Senhor Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Не знам тук ли да помоля или в чата, но ще може ли някой да ми направи един подпис с кралицата Анелия, с някоя як кадър от фотосесия. Може да е стара снимка или нова, нямам претенции. Мерси! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Gery Nikol ft. 100 Kila - #НАПРАОГИУБИВАМ 24.06.2017, 20:00 🔜🔜🔜 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 DesiSlava 1 hr · " ... искаш въздух - ще ти отпусна, и на мен свободата ми е вкусна...." скоро.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Gery Nikol ft. 100 Kila - #НАПРАОГИУБИВАМ 24.06.2017, 20:00 🔜🔜🔜 Инфо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 DesiSlava 1 hr · " ... искаш въздух - ще ти отпусна, и на мен свободата ми е вкусна...." скоро.... Ехаа размечтах се за нещо от сорта на "Птица скитница". Най-голямата песен на Деса евър. А дано, ама надали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Ехаа размечтах се за нещо от сорта на "Птица скитница". Най-голямата песен на Деса евър. А дано, ама надали. Дано не е само като онвоа нещо Започваме начисто Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Мария пък кога хвана нов мъж и като вземе да вика, че била влюбена, кой й вярва изобщо. Днес в продължението на гостуването й в "На кафе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 И някакъв тук ни пробутваше 3 зали за 1500 души във Велико Търново, ама чалгарите си пееха в малката, за 300 души. Ама трябваше да вляза аз, да го констатирам, за да им секне ентусиазъма. За Русе: Когато аз съм ходил в това хале до локомотивното депо, което днес наричат да карам занятия по металорежещи инструменти, тек 90% от популацията не е била родена. В Русе имаше голяма дискотека и се казваше "Спайдър". Намираше се до ст. "Локомотив", беше баскетболна зала, с басейн до нея и имаше 100 метра бар плот. Държаха го ВИС-2 и Глория снимаше клипове там.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 Радвам се, че статистиката на ''Каква съм луда'' е достъпна. Гледам, че вече има близо 10 хиляди споделяния и мачка с интерес! Кали доказа, че без скъпи клипове, бутане от фирмата и без значение, че си в бранша от 20 години ако имаш добра песен - ще се оцени! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Ехаа размечтах се за нещо от сорта на "Птица скитница". Най-голямата песен на Деса евър. А дано, ама надали. Хубаво ще е да е нещо подобно, но да видим. Според мен ще си е комерсче, но с хубав текст. Радвам се, че статистиката на ''Каква съм луда'' е достъпна. Гледам, че вече има близо 10 хиляди споделяния и мачка с интерес! Кали доказа, че без скъпи клипове, бутане от фирмата и без значение, че си в бранша от 20 години ако имаш добра песен - ще се оцени! Абсолютно! Много й се радвам, че вече прави трета успешна песен за годината- не го очаквах след спада й в последните години, честно казано. Дано и Есил сега да направи хит- нейното парче е сред най-открояващите се напоследък, а и изобщо в нейната кариера в последните години. Няма да е зле изпълнителите от старите генерации да вземат да се надигнат вече, в тези толкова потресаващи времена за жанра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 Хубаво ще е да е нещо подобно, но да видим. Според мен ще си е комерсче, но с хубав текст. Абсолютно! Много й се радвам, че вече прави трета успешна песен за годината- не го очаквах след спада й в последните години, честно казано. Дано и Есил сега да направи хит- нейното парче е сред най-открояващите се напоследък, а и изобщо в нейната кариера в последните години. Няма да е зле изпълнителите от старите генерации да вземат да се надигнат вече, в тези толкова потресаващи времена за жанра. Кали, Райна и Есил се завърнаха с ударни проекти тази година. Да видим Глория и Ивана какво ще предложат на публиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Кали, Райна и Есил се завърнаха с ударни проекти тази година. Да видим Глория и Ивана какво ще предложат на публиката. Къде ги видяхте тези ударни проекти, че нещо ми убягват въобще тези певачици? Това през август никой няма да се сеща за него..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Есил избухнаааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 Къде ги видяхте тези ударни проекти, че нещо ми убягват въобще тези певачици? Това през август никой няма да се сеща за него..... На Кали имаш три в youtube - ''Мафия'', ''Имаш ден'' и ''Каква съм луда''. На Есил Дюран излезе днес - чуй я. На Райна преди време и се казва ''Принцеса''. Ясно е, че до няколко месеца никой няма да ги помни тези песни, но същото се случи и с ''Плюшено мече'', ''Минута живот'' и другите проекти на Камелия през последните години а ти нищо не казваш. За съжаление вече вечни хитове няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Кали, Райна и Есил се завърнаха с ударни проекти тази година. Да видим Глория и Ивана какво ще предложат на публиката. Силно се надявам Глория да не е заложила на нещо за мъжете в живота си или как няма кой да я спре, че както Мариета пак й е писала текст, вече изтръпвам. И Калин за капак... Добър е, ама "жокерите", дето му подава, на моменти са претоплени от предишните й. Нещо от Ганев и Росен Димитров й трябва на тая жена, крайно време е. Хубави песни си правят двете с Ивана, но им трябва нещо запеваемо. В баладите и социалните песни нямат равни иначе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Силно се надявам Глория да не е заложила на нещо за мъжете в живота си или как няма кой да я спре, че както Мариета пак й е писала текст, вече изтръпвам. И Калин за капак... Добър е, ама "жокерите", дето му подава, на моменти са претоплени от предишните й. Нещо от Ганев и Росен Димитров й трябва на тая жена, крайно време е. Хубави песни си правят двете с Ивана, но им трябва нещо запеваемо. В баладите и социалните песни нямат равни иначе. Не знам ама миналогодишните й песни май бяха повече от 5, а пък клиповете не ги различавам... песните също. Все едно е пуснала една песен в 5-6 версии на клип/песен. Текстовете й са едни буламачи също... с едно изключение на 5 години. При Ивана е същата простотия... нейните клипове се различават, песните също... обаче от толкоз различаване - толкова безлично става. А като пуснеш на публиката на конвейр 3 различни неща, тя не усвоява нито едно. И тя така пусна 3-4-5 песни миналата година, а нищо не помня, освен Кралете и то щото се опитаха да купуват гледания на нея. :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 На Кали имаш три в youtube - ''Мафия'', ''Имаш ден'' и ''Каква съм луда''. На Есил Дюран излезе днес - чуй я. На Райна преди време и се казва ''Принцеса''. Ясно е, че до няколко месеца никой няма да ги помни тези песни, но същото се случи и с ''Плюшено мече'', ''Минута живот'' и другите проекти на Камелия през последните години а ти нищо не казваш. За съжаление вече вечни хитове няма. Супер, значи нищо ново не става хит и си остава старото. А там от 20 години се знае кой доминира.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Супер, значи нищо ново не става хит и си остава старото. А там от 20 години се знае кой доминира.... :roll1: Най-накрая да признаеш, че песните на Кама за нищо не стават (новите) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 :roll1: Най-накрая да признаеш, че песните на Кама за нищо не стават (новите) Песните на Кама са супер (визираните две), но аз за друго говоря. И ти знаеш прекалено добре за какво, защото поддържам тази теза от 10 години.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Песните на Кама са супер (визираните две), но аз за друго говоря. И ти знаеш прекалено добре за какво, защото поддържам тази теза от 10 години.... Да, да... ти говориш за Пайнер с Кама и Пайнер без Кама. Разлика почти няма. Липсата на Кама не се е отразила на бизнеса. Участията вървят, пренасочиха чипровските към Деса... хитове нямат, ама това рязко се получи през последната година. Кама напусна 2014та, а тогава, както и 2015 имаш достатъчно и много хитове в Пайнер. Аз пък говоря за Кама с Пайнер, и Кама без Пайнер. Разлика почти няма. Липсата на Пайнер не се е отразила на бизнеса на Кама. Нито вади повече пари, нито повече хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Да, да... ти говориш за Пайнер с Кама и Пайнер без Кама. Разлика почти няма. Липсата на Кама не се е отразила на бизнеса. Участията вървят, пренасочиха чипровските към Деса... хитове нямат, ама това рязко се получи през последната година. Кама напусна 2014та, а тогава, както и 2015 имаш достатъчно и много хитове в Пайнер. Аз пък говоря за Кама с Пайнер, и Кама без Пайнер. Разлика почти няма. Липсата на Пайнер не се е отразила на бизнеса на Кама. Нито вади повече пари, нито повече хитове. Без Кама - празни концерти. Без Кама - забравиха за турнета. Без Кама - забравиха за медии. Без Кама - нема дори награди. Единственото, което го има без Кама е забременявания и деца. И това е щото всички се предадоха, абсолютно всички. И решиха да са нормални, което в позитивен смисъл на размисъл, май е по-добре. Мотивацията в чалгата и в Пайнер изчезна. И това стана, защото главният мотиватор и дразнител го няма. Дълги години плюеха змии и гущери по нея от яд, че ги размазваше дори на концерти, където немаше ни нова пасен, ни хит като хората. И тук денонощно някакви пичаги ми крещяха как фурора бил щото там показала цица или зърно. А реално бяха бесни, че Кама е велика на сцена, колкото и да им е неприятно. Като се махна си отдъхнаха и до днес все отдъхват и се заканват, а никой не ще да ги види. Във Варна ще видиш същото през август. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Тъкмо да зариби смотаната песен на Кали, тя взе, че падна на 100 хилки още на третия ден. Чакаме жената хит, Деси и Галош да спасят жанра този сезон, че положението е трагедия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Не знам ама миналогодишните й песни май бяха повече от 5, а пък клиповете не ги различавам... песните също. Все едно е пуснала една песен в 5-6 версии на клип/песен. Текстовете й са едни буламачи също... с едно изключение на 5 години. При Ивана е същата простотия... нейните клипове се различават, песните също... обаче от толкоз различаване - толкова безлично става. А като пуснеш на публиката на конвейр 3 различни неща, тя не усвоява нито едно. И тя така пусна 3-4-5 песни миналата година, а нищо не помня, освен Кралете и то щото се опитаха да купуват гледания на нея. :1000 (10): По-качествени неща прави Глото от другите, просто понякога повтаря себе си и с това зацикля. Да смени екипът, просто е, ама... Ивана... пуска много едни такива мазни песни, пошли... веднага след които нещо силно религиозно или семейно и просто си противоречи, но това си е нейният стил - от всичко по много. И двете имат хубави песни от последните години - "Ало, мамо", "Ако счупят всяка нота" и другите им балади са докоснали доста хора, най-различни, пък и са авторски. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 Силно се надявам Глория да не е заложила на нещо за мъжете в живота си или как няма кой да я спре, че както Мариета пак й е писала текст, вече изтръпвам. И Калин за капак... Добър е, ама "жокерите", дето му подава, на моменти са претоплени от предишните й. Нещо от Ганев и Росен Димитров й трябва на тая жена, крайно време е. Хубави песни си правят двете с Ивана, но им трябва нещо запеваемо. В баладите и социалните песни нямат равни иначе. Вината не мисля, че е в Мариета и Калин а в това което иска Глория. Тя обича да си тъпче на едно място нищо, че с ''Ненаситна'' и се получи много добре. Тъкмо да зариби смотаната песен на Кали, тя взе, че падна на 100 хилки още на третия ден. Чакаме жената хит, Деси и Галош да спасят жанра този сезон, че положението е трагедия. Сигурен ли си, че е паднала под 100к ? Вчера вечерта като я слушах май имаше 350к а сега има 456к. И все пак Кали предизвика интерес за какъвто дори не е мечтала. Очаквам да види хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Вината не мисля, че е в Мариета и Калин а в това което иска Глория. Тя обича да си тъпче на едно място нищо, че с ''Ненаситна'' и се получи много добре. Ми Мариета е писала за Глория и силни текстове като "Благодаря", "Утре ще е по-добре" - просто и двете трябва да се разберат да се измисли нещо различно и за нея самата, и по принцип. "Прегърни ме" например е много приятен, фин текст, ама масите не я оцениха достатъчно песента. Глория просто обича да си вкарва и изрази от интервютата си в текстове, това ми е направило впечатление. Примерно доста време преди да вмъкне израза за камъните и безплодното дърво в иначе страхотната "Ако счупят всяка нота", го повтаряше по интервюта. Няма лошо. Но тя обича от време на време да да се завръща към двете си любими теми - за силната жена и слабите мъже и към темата за позитивното мислене. А една песен като "Завист" е толкова поучителна и толкова драматизъм има в нея същевременно, че няма как да остави равнодушен когото и да е. Дано след такава пауза - от декември, да е избрала да пее с някакви нови изразни средства, за да не ми се налага да си пускам песните от "Илюзия" постоянно и да си припомням какъв новатор е била. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари