т'ва за хвалба ли е? "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Преси и Анелия мачкат в класацията на Сигнал,а други обявявани за "Хабиби 2" потъват надолу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Salvatore, Преси с флопове и разочаронания, пак оглавява класации - истински кумир за подражание! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Преси и Анелия мачкат в класацията на Сигнал,а други обявявани за "Хабиби 2" потъват надолу Щото пък "Хабиби" се задържа много в тази класация.. Да ви имам примерите за "потъвания" за песен като Moro mou, която се доказа като мегахит навсякъде и спечели 7 пъти в този сайт (с тримесечната). А други, които още не са се доказали дори като сезонен хит били "мачкали" И нямам предвид Анелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Марче се наеба с него до като беше с Гущера. Алсися ги хвана и всички се разделиха. Не знаех кои са тия. Видях. Ще каже човек, че за Брад Пит и Джони Деп говорите... "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Не знаех кои са тия. Видях. Ще каже човек, че за Брад Пит и Джони Деп говорите... Аз им се чудя как са се оплели като свински черва - 10 певици и моделки си менкат 2-3 мъже, и не се знае коя с кого е последно. Адски гнусно е това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Аз им се чудя как са се оплели като свински черва - 10 певици и моделки си менкат 2-3 мъже, и не се знае коя с кого е последно. Адски гнусно е това. Ми да де! Като сложиш и Диневия, ше кажеш, че за модели се бият пък тия. Що за вкусове! "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Ми да де! Като сложиш и Диневия, ше кажеш, че за модели се бият пък тия. Що за вкусове! $амо по вку$ н€ ги избират. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Diamond. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Дано днес пуснат Яни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Броени минути до Яница! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Yanitsa добави нова снимка към албума: Фотосесия 2017. преди 6 мин. · Очаквайте "Фуклата" днес с премиера в официалния канал на ТВ Планета в youtube - Planeta Official в 18:00h! B) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари