SG Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Така като гледам тая година и без Арена-та ще минат. ТО няма и какво да пеят. Ами така ще е като чалгата стана музика само за клубовете и студентите. После нека Рамания пак изброява коя колко пъти е решил да я пусне ди джея- великото постижение, в което публиката се съсредоточи и затова и изпълнителите рязко свалиха нивото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Шамара за жанра е много звучен. Трябва всичко да се започне отначало - хората да имат интерес към изпълнителите, да се създаде някакъв техен имидж на човечни и близки до хората и да се създаде вълна модерни изпълнители, даже клонящи повече към попа. Стигна си до такъв момент, в който няма как да се случат тези неща.Развиха грешна стратегия като влязоха в клубовете, сега излязат ли от там всичко свършва ..но когато нямаш представа как да развиеш бизнес се получава точно това - шамар след шамар! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 4 години от този хит които се помни с хаштаг #матура Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Стигна си до такъв момент, в който няма как да се случат тези неща.Развиха грешна стратегия като влязоха в клубовете, сега излязат ли от там всичко свършва ..но когато нямаш представа как да развиеш бизнес се получава точно това - шамар след шамар! Всичките певици трябва да бъдат уволнени. Да се назначат нови на техни места Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Величествено изпълнение! Къде бяха, до къде стигнаха ..... Всичките певици трябва да бъдат уволнени. Да се назначат нови на техни места Някои като Ванча, Мала и Дачева са пред пенсия така или иначе Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 Азис с ''Хабиби'' доказа, че чалгата все още буди интерес и може да си върне позиции, но е много трудно един човек да дърпа жанра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Азис с ''Хабиби'' доказа, че чалгата все още буди интерес и може да си върне позиции, но е много трудно един човек да дърпа жанра. Това беше преди година и половина, а и такива песни се създават веднъж на 5 години. Цялостното положение е много зле. Не е само до отменените концерти, самите им песни не струват, от години дъвкат едно и също, повечето певици са станали супер банални и изтъркани като образи. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Те и гледанията им са никакви вече, в последните няколко месеца единствено Анелия и Галена са с приличен брой гледания за хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Те и гледанията им са никакви вече, в последните няколко месеца единствено Анелия и Галена са с приличен брой гледания за хитове. Абсолютно ... и щом най-атрактивните звезди Галин и Фики зациклиха на два милиона с последните си песни и цялостно се изчерпаха за 3 години, какво говорим изобщо ... При жените пък не са имали силен дебют от 10 години вече и топ имената са едни и същи от тогава. Как няма да писне всичко? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Абсолютно ... и щом най-атрактивните звезди Галин и Фики зациклиха на два милиона с последните си песни и цялостно се изчерпаха за 3 години, какво говорим изобщо ... При жените пък не са имали силен дебют от 10 години вече и топ имената са едни и същи от тогава. Как няма да писне всичко? Ами и тия два милиона са им много, супер тъпи песни изкараха и двамата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Ами и тия два милиона са им много, супер тъпи песни изкараха и двамата. Да, но дори тийн еуфорията по тях не предизвика някакъв по-особен интерес, последната песен на Кали има повече гледаемост Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 Това беше преди година и половина, а и такива песни се създават веднъж на 5 години. Цялостното положение е много зле. Не е само до отменените концерти, самите им песни не струват, от години дъвкат едно и също, повечето певици са станали супер банални и изтъркани като образи. Всъщност дори не е веднъж на пет години. ''Хабиби'' е феномен какъвто поп-фолка не е имал от 2008-9 (последните силни години за чалгата). След това тука се говорят за тера гига хитове, но попитай някой + 30 дали знае ''Да те бях ранила'', ''Кой'', ''Моето слабо място'' и други и да видим какво ще ти отговори, но не ме изненадва. ''Хабиби'' е като чалгата от 2004-2005-2006 която слушаха малки и големи с универсален текст. Идеята ми е, че такива хитове може да има всяка година, но на изпълнителите не им стиска да рискуват защото ги е страх. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Преди Хабиби беше Влез Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Всъщност дори не е веднъж на пет години. ''Хабиби'' е феномен какъвто поп-фолка не е имал от 2008-9 (последните силни години за чалгата). След това тука се говорят за тера гига хитове, но попитай някой + 30 дали знае ''Да те бях ранила'', ''Кой'', ''Моето слабо място'' и други и да видим какво ще ти отговори, но не ме изненадва. ''Хабиби'' е като чалгата от 2004-2005-2006 която слушаха малки и големи с универсален текст. Идеята ми е, че такива хитове може да има всяка година, но на изпълнителите не им стиска да рискуват защото ги е страх. Има много фактори. Подобни на "Хабиби" песни не са ставали такива големи хитове, така че си е и до късмет. Последно мисля, че сходна еуфория имаше при "За да те забравя" и "Влез", след това вече ти ги изброяваш. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 "Хабиби","Кой" и "Пей,сърце" последните МЕГА хитове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Слушайте мега хитове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 Има много фактори. Подобни на "Хабиби" песни не са ставали такива големи хитове, така че си е и до късмет. Последно мисля, че сходна еуфория имаше при "За да те забравя" и "Влез", след това вече ти ги изброяваш. Тези може наистина да са познати на по-широка аудитория, но другите дето споменах (''Ранила'', ''Кой'', ''Място'' и тн..) си ги знаем чалгарите. "Хабиби","Кой" и "Пей,сърце" последните МЕГА хитове! Които на малкия пръст на ''Шампанско и сълзи'', ''Лъжа е'' и други не могат да стъпят. ''Хабиби'' всъщност познавам хора дето мразят чалга, но тази песен я знаят и дори що-годе харесват. Слушайте мега хитове! Невероятна. Жалко, че Яни не стана звезда 2004. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 -А., коментирай този скандален хит на ВЕРА "В отделна стая всеки си ляга, боли глава нищо не помага" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 -А., коментирай този скандален хит на ВЕРА "В отделна стая всеки си ляга, боли глава нищо не помага" Невероятна! В този форум масово мразена, но аз лично я обожавам. Винаги е имала вкус за кавъри! Има едни от най-добрите албуми в бранша! Малко стил Преси е този сингъл. - драматичен! Помниш ли клипа на ''Стъпка встрани'' ? Винаги ме е кефел. Аз искам да коментираш етно-кралицата Валя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Невероятна! В този форум масово мразена, но аз лично я обожавам. Винаги е имала вкус за кавъри! Има едни от най-добрите албуми в бранша! Малко стил Преси е този сингъл. - драматичен! Помниш ли клипа на ''Стъпка встрани'' ? Винаги ме е кефел. Аз искам да коментираш етно-кралицата Валя. И аз обожавам ВЕРА - невероятни песни, много силни текстове - кралица, липсва ни безусловно! Етно-кралицата също мачкаше, особено в първите години от кариерата си. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Смях. Много ясно, че не се продали билети. Област Шумен е с 15% официална безработица, една от най-високите в страната, всичко живо младо бяга от там. Лунатиците от Димитровград бяха сложили билети на цена от 20-25 лв. То безработицата няма нищо общо. Празната зала в Русе, празните Арени, сега и тук във Варна ще е голямо фиаско. Просто Пайнер.са нещастници. Язък за качествените изпълнители, като Галена... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 И аз обожавам ВЕРА - невероятни песни, много силни текстове - кралица, липсва ни безусловно! Етно-кралицата също мачкаше, особено в първите години от кариерата си. Кой ти е любимия албум на Вера ? Аз наистина не мога да избера! Да, жалко, че Валето залезе. Имаше потенциал за звезда и отгоре на всичко червенокоса дива. Защо България не хареса албума на Вера ''Адреналин'' ? Че там има една слаба песен - ''Amore''! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Кой ти е любимия албум на Вера ? Аз наистина не мога да избера! Да, жалко, че Валето залезе. Имаше потенциал за звезда и отгоре на всичко червенокоса дива. Защо България не хареса албума на Вера ''Адреналин'' ? Че там има една слаба песен - ''Amore''! Лично и категорично заявявам, че това е "Искам те завинаги" - през 2004-та беше на върха - хит до хит - "Слушай ме любов", "Втори дубъл", "Грешен сън", "Не си сама"! Миличка, аз харесвам "Аморе" не знам защо простолюдието не я възприе? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 5 Author Report Share Публикувано Юни 5 Лично и категорично заявявам, че това е "Искам те завинаги" - през 2004-та беше на върха - хит до хит - "Слушай ме любов", "Втори дубъл", "Грешен сън", "Не си сама"! Миличка, аз харесвам "Аморе" не знам защо простолюдието не я възприе? Слушай как се дерат на ''Слушай ме любов''. На ниво ''Лудата дойде'' на Преса от 2 HD. Обаче Рена е кралицата на плейбека. За 10 години няма едно изпълнение на живо. И аз не знам защо не възприеха ''Адреналин''. ''13'' си беше успешен албум с няколко хита, но после нейната звезда угасна. Иначе ''Лош навик'' също е добра! 2007 е невероятна година за поп-фолка. Райна смаза с ''От един инат'' тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Когато -А и Кака Кели започнат да водят безмислени диалози за прашасали фолк динозавърки, които спокойно могат да проведат и във фейсбук: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари