foxy_vd Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Това, което Ивана направи е абсолютен скандал и ми е чудно как са могли да цензурират така интервюто и, че не мога да намеря никъде читав текст, на изхвърлянето и по никое време. Значи или никой не се вълнува от глупостите и вече и не я приема на сериозно или народът се е бъгнал до такава степен, че не забелязва как Ванчето откровено ревнува младите си колежки, които работят по нейната система от 2003 година. В този бизнес няколко пъти се сменяваха критериите, а специално за Ивана цяла система бе измислена, а днес тя се.... върху всичко това. Не я е хванала "критическата". Много сериозно и обмислено си го каза. А най-смешното от цялата работа е, че едно време като я питаха: - Защо си продаде договора, приходите от всякакви видове носители и имиджови правя на Митака? .... Ивана отговаряше мноооооооого бодряшки: - Не ме вълнуват тези неща. Аз просто искам да пея и да имам работа (участия)! Какъв невероятен "лупинг" в думите и делата само за някакви 10-15 години. Дори Президентът Радев, който е летец, трудно би изпълнил такъв висш пилотаж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Фики размаза с песен!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Случайно Галин да е създал този стил? музиката и аранжимента са на Атанас Георгиев - Naso Случайно "С друг ме бъркаш" и тази са в такъв стил след като почти всички песни на Галин са такива в последните 3 години и повечето се утвърдиха като хитове.70% от коментарите под песента за сега са свързан с Галин.Така че по-спокойно П.С.Харесвам много повече песните на Фики от типа на "Стига","С друг ме бъркаш","Джале,Джале" пред "Вертолета" и тем подобни цигании , но всички знаем от къде се е вдъхновил относно първата ,която изброих и новата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 То за теб всеки е залязъл.. Фики, Глория, Гаргамела и т.н Само дебелогъзата не е залязла и само тя е актуална Напротив Галин не е.А тоя мизерен мангал дето мирише на пръжки лук и чопли семки като гамен да ни отърве от присъствието си.А дано!Хит отдавна няма чернилката . Глория няма никога да залезе.Тя е кралица.Кралиците са винаги на трона. Ивана е певицата на народа.И тя няма как. Гаргамелата е била клоуна на фолка.Тя никога не е била с титла певица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Случайно "С друг ме бъркаш" и тази са в такъв стил след като почти всички песни на Галин са такива в последните 3 години и повечето се утвърдиха като хитове.90% от коментарите под песента за сега са свързан с Галин.Така че по-спокойно П.С.Харесвам много повече песните на Фики от типа на "Стига","С друг ме бъркаш","Джале,Джале" пред "Вертолета" и тем подобни цигании , но всички знаем от къде се е вдъхновил относно първата ,кояито изброих и новата. Ти гледаш к'вото коментират другите и ти това ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Ти гледаш к'вото коментират другите и ти това ли? Каза подкрепящия "певицата" със съмнителен пол , който я защитава все едно е майка му и не дава и дума да се каже за нея Много ясно , че не влияят на мнението ми просто то съвпада с голяма част от коментиращите и го отбелязвам.Голямо вживяване,голямо нещо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Напротив Галин не е.А тоя мизерен мангал дето мирише на пръжки лук и чопли семки като гамен да ни отърве от присъствието си.А дано!Хит отдавна няма чернилката . Глория няма никога да залезе.Тя е кралица.Кралиците са винаги на трона. Ивана е певицата на народа.И тя няма как. Гаргамелата е била клоуна на фолка.Тя никога не е била с титла певица. А, кака Преси? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Случайно "С друг ме бъркаш" и тази са в такъв стил след като почти всички песни на Галин са такива в последните 3 години и повечето се утвърдиха като хитове.70% от коментарите под песента за сега са свързан с Галин.Така че по-спокойно П.С.Харесвам много повече песните на Фики от типа на "Стига","С друг ме бъркаш","Джале,Джале" пред "Вертолета" и тем подобни цигании , но всички знаем от къде се е вдъхновил относно първата ,която изброих и новата. Няма песен на Фики, която да не обожавам. Това е мъжката Преслава за мен! Сега пак ще разцепи с гледания. А "Вертолета" е един от хитовете ня годината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Преслава и Галена са новите легенди на това десетилетие.Преслава ми е слабост😋 Фикито мирише на цигански катун ,ако някой е имал допир потен ще го потвърди.Ужас!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Няма песен на Фики, която да не обожавам. Това е мъжката Преслава за мен! Сега пак ще разцепи с гледания. А "Вертолета" е един от хитовете ня годината! То и за Пайнера е мъжката Преслава да ти кажа П.С.Какво мислиш за Гюлджан?Аз сериозно си мислех,че с Преслава имат връзка след онова негово интервю в "Папараци" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Каза подкрепящия "певицата" със съмнителен пол , който я защитава все едно е майка му и не дава и дума да се каже за нея Много ясно , че не влияят на мнението ми просто то съвпада с голяма част от коментиращите и го отбелязвам.Голямо вживяване,голямо нещо Ей, тая певица "със съмнителен пол" ти е голям проблем. Да не давам да се каже дума за нея. Проблем ли имаш? Теб едва ли те съмнява нейния пол, ама щом другите го пишат напиши го и ти. Друг вариант да разберем пола е да отидеш и да провериш, ако е мъж ще удариш бингото, че да те успокои малко. Като те гледам каква си злобна, май си и сексуално не задоволена. Разбира се, че нямаш мнение. Ти просто си едно голямо клише. Част от стадото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Че откъде да къде да копира клонингите на Галин? Да не би той да е създал този стил? А и другото което е - Галин е копие на Криско. На Фики поне му стават по-големи хитове и не омръзват за 2 дни. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Фики е национално богатство! Нито дума против него! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Някои хора така и не разбраха, че легенда се става в зали и на стадиони, а не в караокета разни с имена.... "Като 2 капки простота". И легендите не ги назначава Митко Трендафилов Димитров, а народа.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Фики е национално богатство! Нито дума против него! Можем да имаме различно мнение по някои въпроси нали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Някои хора така и не разбраха, че легенда се става в зали и на стадиони, а не в караокета разни с имена.... "Като 2 капки простота". Легенда- певица се става с пеене.Не с риалити и с цици по стадионите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Значи Глория е легенда номер 1 на жанра. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Най-цялостно може да се каже, че нито Азис, нито Преслава, нито Десислава се справят толкова добре, колкото всички очаквахме в това предаване. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 И двете риалити формата след 6 месеца никой няма да ги помни.Но Деси Слава ще продължава да мачка с нови хитове, а оная ще ни грачи Луда по тебе до 2050г Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Ей, тая певица "със съмнителен пол" ти е голям проблем. Да не давам да се каже дума за нея. Проблем ли имаш? Теб едва ли те съмнява нейния пол, ама щом другите го пишат напиши го и ти. Друг вариант да разберем пола е да отидеш и да провериш, ако е мъж ще удариш бингото, че да те успокои малко. Като те гледам каква си злобна, май си и сексуално не задоволена. Разбира се, че нямаш мнение. Ти просто си едно голямо клише. Част от стадото. Предполагам ефекта,който търсиш с второто изречение се изразява така:"Да,не давам а се каже дума за нея". Оттам насетне си проличава твоето мнение колко е "обективно".Не си прави труда да анализираш моето след като и своето не можеш да изразиш правилно. Странно как по коментари и изразяване на мнение относно попфолка се определя на коментиращия сексуалния живот #дъно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Можем да имаме различно мнение по някои въпроси нали Важното, че Преси ти е слабост, за Фики все ще го преживея :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Предполагам ефекта,който търсиш с второто изречение се изразява така:"Да,не давам а се каже дума за нея". Оттам насетне си проличава твоето мнение колко е "обективно".Не си прави труда да анализираш моето след като и своето не можеш да изразиш правилно. Странно как по коментари и изразяване на мнение относно попфолка се определя на коментиращия сексуалния живот #дъно Доста си неадекватна. Личи си, че си злобна и незадоволена няма да се повтарям по сто пъти. Ти не си дъно, а следващото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Най-цялостно може да се каже, че нито Азис, нито Преслава, нито Десислава се справят толкова добре, колкото всички очаквахме в това предаване. И Василка имаше слаби образи, ама заразлика от нея - нито Деса, нито Преса са се забили в циганьорската ниша и очакващи циганите да въртят маанета на песните им. Азис колко години още ще виси на фючеринги и "Хабиби", което не беше никак колегиално да се казва така заради песента на Галена и Фейди, излязла 1 година по-рано! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Легенда- певица се става с пеене.Не с риалити и с цици по стадионите. Ахахахахах, над 100 концерта по стадиони, над 5000 в клубове, златни и пратинени албуми естествено водят до над 20 милиона за 20 години. :1000 (19): При "пеещата" нощно време в пропаднали дупки "Хабиби", доведе до фалит. Това са фактите. Дерзай анонимко! Най-цялостно може да се каже, че нито Азис, нито Преслава, нито Десислава се справят толкова добре, колкото всички очаквахме в това предаване. Градивната самокритика е рядко явление сред младежта в днешно време и трябва да се уважи. :1000 (30): Истината е, че това са прекалено напомпани изпълнители, които въобще не са и приблизително толкова талантливи, който пайнерската пропаганда ги е представили пред децата. Лошото за тях е, че са свикнали все бял хляб да ядат, а в тези риалитита им дават трици. Никой не ще да яде фураж.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Хаха Камелия е напомпан изпълнител.След 10 години всички го видяха.Без глас,без фенска маса и с 3 хита.Фактите в 1 изречение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари